לא יודע למי לפנות.....

mr nice guy

New member
לא יודע למי לפנות.....

אלוהים התגלה אלי, ברור שלא כמו בסנה בוער וכאלה, אבל בסימנים, בכל מיני סימנים. למה אני כמו מפגר מסרב לקבל את זה? למה יש כל כך הרבה דברים רעים בעולם הדפוק הזה? מצד אחד אני נהנה מחיי היום יום שלי, ואז אני רואה בעיתונים זוועות, זוועות שנחשבות "קטנות" אבל למשפחות האלו הן גדולות- אז אם אלוהים כמו שהראה לי, הוא שם והוא שומר, למה הוא לא שומר על כולם ומונע דברים. כ"כ הרבה שאלות, כ"כ הרבה תהיות שכנראה אני בחיים לא אבין. למה אני לא מצליח להיות ליום אחד שקט עם המחשבות? אפילו היום שסופסוף לאחר שביקשתי ממנו קצת שלווה איכשהו הגעתי לכתוב את ההודעה הזו אחרי שעבר עלי יום מעולה, שסופסוף לא עניינו אותי כל הדאגות האלו שכל הזמן רצות בראש הסקרן והלחוץ שלי. אז כמו שרשמתי בפורום "שיחות עם אלוהים" אני מודה לך אלוהים על הכל, ומצד שני יש אבל את ה"אבל" הגדול הזה, תודה אבל למה יש כ"כ הרבה דברים נוגדים? אוף- רק רציתי לשפוך קצת את הלב. מי שרוצה לראות איזה סימנים לטעמי קיבלתי- רק שיבקש :)

mr nice guy

New member
הפירוט המבוקש

אני צריך לציין קודם שהעתקתי את ההודעה מפורום שיחות עם אלוהים, אז אם ההקשר לא מובן לפעמים, אני מצטער. ההודעה: קודם כל הקדמה קלה, אני חילוני, אבל תמיד האמנתי באלוהים והתפללתי אליו בדרכי. עכשיו, לפני כמה חודשים התעוררה בי חרדת מוות גדולה מאוד, והרבה מחשבות בכיוון. ביקשתי מה' סימן ולדעתי הוא נתן לי- על זה הרחבתי בהודעה אחרת, מי שרוצה מוזמן לשאול אותי במסרים על זה. אבל עדיין זה הרגיע אותי זמנית, וביום שישי הייתי באזכרה ואז "ביקרתי" אצל סבא שלי לאחר האזכרה, הוא נפטר- גם הסיפור על סבא שלי הוא די ארוך אבל בשורה האחרונה לא הספקתי להפרד ממנו ומאוד קשה לי עם זה. אז ביקשתי מה' שיתן לי סימן, לא אכפת לי איזה- או שיש משהו לאחר המוות או שטוב לסבא שלי, כאלה. בערב הייתה מסיבת הפתעה לדודה שלי, הבת של הסבא, והקרינו תמונות ורובם היו שלו, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות. ואז נזכרתי שאחרי שביקשתי משהו בנושא הזה מה' פירשתי יותר מדי ממה שזה, לדעתי. ודוגמא אחת שהייתה בולטת הייתה שיום אחרי שהתפללתי, בדרכי שלי, היה איזה שיר ברדיו שהרגיע אותי, כאילו לא הרגיע, זה בעצם העניין הוא די לא קשור. איכשהו אתמול, יום אחרי הבקשה והאזכרה נזכרתי בזה משום מה. בערב, הלכתי עם חברה שלי לבחור לה בגדים לנשף סיום י"ב, לא משנה, ובמהלך זה אמרתי לה שאני חייב לקנות את הספר "שיחות עם אלוהים" כי שמעתי כאן כמה הוא משפיע וכו'. בחנות הבאה שנכנסו היה את אותו שיר!! זה היה מדהים! למרות שזה נראה שטויות הרגשתי משהו באותה שניה שקלטתי שזה השיר הזה. ואז חזרתי הביתה, ובמקרה ישנתי במה שנקרא אצלנו "פינת טלוויזיה" כי אחותי הגדולה והבנות שלה היו אצלנו לשבוע, ואז סתם משום מה התחלתי להעביר ערוצים בהום סינמה, ערוצים של סרטים שצריך להתקשר ולהזמין את הסרט בתשלום למי שלא מכיר, פתאום היה סרט אחד שעבד, לא הבנתי איך, אז אמרתי יופי! סרט חינם- בוא נבדוק מה זה! ואז ראיתי "חברים למוות" שזה על אנשים שעשו סיאנס ורוח רפאים שהם העלו הייתה רעה ועשתה להם בלגן והכל. שכחתי לציין שבנוסף לדבר עם ה' התעניינתי בסיאנסים וחוויות שקרו לאנשים שעשו סיאנסים. הייתי בהלם, ו2 דקות אחרי, הסרט הופסק, זה היה מצמרר. ואז ניסיתי לראות אם כל סרט שמתחיל, הוא מוקרן לכולם ורק אחרי כמה דקות הוא מופסק או שבאמת היה כאן איזה נס, קיצר, ראיתי שוב סרט שהתחיל וגם אותו הצלחתי לראות בהתחלה, ואז ראיתי בתקציר שיש ביקורת על הסרט, אז בדקתי אם גם בשאר הסרטים יש ביקורת, ולא הייתה, אבל ראיתי תקציר על סרט אחר, שאחד חוקר תופעות טבע מוזרות וחושד שאשתו מתקשרת איתו מעולם המתים. כאילו שמעו, ביקשתי לראות או שיש משהו אחרי המוות, או שסבא שלי בסדר- קיבלתי תמונות של סבא שלי שמח באותו ערב, שיר שפעם פירשתי כסימן בדיוק לאחר שאמרתי שאני חייב לקנות את הספר, זפזופ של פעם בשנה לערוצים האלה ונפילה על סרט על סיאנס, במקרה ראיתי ביקורת אחת מבין 12 סרטים שהיו שם ואז ראיתי תקציר של מישהי שמתקשרת מעולם המתים. אתם חושבים שאני מגזים? או שיד ה' או שליח שלו הייתה כאן?

למעלה