לא יודע מה לעשות

• פותח הנושא Luis
  • פורסם בתאריך

golan73

New member
תקופות בחיים

ישנם תקופות בחיים בהן הכל נראה שחור,הצפיות גבוהות והאכזבות רבות.תחושה של החמצה מקננת בתוך הלב.דוקא בימים אלה צריך לחשוב חיובי ,להתמסר לנושא שבו אתה טוב,להתמיד בו ולפתח אותו,לאחר מכן באה ההערכה, שתבוא מאליה. בחיים צריך ללמוד את החיים,להבין אנשים ולהסתדר עם אנשים,לדעת שלא ניתן לשנות אנשים בקלות-ולהסתדר עם מה שיש.לא לשדר רתיעה מאנשים,להתחבר אליהם.אפילו אם חלק מהאנשים הם בשוליים,כדאי לנצל את המירב בהן-להתחבר ולראות דוקא את הצדדים הטובים והחברותיים שלהם. לדעתי תקופות טובות בחיים הן עיניין של בגרות ובשלות,לפעמים אנו בוגרים יותר ומבינים את החיים טוב יותר ,כאשר אנו מבוגרים,ועל ידי כך -החיים שלנו נעשים טובים יותר בבגרותנו,ולאו דוקא בצעירותנו.להיות בוגר ובשל יותר,קטנוני פחות,ושואף לצד היפה בחיים:אהבה ,משפחה,תעסוקה מהנה...בוקר יפה .

efrat24

New member
../images/Emo9.gif

לואיס קודם כל בקר טוב אומנם לא בדיוק בוקר אבל קמתי לפני 20 דקות. שמי ליאת ואני בת 24 אני מאוד מאוד מעוניינת לדבר איתך יש לי הרבה מה לומר. פשוט נראה לי שיהיה יותר נעים - לך וגם לי. אם נתכתב בצ'ט. אני אהיה בצ'ט, בד"כ אני בצ'ט השני (לא הבסיסי) אבל תנסה אני בטוח יגרום לך לחיוך. מילה קטנה- אני הייתי בחורה עם מיליון ידידים וחברות - לא רבתי עם אף אחד, אבל פשוט הבנתי שהרבה זה לא טוב. עם יש חבר אחד לחלוק איתו את המחשבות והרגשות זה מספיק ואם גם את זה אין אז אולי תעשה בדיקה עצמית- אולי משהו בהתנהגות שלך לא בסדר, תמיד אפשר להשתפר- גם אני במגמה שלהיות בן אדם יותר טוב. ובקשר לעתיד הכל פתוח לפנייך. אל תתבאס מזה גם אני עברתי תקופות שהרגשתי לבד, אבל תזכור שהכל מחשל. באהבה ליאת כאן בשבילך להקשיב ולייעץ. שיהיה לך יום מקסים

תאמין לי שגם לי הייתה תקופה

כזאת. וכולם אמרו לי "זה יעבור" וחשבתי שהם פשוט נוראו אדישים למצב שלי ולא מנסים לעזור. אנילא יודעת איך, אבל זה עבר לי..הייתה לי תקופה ארוכה מאוד יותר משנה של הרגשת בדידות. ואז הכרתי חברה, שמלאה לי את החיים קצת בשימחה ומשם עוד חברות וחברים שלה... חומר למחשבה

../images/Emo24.gifאתה לא לבד

כנס לאיי סי קיו נדבר ואולי יהיה לך עם מי לצאת לבלות ואולי יותר מזה 175165128

תראה אני מבין אותך

גם אני בודד מאז שאני זוכר את עצמי קשה למצוא חברים ולא אוהב שעושים לי טובה או מרחמים עליי אני רוצה למצוא חברים בזכות עצמי תמיד היה לי פו חבר ושם אבל תמיד אותה בדידות נוראית אנשים לא מבינים מה זה בדידות עד שהם עוברים את זה על בשרם בכל אופן אני ממליץ לך בתור חבר ידיד מכר אח הורה ושאתה רוצה תוציא את עצמך מהבדידות הזאת בכל דרך אפשרית אתה שומע תלך לדיסקו אם אתה מעוניין אתה מוזמן לפוקוס אני שמה כל יום חמישי רוקד דיסקו או שאתה יכול ללכת להיתנדב במשהו ושמה להכיר אנשים או סתם לחפש חברים בכל מיני חוגים שאתה לומד או נרשם אליהם העיקר לא להיות לבד וכמה שפחות אני מדבר מתוך ניסיון הבדידות הזאת היא האוייב הכי מסוכן של האדם היא תוקפת בשקט בלי ריח בלי טעם בשקט היא לא עושה טוב בכל מצב ובכל מחיר לא משנה אם זה מתוך אינטרס או לא העיקר לצאת מזה שיהיה בהצלחה ותספר לי מה קורה בהמשך בחור טוב 1 (בודד)

illusion

New member
ואייי זה ממש ענק

אני בחיים לא חשבתי שמישהו אחד יכול להוציא כל כך הרבה אנשים מהארון ככה.... כל הכבוד LUIS כל כך הרבה בודדים ואני חשבתי שזה רק אני ואלי אתה אבל כל כך הרבה מדברים על זה איזה יופי כי מבחוץ זה נראה שכולם כל כך מאושרים ומלאי חיים ועושים דברים ומגלים עולמות ורק אני בבית נשארת עייפה ובוכיה כאילו אני לבד (אשת חיל שכמוני) המצאתי את הבדידות (ממש טיפשי) אזזזזז לא יודעת חשבתי אולי נעשה משו נארגן איזה ארוע של מתבגרים בודדים חסרי הרבה בטחון וכריזמה עם לב רגיש וכאוב מתאספים ביחד להפיק קצת את הרגשות לשכוח לכמה דקות ואולי התקווה לשלווה ונחת והרצון לקבל את מה שהיה אמור להיות מובן מאליו יתגשם (ואולי החלום י-ת-ג-ש-ת : ציטוט מסינדרלה מי שמזהה)

שלום לויס ,עצתי לך

הפתרון הכי גרוע שאתה יכול לחשוב עליו הוא כפםי שהציעו פה להשתמש באינטרנט זו ממש ממש !! לא דרך להכיר חברים, אסור בשום אופן להתמכר לזה , אתה נשאר תקוע בבית והדבר רק הורס לך את חיי החברה ה"נורמלים", חשוב שתפגוש אנשים FACE TO FACE ולא וירטואלית(למרות שזה יכול להיראות מאוד נחמד בהתחלה ) מגע עם אנשים הוא מאוד חשוב וחיוני לכל אדם וקשר וירטואלי פשוט הורס אפשרות כזו. וכמו כן אל תבנה יותר מדי על הצבא למרות שתפגוש אנשים נחמדים יש גם המון חארות שתצטער שאי פעם ראית אותם

מה קרה?

אם הכל בסדר בבית הספר אז מה קורה?אולי אתה בלי לשים לב מרחיק חברים ממך?אולי כדאי שתשוחח על כך עם הוריך ואולי עם היועצת בבית ספרך?

למעלה