לא יודע מה קרה לי..

גרבר

New member
לא יודע מה קרה לי..

אני כבר יומיים שבוז כמו סמרטוט שאבד לחלוטין את צורתו.כל המרץ הלך לי, לא בא לי לעשות עבודות ללימודים, לא בא לי ללכת למכון כושר אליו נרשמתי לפני 3 שבועות (שנורא אהבתי ללכת אליו, וכמעט כל יום בקרתי בו), והגרוע מכל זה שעדיין אני נכנס לצ`טים, למרות שאני לא מרגיש שיש לי יותר מדי מה לתרום... ה א ם ז ה א ו מ ר ש א נ י מ כ ו ר ??? שלכם , גרבר המבואס...

מורני !

New member
אמממ

אתה מכור.. אני חושבת.. אבל.. לא קשור לשביזות. תבדוק את זה יותר לעומק.. אם קרה משהו.. סתם באסה - גם יכול להיות.. מקווה שיעבור לך... פשוט תרים את עצמך ותחליט שזהו זה נגמר.. תלך ללימודים, למכון כושר.. תכניס קצת מרץ לחיים. יודעת שזה לא פשוט אבל... תחליט ואז תצליח!!! בהצלחה.. יום טוב.

גרבר

New member
תודה מורני :cool:

אני לא הכי מכור, כשאני חושב על זה עכשיו. אחרי הכל אני גם הולך לישון איזה כמה שעות בין לבין ;-) וחוץ מזה אני כבר פחות שבוז והיום כן אלך למכון כושר ולסידורים שיש לי לעשות. תודה בכל מקרה על העצה מורני יקירתי... יום נעים לכולכם

dani2000

New member
מורני בלי לפגוע....

אבל את השם שלך אני בכל שעות היום כאן .. אז אני חושב וחושד שאת מכורה... אבל זה יעבור.... ואיזה מסיבה יש בפורים? :)

dani2000

New member
תגיד לי מה קרה לך??

שמש זוכרת הים כחול האנשים צוחקים ושמחים... ורק אתה מדבר ככה חבל נורא .... יהיה טוב חברי היקר.. תחשוב שהיום הולכים לעיר!!!!!!!:)

למעלה