לא יודע מה איתכם

eranfalk

New member
זו בדיקה למשהו אחר שקשור לבלוטת יותרת הכליה

קטכולאמינים הם הורמונים המשוחררים מבלוטת יותרת הכליה כאשר רמת הסוכר נמוכה או בפעילות גופנית או במצבי לחץ להזכירך (מצבי לחץ יכולים לקרוא בחיים בלי קשר לADHD) מטרת הבדיקה היא גילוי של פאוכרומוציטומה (גידול שקשור ליותרת הכליה) ולא בדיקה לADHD

חבל שלא מחייבים גם את יצרני הויטמנים לפרסם

כאלה עלונים... היה יכול להיות מעניין......

gypsy eye

New member
לא יודע מה איתכם

העורך של תפוז החליט לשים כבחירת עורך בלוג המספר על התמכרות לריטלין. משום מה כל הסיפור ניראה לי מונפץ מהתחת תסלחו לי על המילה. הכותבת מתארת את ההתמכרות כמינמום התמכרות להירואין אשמח לדעתכם בנושא http://www.tapuz.co.il/blog/net/userBlog.aspx?FolderName=liaor666b

שטויות במיץ סיינטולוגיה

אין התמכרות לריטלין כאשר משתמשים בו תחת פיקוח רפואי. המקרים הידועים הם של מתמכרים לסמים אחרים שמשתמשים בריטלין, (ראה משפחת דיין). אפשר להפסיק ריטלין בכל רגע שרוצים.

gypsy eye

New member
אני מראש אומר שאני לא מבין בזה יותר מדי

אבל הצורה שבה מתוארת ההתמכרות לריטלין בבלוג ניראית לי הזויה ויותר כמו חומר של סיינטולוגים-היינו בלוג מזוייף למטרות תעמולת אנטי ריטלין

c0g

New member
ריבאונד הוא לא קריז

ראית פעם בן-אדם בקריז? לריטלין יש ריבאונד, אבל הוא לא אמור להגיע לתחושה דיכאונית. זאת תגובת יתר (כנראה למינון יתר). כדי שלקיחה קבועה של תרופה תקרא התמכרות, המטופל צריך להגיע למצב שהוא פשוט לא מסוגל לתפקד בלי התרופה. המינונים הנמוכים בסך הכל שניתנים, והתגובה האיטית יחסית לריטלין מקטינים בסך הכל את הפוטנציאל להתמכרות, ולמעשה אין אנשים שמוכרחים ריטלין כדי להפסיק את הכאב, או מתוך דחף בלתי נשלט לקחת ריטלין (שישפיע עוד חצי שעה. ממש סם איכותי!)

אני מציע לקרוא את כל המשפט ולא לשלוח סיסמאות

שאומר שיש להיוועץ ברופא. ומאחר שכיום האבחון הנו רפואי הרי שמשפט כזה לא תקף.

eranfalk

New member
האבחון הרפואי הוא על סמך התרשמות

לא מבצעים בדיקה לרמות הדופאמין והנוירואנדרנלין (כי אין כזאת) יש התרשמות של רופא ונותנים מרשם ואם לא מתאים משחקים במינונים של החומר הפעיל (ועל הדרך אפשר לקבל אפילפסיה או התקף לב היו מיקרים) כמו כל דבר בישראל הכל קומבינה

לא קשור לישראל או לא

וכבר הבנו שאתה ממחזר תעמולה סיינטולוגית. אבל תפקיד הרופא הוא לאתר סממנים של בעיות שעלולות לגרום לסיכון ושאסור בגללן לתת ריטלין, כגון בעיות לב או נטיה לדכאון וחרדות. המטרה הינה למנוע חלוקה חופשית וניצול למטרות שלא לצורך טיפול בהפרעת בקשב. כמו שיש בבלוג ההזוי הזה.

איך חזרנו להשמצות הקבועות

מדהים איך כל הסיינטופוצים שמגיעים לכאן מתחילים מאיזה סיפור קורע לב על ילד מדהים שרק בית הספר מתעלל בו ושולח את ההורים לתת לו ריטלין, וגומרים בציטוטים מתוך עלון הריטלין והאשמות על חברות התרופות. ומעניין שתמיד הם טוענים שהם לא שייכים לשום כת. לא טענתי בשום מקום שצריך לחלק סתם ריטלין, אבל אותך זה לא מעניין.

אני לא ממחזר שום דבר

מעולם לא טענתי שריטלין זאת תרופת פלא שצריך לחלק לכל דורש. לעומת זאת התועמלנים הסיינטופוצים כולם מתחילים מאותו סיפור סוחט דמעות על ילד מקסים שרק בית הספר המרושע דורש מההורים שיקח ריטלין, ומגיעים לציטוט חלקי של אותו משפט מהעלון, וההשמצות הרגילות על חברת התרופות. תוך שהם כמובן מכחישים כל קשר לכל כת, ורק "סתם" ממחזרים אותם ציטוטים ואותם טיעונים. תוך התעלמות מוחלטת מכל מה שאומרים להם אלה שעברו את זה על בשרם.

אני לא ממחזר שום דבר אלא מדבר מניסיוני

וממחקרים מדעיים. אין לזה שום קשר לדמוקרטיה ותוויות. יש לזה קשר עם עזרה לבני-אדם.

אני לא ממחזר כלום

אני מספר מניסיוני ומנסיונם של אלה שעברו את זה על בשרם. אתה ושכמותך שותפים רק להתעללות רבתית בכך שהם מסיתים נגד טיפול רבתי.

למעלה