לא יכולתי עוד...

SaberTooth

New member
לא יכולתי עוד...

אך אנשים, התגעגעתי אלייכם
וואי כמה זמן לא הייתי בפורום הזה
טוב אז לאלו מכם שתוהים למה לא הייתי בפורום הרבה זמן, ניסיתי להחרים את הפורום, אבל לא הצלחתי, הגעגועים אכלו אותי מבפנים ובסוף נשברתי, אז החלטתי לחזור... אז אנשים
תברכו אותי לשובי... נ.ב. מה חדש בפורום
מי הצטרף
מי הלך
אילו ויכוחים היו
ספרו רכילות

Ophel McNeil

New member
למה בכלל עזבת?

בקשר לריכולים.... יש גבול בו גם אני צריכה להפיסק להיות מניאקית (בפרטי, מותק, בפרטי
) ואם אתה רוצה, ביום ראשון בשעה חמש בקניון הצומת ברעננה יש מפגש פורום. מוזמן!

As I Am

New member
אינדיד ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

אבל אני שמחה לראות שהחלטת לחזור! ^_^ הא-הא, לא יכולת בלעדינו, הא?
בכל אופן - מה חדש? האתר של סם נפתח... תבדוק אותו... ו... תקרא את הסיכום השבועי... ו... אני עומדת לבצע את ההרחקה הראשונה שלי מהפורום... אירוע היסטורי!
אה, כן, ותקרא את ההודעה החדשה שפתחתי היום... ואת הודעת המנהלת... אנגו´י! ^^ לין

SaberTooth

New member
לגבי הסקר...

איך יכולתם לבחור להעיף את פרו
אפילו שהיא מתה (שדרך אגב, זה לא מוצא חן בעיניי
. אם זה מעניין מישהו, אני בחרתי להיעף את קול
מכוון שמאז שהוא נכנס לחייהן של האחיות הוא גרם להן רק נזק גופני ופיזי, פיבי הייתה צריכה לחסל אותו מזמן, אפילו שהוא "אהבת חייה" (וגם זה לא מוצא חן בעיניי
).

Phoebe again

New member
עזבו את קול!!!../images/Emo46.gif

קודם כל הוא לא גרם להן אף פעם נזק גופני הוא רק ניסה! (אני יודעת שההבדל דק אבל תנו לי להנות ממנו) ומה ההבדל בין גופני לפיזי?

PopPy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

הוא לא גרם להן שום נזק! רדו מקול
!!!!!!!!!! ונדמה לי שהוא התכוון גופני ונפשי..

Ophel McNeil

New member
גופני אולי לא, אבל נפשי.... וואו.

עזבו את זה שהוא הרס את פיבי, רק על מה שהוא עשה לחתונה הראשונה של ליאו ופייפר (גם אם זה בסוף נתן לנו את הפרק המעולה 3X03) אני ארצח אותו אם אני אי פעם אפגוש אותו!!
(שקט.... אני יודעת שהוא לא קיים!
) חוץ מזה, קול אולי עצמו לא ממש פגע, אבל בעקיפין - הוא גרם לבנות הרבה נזק גופני.... ואולי ספוילר
בעונה הרביעית בכלל.... הוא פוגע בהן פיזית, נפשית, מנטלית (פיבי), ובעוד כמה דרכים.

PopPy

New member
מתי תביני../images/Emo85.gif

שקול לא עשה את כל הדברים האלה?!?!?!? בלתז´ור עשה (בעונה השלישית) את הדברים האלה, ו(
ספוילר ל4x13 ומעלה [לא הדלת סם
]
) המקור עשה את הדברים האלה, לא קול!!!!!!! קול הוא בן אדם, הוא לא אחראי לדברים שהצד הדימוני שלו עשה או שליט עולם השאול שנולד אל תוך הגוף שלו עשה!!!!!!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif האני, על פי התאוריה שלך,

מעולם לא ראינו את קול. סליחה, ראינו אותו לבדיוק שלושה פרקים (או שמה שניים?). את לא חושבת שהתאוריב מעט פגומה? חוץ מזה, אם תשימי לב, קול המקור הן לא ישויות נפרדות, הן משולבות. אז קול כן עשה את המעשים האלה, אמנם לא הייתה לא שליטה מלאה, אבל הייתה לו אפשרות - הוא פשוט לא נלחם מספיק. בקשר לקול ובאלתזור, הם כן אותו אחד. הם פשוט צדדים שונים של אותה אישיות. עובדה שכאשר באלתזור חוסל, לקול היה מאוד קשה לקבל את זה, והוא גם נעלם משדה הראיה לפרק-שניים (יש
).

As I Am

New member
איק. ../images/Emo103.gif

חתימה יפה, אופל. ^^ ("חייו של תלמיד הם אינם חיים."
אני צריכה להחליף את זה).

Hogo Oneil

New member
אופל באמת חתימה יפה ../images/Emo45.gif TLC ......

השיר שלהן על המים, את יודעת שהזמרת ליסה איי לפט לופז מתה... (מהלהקקה שלהן, הן ממשיכות בילעדיה *חזרתי אנשים*

Ophel McNeil

New member
מנטלית??

מנטלית אומר שכלית.... כלומר, אם הוא פגע בבנות מנטלית, זה אומר שהוא הוריד להן את רמת המשכל....
ואני לא חושבת שהוא עשה את זה להן, טוב, אולי בעצם רק לפיבי....

SaberTooth

New member
אתם קשים../images/Emo70.gif

במנטלית אני מתכוון לנפשית.... אבל אם *שוב* לא הבנתם, אני אגיד שוב... התכוונתי לגופנית ונפשית, עכשיו הבנתם

למעלה