לא ייאמן

זה לא כל כך קשה ../images/Emo8.gif

כידוע, יש לי אוסף תמונות גדול של מאגר הגנים המשובח שאחראי על שיילֹה

West Doll

New member
אני לא רוצה לדעת מה יקרה אם תצטרכי

אי פעם לפרמט את המחשב שלך

היי, את חושבת שאין לי גיבוי? ../images/Emo8.gif

ועכשיו קיבלתי מתנה מ"תפוז" גם דיסק און קי חדש!

West Doll

New member
הוו כמובן...איך יכולתי לחשוב אחרת?

לי עכשיו לא נשאר כלום על המחשב אחרי הפירמוט האכזרי
פאק. זה. כל. כך. מעצבן.

FRIENDSforever

New member
בואו נסכם את זה ככה..

1. אף1 לא יודע מה היה שם, ולכן איאפשר להאשים אף1 בפירוק הנישואין..ולומר לכם משהו, כשהם התחתנו ג'ן אמרה שזה לא יהיה לתמיד..ועוד לפני שבראד ואנג'לינה ניהיו זוג..אמרו שמשהו לא בסדר אצל אניסטון ופיט. ולפי דעתי, לפי דעתי!! לא הייתה בגידה, אלא ג'ן ובראד נפרדו ורק אחר"כ אנג'לינה ובראד ניהיו זוג. (אולי אני תמימה ומטומטמת...אבל זה לא ענייני, ולא התעסקתי בזה יותר מדיי) 2. ג'ניפר אניסטון נמצאת במצב כל כך טוב עכשיו, הרבה יותר טוב מאשר כשהיא הייתה נשואה..אז אולי נגיד תודה לכך שהם נפרדו. אז היה לה קשה בהתחלה, אבל היא התגברה על זה וחיזקה את עצמה וזה משהו שהיא מודה לו. 3. אנחנו לא מכירים אותם, אז לא יפה לקלל אותם.
4. כולנו רוצים שישב על "מלך הבנים" פיל. סתם כי בא לנו

../images/Emo6.gif אחלה סיכום! אבל...

אני חושבת שכן היה משהו בין אנג'י לבראד גם שהוא היה נשוי הרי הם היו ימים שלמים ביחד בקאסט ... בקיצור אניסטון מאמי- ג'ואי (מחברים) אולי פחות חתיך מבראד אבל הוא שווה
.

charmed piper

New member
מה עם איזה קרדיט?

1. הפיל שלי 2. הפיל שלי 3. הפיל באמת שלי ו-4. הוא שלי!
ובפעם הבאה תמצאי לך חיה משלך לסנג'ר אותה בתור "חיה ישיבתית" כמו למשל :" אמן תשב עליו אלפקה פורטוגזית" ולסיום, מי קורא לבן שלו בילי בוב????????????????? מי?????????????? פשוט טרגדיה נוראה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו, הוצאתי את זה
שיהיה יום נעים

charmed piper

New member
אתה לא מבין...

לא באתי בקטע של ריב... אני פשוט חושבת שאם כל אחד ימצא לו את החיה המיוחדת שלו אנחנו נקים אחלה קבוצה ומי יודע ? אולי פעם בשיתוף פעולה נצליח להושיב את אחת החיות על בילי בוב או בכלל על נסראללה (מגוון האפשרויות גדל מפעם לפעם). אז אם מישהו לא הבין את הכוונות שלי וחשב שבאתי בקטע של כעס, אני מתנצלת.

NAJ

New member
אני אוהב פילים../images/Emo205.gif

כשהם מיוחמים אז יש להם כזה רטוב בלחיים ואז הם משתגעים.

אני לא יודעת מאיפה אתה יודע את זה

אבל אני מקווה שאלה לא התוכניות שעינב מכריחה אותך לראות בזמן שהיא מונעת ממך לראות את ג'יה.

למעלה