לא יכולתי עוד...

Ophel McNeil

New member
מה, האם כל חיי חייתי בשקר?

*רצה לשאול את מאמי* יורי: "מאמי, מה זה מנטלית?" *מאמי מסתכל על יורי כאילו היא נפלה מהירח* יורי: "רגשית או שכלית?" מאמי: "שכלית." יורי: "אמרתי לה! אתה בטוחה?" *מאמי מהנהת לחיוב ותוהה אם לא החליפו לה תינוקות בבית החולים* לין - מי מאמא אמרה שמנטלית זה שכלית, אז מנטלית זה שכלית! ואם-אתה-לא-להאמין-אז אני-לא-להיות-חבר-שלך! אה!

As I Am

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

זה הופך את העניין לעוד יותר מפדח... כששאלתי - את אמרת לי שזה רגשית...!

Ophel McNeil

New member
רילי?!?! מוזר......./images/Emo12.gif

לא זוכרת... אבל מילא, זה לא באמת משנה. בכולפן, יותר חשוב. אני היחידה ששמתי לב שהטריאד הפכו מחמישה שדים עם גלימות צהובות לשלושה שדים עם גלימות חומות?! (או שאלה בכלל לא הטריאד ואני שוב סתם מדברת שטויות....)

Woogyman

New member
כנראה שהחליפו אותם

או שצהוב יצא מהאופנה בעולם התחתון בסוף העונה השניה.

Ophel McNeil

New member
lol! ../images/Emo6.gif

אבל הטריאד, לא אמור להיות מההתחלה, במקור, שלושה. כלומר, טריאד? שלישיה? מישהו?

Hogo Oneil

New member
את בטוחה שזה הטריאד? ולא האולדרז?

זה ניראה לי בלבן האולדרז ובשחור הטריאד או שפשוט זה הטריאד והם רק החליפו לשחקנים יותר מפחידים
*אופל יש לך רעיון לחתימה בישבילי?*

Ophel McNeil

New member
שו הדא?

קודם כל, אין גלימות לבנות. יש גלימות חומות וגלימות צהובות. דבר שני - אלא נראים לך כמו האלדרז´?! פור גאד סייק....
לא רק שלאלדרז´ יש (ככל הנראה) גלימות לבנות, אלא שגם הייתי מצפה שהם יהיו באזור מעט יותר... האמממ.... שדומה לגן עדן
. משהו עם עננים לבנים, רקע כחול... (שקט, לין!) ואלה הטריאד, בכלל לא הראו את האלדרז´ בסדרה.

Hogo Oneil

New member
אבל הם ניראים כמו זקנים חמודים..../images/Emo9.gif

הם לא ניראים מזיקים, הטריאד בעונה 3 הם ניראים מפחידים ומזיקים, דומה לגן עדן,חחחחחחחחחח.... ומתי באמת יראו את האלדרז´ סידרה? *מה יש לאינטרנט המהיר לשלי הוא לא עובד *שיט*)

Woogyman

New member
לאלה מהעונה השניה קוראים "המועצה"

אם לצטט את הג´יני: Genie: They call themselves the council and they´re scary dudes. Very high up on the evil food chain. It´s only gonna be a matter of time before they send somebody looking for you. מכאן אפשר להשיג שזה לא אותם אנשים, בגלל שכל העולם התחתון יודע שלטריאד קוראים טריאד, אז אין סיבה שהג´יני יקרא להם המועצה אם הוא באמת מתכוון לאותם שדים. מצד שני, בתחילת העונה השלישית פרו אמרה, בהתייחסות לדברים של הג´יני - Prue: Well, yeah. Especially now that we know the evil triad is behind all those attacks. כך שיכול להיות שזה שני גופים נפרדים, או אותו אחד.

1Shir

New member
מנטלית=רגשית. לא שכלית.

לין, מה פירוש המילה hazard? אני יודעת שזה לא קשור אבל זה מופיע בחתימה שלך (מהשיר של פינק) אז שאלתי...

Ophel McNeil

New member
מנטלי זה שכלי,

רגשי זה אמוציונלי, בדוק. (לא להווכח עם האמא-המורה-ללשון-שלי :) וhazard זה סכנה. כלומר, הציטוט אומר - אני מסוכנת לעצמי.

SaberTooth

New member
hazard - סכנה

הייתה יכול לשאול את השאלה הזו במסרים, לא הייתה חייב לפתוח הודעה חדשה

Hogo Oneil

New member
ברוך שובך,..... תשובות! ../images/Emo6.gif

אני היצתרפתי ויכוחים- היה הרבה איתי, ועדיין יש, וניראה לי שאתה מכיר אותי לא? אני כבר פה חודש!

Blue Feary

New member
אה...אתה אוהב גם מכושפות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הילד המושלם...

SaberTooth

New member
אני אחד מותיקי הפורום../images/Emo70.gif

הייתי פה עוד כשהפורום נפתח ועזבתי, עכשיו חזרתי... וחוץ מזה יש כותב בפורום בשם תום (לא אני, גם לי קוראים תום) שגם הוא בן וגם הוא אוהב מכושפות

Hogo Oneil

New member
גמני אוהב מכושפות משזה התחיל../images/Emo23.gif

מכושפות
אני רואה מי עונה 1 אני בקרוב לאט לאט, רואה עונה 2 ו4 אני מוריד עכשיו את שני פרקים הראשונים של עונה 4

למעלה