לא יכול לכתוב בצ'אט

לא יכול לכתוב בצ'אט

לא מסוגל להבין למה לא מתייחסים לתלונתי זה היום הרביעי ברציפות- שום תשובה- וגם התלונה שלי נמחקת- אני לא יכול לכתוב בצ'אט- מופיעה כתובת על רקע אדום שזה בטעינה

בתור פרסומאי

לא ממש ברור לי ממה חי פורטל- אם מפרסומות- אז כמפרסם- הייתי מודאג, כי הבלוג טי וי הזה יותר גורם לתלונות וכעסים מאשר להנאה- אז או שתורידו אותו- או שתתחילו לשפר את השירות- נטלי לב צודקת!!!

F00D Is G00D

New member
בוא נלך על נקודה כזו

עד עכשיו השתמשו בשירות יותר מ10,000 אנשים (הרבה יותר) בפורום לא היו יותר מ200 תלונות, עכשיו שים לב שביום נזרקים מחדרים לפחות 500 משתמשים (אין לי נתונים מדויקיים אבל אני מעריך) כך שרוב התלונות הם מגולשים שנזרקו ורוצים להציק סתם! (אני יודע על 2 כאלו בוודאות שאצלי באיי סי קיו) שים לב שהיו פה הרבה דיונים של גולשים שנזרקו "בתום לב" ובסוף נתגלה שהם בכלל לא היו תמימים... לגבי ההודעה שהגבת עליה! מדובר בהגדרות דפדפן אצל הגולשת! אין לנו איך לעזור! אם תעשה חיפוש תראה שניסינו איתה הכל... היא רוצה הצעה שבאמת תעוזר? להתקין דפדפן מחדש! אין לי מה להגיד לה עוד.. אנשים לא אוהבים את הרעיון ובגלל זה לא הגבתי עד עכשיו! יותר מזה אין לי מה לעשות, אני לא יכול ולא מתכוון לפרוץ לה למחשב ולסדר לה אתה זה! זו התשובה היחידה שאני יכול לתת לך, סוף דייון

F00D Is G00D

New member
פחחח

עכשיו שמתי לב שאני עונה לכותב ההודעה המקורית... אז אין לי מה להגיד לך

למעלה