לא יכולה לאהוב

לא יכולה לאהוב

לא יכולה לומר אוהבת אותך הלב מסרב להפתח לאהבה אתה קורא לי אהובת לבי מתבונן אלי בעינים מבריקות רואה כמה אתה חושק בי לאהוב אותי ,להתעלס עמי אבל לא יכולה לומר לך אוהבת הלב אותך לא רוצה לקבל שולחת אותך לחפש נערה מאוהבת אותך שולחת לפורקן עם גוף נשי אז אתה מבין שהלב חסום לאהבה אתה אוהב ומאוהב וחושק בי אני כאילו אדישה , מנסה להחמק ממך כי אי אפשר לאלץ אהבה בלב י אני לא רוצה לזייף אהבה אני אמיתית ולא מעמידה פנים אוהב רק את מי שהלב יבחר בו ולצערי זה ממש לא אתה וכרגע זה אף אחד הלב שלי מסרב לאהוב ללב שלי יש חוקים משלו החושניות שאתה מבקש ממני רק מרחיקה אותי יותר אני לא מסוגלת לשתף פעולה איתך העונג המיני תלוי ברגש שלי תבין איש יקר אתה עדיין צעיר אני אותך לא מצליחה לאהוב כפי שאתה רוצה שאני אאהוב אותך לכן מתרחקת ממך , כדי לא לפגוע בך משוכנעת שיש אי שם נערה חמודה שהיא עבורך נועדה ונוצרה ואני כה קשישה בשבילך לא אוכל להעניק לך ילדים מאמינה שאהבה בלי ילדים כמו עץ בלי פירות נאים לכן ומתפללת אני עבורך שתמצא מהר את אהובת חייך

odo13z

New member
לא יכול שלא....../images/Emo66.gif.....

לא יכול שלא לאהוב אותך הלב אינו יכול להסגר עינייך חומקות ממבטי אינך חושקת בי... ידייך אסופות...כתפייך מכונסות אהובתי היחידה...הביני... איני רוצה נערה אחרת איני תאב פורקן שאין בו כלום אלייך יוצא ליבי... אלייך נישמתי. כשאני מביט בך....בערגה איני רואה "קשישה"... את אהבת חיי אני רואה. לא אוותר...עד אהבתך....אעורר. אהובתי האחת....יפה שלי.

המילים שלך

המילים שלך הם המילים המילי שהאוזניים בקשו המילים שהלב חפש תמיד המבטים שלך שקופים האהבה שלך קורנת הליטוף שלך מעורר כל כך רציתי לאהוב כל כך בקשתי לאהוב כל כך והלב נרדם רק מבט עיניך הקורן מנצנץ מולי בחשכת הליל מזכיר לי שאתה אוהב שאני אהובה שלך הערב שאותי אתה מבקש לאהוב אנה אוליך את אהבתך ?

odo13z

New member
עולם משלנו....../images/Emo66.gif

עולם משלנו נבנה לנו,באהבתנו קן רך ונעים בין ארץ ושמים יהיה בו מקום רק לך ולי... לא יהיה בו צורך שאוליך את...לא תוליכי אותי האהבה תעטוף...ותקח את שניינו... יודעת את אהובה... עינבי סוף הקייץ... הם המתוקים בכולם.

עולם שעשוי ממילים

נבנה עולם עשוי ממילים מילים רכות של אהבה מילים ממקום של תקווה מנשמה שחשה אותי עכשיו הקיץ ופרותיו לפנינו נתענג על הים וגליו על חוף הים הגדול יפגשו איש ואישה ידברו על ימים אחרים על אוהבים ונאהבים שיחלקו חיים יחדיו תחת קורת גג אחת

odo13z

New member
קייץ ריק....../images/Emo66.gif

הקייץ הבא יהיה לי ימים של ציפיה אתכנס בתוכי כמו צדף על החוף פירות קייץ ... תפלים בעיני אור השמש ... שחור אנשום לאט ומדוד רק כדי חיים... ואחשוב על אהבתי בין גלי ימים אצפה לימי אהבה...ימים אחרים.

הקיץ הזה

בקיץ הזה נפגש בחוף נפגש בין הגלים הנשברים הקצף אותנו יעטוף סביב כמו הילה של אוהבים בקיץ הזה נלבש לבן עשוי ממי ים קוצפים מי הים הגועשים סביב אותנו סוחפים יחד עמם אור השמש הבהיר יוציא אותנו לאור אל תסתגר בפנים אל נא היה נא עצוב בוא עמי לחוף הגועש לימים זהובים ומוארים יחד נצחק ונאהב בחוף ימים טובים תחת השמש

odo13z

New member
הקייץ הזה...../images/Emo66.gif

הקייץ הזה..נכון להיום יהיה כמו לחכות בחלום בחיוך בשמחה בשלווה.... כי הבקר אהובתי נתנה לי חיוך....מתנה.

למעלה