לא יודע מה איתכם....

רונס

New member
לא יודע מה איתכם....

אבל אני לא מסתכל לטווח הקרוב. אני עכשיו משקיע בשיפורי טכנולוגיה של טילים בליסטיים, דיוק, וכימי... אתם תסתכלו קרוב, איך הערבים משתלטים על המשחק, ויוצרים מאייה חזקה ואלפייה, אבל אתם שוכחים דבר אחד, הערבים עוזרים אחד לשני בהרבה דברים, וחייבים לקטול את הקטנים... ברגע שהם לא יוכלו להתפתח, לנו לא תהייה בעייה... והתפתחות, זאת אומרת אזרחים. למדינות בטווח של מיליארד עד 3 מיליארד, אני לא יודע כמה טנ"ט יש, אבל זה לא הרבה מול מדינה שיש לה 100 שלבים בדיוק... ובטח ובטח לא שיש לה 100 שלבים בדיוק וגם כימי - > במצב הזה הפגיעה באזרחים היא אנושה, ההתפתחות היא נמוכה. עכשיו תעשו את השילוב של שני הדברים הללו, דיוק מלא, וכימי, יש לנו אפשרות להשבית מדינה כמעט לגמרי, גם מעלימים תעשייה וגם משמידים את האזרחים. נקודה נוספת שצריך לנסות, זה לסכסך בין הבריתות הערביות, שהם יילחמו בינהם, אנחנו נקטוף את השלל. מה דעתכם ? רון.

YaRoN Tribe

New member
תגובה

כנראה שבכל המשחקים של ערן הישראלים נועדו כדי להילחם אחד בשני. ככה זה בכל המשחקים בנתיים. בקשר לדיוק ולכימי, זה בלתי אפשרי להגיע לטכנו' מלאה בזה בלי להיות בכוח של כמה טרליונים, אא"כ היתה לך מדינה כזאת ואתה העברת ממנה את התומך. וסתם ככה, זה בלתי אפשרי, יש אלפי מדינות בטווחים האלה ובחיים לא תוכל להוריד את רובן... שיהיה בהצלחה...

רונס

New member
מקפיץ!!!

Sabat0

New member
לא ישים

יו רונסי, ההצעה שלך היא אכן לטוח ארוך, טוח ארוך מאוד. בחשבון מהיר, לדמו+ יקח 5.05 טריליון כח כדי להגיע לדיוק 100. לדיוק 50 צריך 1.275 טריליון. מדינה עם טכנו כזה לא יכולה להשאר בכח 3 מליארד, גם אם תתאמץ נורא
. אגב, כבר התחלתי לפתח ביולוגי...

abunadav1995

New member
חחחח חחחח ח

אם אני זורק 200 ט"ב רמה 2 יפגעו 4 וזה יעלה לי 400 מיליון נכון? אם אני זורק 4 טב רמה 100 יפגעו 4 וזה יעלה 400 מיליון השקעה בטב זה בזבוז זמן וכח

למעלה