אני לא יודעת לאיזה זמרים את מתכוונת
אבל בקשר לאנג'י אני מסכימה, אני מרגישה שאני כל הזמן צריכה להגן עליה ! הרבה אנשים באים אלי בטענות כאילו אני צריכה להרגיש אשמה שאני אוהבת אותה. אבל תראי , החברה בימינו היא לא הכי תומכת ומבינה ולצערי נשארו בודדים שבאמת יודעים להבחין בין טוב לרע, אפילו אנשים שהחשבתי אותם בתור חברים שלי הם אנשים שהשתנו מקצה לקצה ואני לא מכירה אותם. כמו עם הרבה דברים אני מוצאת את עצמי מתמודדת עם זה בעזרת הומור ואני יודעת שזה מה שמשאיר אותי שפויה כשאני חיה בסביבה כזאת, בעולם כזה. ואם אנחנו בוחרים להתייחס לשטויות שנאמרות זאת רק בחירה שלנו, הכל בעצם מסתכם בבחירה שלנו וזה נכון שלפעמים מגיבים כי זאת תגובה די אימפולסיבית וחסרת מחשבה אבל אני מאמינה שאם נחכה כמה שניות ונבין מה בעצם עבר לאדם הזה בראש כשהוא נכנס לפורום של אנג'לינה ג'ולי וכתב הודעה רק לשם העלבה, פגיעה או אפילו רק בשביל תשומת לב , נראה שזה לא בא במטרה להישאר ללא מענה, הוא רצה להישמע , הוא רצה לקבל תגובות - והוא קיבל . הוא השיג את מה שרצה. וגם אני , אני מודה לא יכולתי להישאר אדישה לעניין והגבתי בצורה שנראתה לי נכונה באותו רגע , הרי מי יעז להגיד דברים כאלה על אנג'י ולא ישלם? בפעם הבאה פשוט צריך להתעלם ולבקש מאחת המנהלות שימחקו הודעה כזאת ואם הוא יגיד שפוגעים לו בחופש הביטוי אז שילך לחשוב על תירוץ יותר טוב כי כולנו יודעים שברגע שדעה מובעת בצורה פוגעת היא לא צריכה להישמע בכלל. אני יודעת שחלק מכם היה רוצה להעיף עליי ספרי בני גורן, אבל אני פה רק כדי להעביר מסר ואני מקווה שהצלחתי.