לא יודע אם זה המקום

infected19

New member
לא יודע אם זה המקום

לא יודע אם זה המקום הנכון אבל לאחרונה עקב מצבי הנפשי הרעועה חשבתי שאולי זה המקום לפתוח את מה שאני מרגיש אני בנאדם אם שאיפות רחוקות ופתאום ביום בהיר בגלל דברים מסויימים שצרכתי ועברתי הגעתי לתובנה שכול החיים האלה זה ריצת מרתון מטורפת בשביל מה ... שתיהיה יותר עשיר שתיהיה יותר מאושר כול החיים מלאים גירויים צבעים שמשש מושכים אותך ואתה בתור בנאדם צעיר ששואף להגשים את עצמו נמצא במבויי סתום בגלל אינסוף האופציות שפתוחות לפניך שאתה בעצם לא יודע אם תמשש אותם תיהיה יותר מאושר!!?? סורי על אי בהירות בדברים שלי אבל פשוט כתבתי את מה שאני מרגיש אני ישמח מאוד לקבל תשובות מאנשים עם ניסיון חיים קצת יותר עשיר ממני......

ריצת מרתון

ברוך הבא אלינו
כשחשבתי שהחיים הם ריצת מרתון, והייתי אחת מן הרצים והמתרוצצים - היה לי מאד קשה. והחיים לא היו יפים במיוחד בצורה הזו. לא היה זמן לנוח, להתבונן בעצמי, גם לא בהישגים שנולדו מן המירוץ. כי תמיד צריך לרוץ לנקודה הבאה. היום אני חושבת שיש עוד דרכים לחיות. בלי לרוץ כל הזמן. אחרי מה אתה רץ?

ניאו30

New member
בוודאי שזה המקום(אחד מהם) ../images/Emo24.gif

אני חושב שהנקודה שהעלת-החיפוש אחרי משמעות בעולם שמעודד את החסר משמעות-תופסת הרבה אנשים בשלב כזה או אחר של החיים שלהם,אלו שהערכים המודרניים (חומרנות וכדומה) לא מדברים אליהם.אין לי נסיון חיים ממש עשיר,אבל לא חושב שהנסיון הוא הקובע,אלא כיצד אתה מתייחס לאותו נסיון. אז דעתי היא שהמבוי הסתום הוא דווקא דבר טוב שקרה לך.בלעדיו המסלול חיים מאוד קבוע ותבניתי,ואילו איתו מצטרפת לך אפשרות מאוד חשובה-אפשרות הבחירה. הבחירה היא הם אם אתה ממשיך בדרך שהחברה מקרינה עלייך או שאתה מוצא דרך שונה,דרך המתאימה לך? התשובה שלי היא ברורה,אבל העניין כאן הוא שכל אחד צריך למצוא את התשובות המתאימות לעצמו,ולכן תשובות אמיתיתיות זה לא משהו שצריך לצפות מאנשים אחרים,רק מעצמך. מה שכן הייתי יכול להציע לך קשור למשפט שלך "אני בן אדם עם שאיפות רחוקות".זה דבר טוב מאוד לדעתי,היכולת לראות את הטווח הארוך,אבל,וזה אבל מאוד חשוב בעיניי-חשוב לא לאבד את עצמך בדרך,ולא לשכוח את הטווח הקרוב,ואת השאיפות היומיומיות שלך. למשל,תחשוב מה עושה לך טוב ביומיום?מה נותן לך הרגשה טובה?מה נותן לך הרגשה רעה?אילו דברים נותנים לך אנרגיה ואילו לוקחים?...ויש עוד כאלו...אלו דברים שגם יכולים לגשר בין הטווח הרחוק לזה הקרוב,אבל בראש ובראשונה נועדו כדי להפוך את החיפוש אחרי משמעויות יותר רחוקות ליותר מהנה,יותר מלמד,יותר מרתק ועוד.בתור דוגמא-להגדיל מעגל חברים,להרשם לחוגים,לפתח יכולות יצירתיות ויש עוד מלא דברים לפי מה שמתאים לכל אחד. שיהיה

infected19

New member
תודה רה על התגובות המהירות

באמת נגע ללבי מה שכתבת ניאו לקחתי חלק מהדברים שלך לתשומת ליבי ולהבה ירוקה שאלת אותי אחרי מה אני רץ ?אני לא בדיוק רץ אני פשוט מתחיל להרגיש את המירוץ אחרי הלימודים עבודה נסיעה לחו"ל תאמת שהשנה הייתי אמור לטוס לעבוד בחו"ל ובגלל שהרגשתי שאני עדיין לא מוכן נפשית לצעד הזה פשוט לא נסעתי . אין ספק שבשלב מסויים בחיים שלך אתה נכנס למאין סוג של מירוץ עם עצמך פסיכומטרי חו"ל לימודים ואני לא יודע זה נראה לי כול כך רחוק ממני

לא השיא הוא החשוב, אלא הדרך...

ורבים האנשים ששוכחים להתמקד בדרך ולהנות ממנה, וכל הזמן רצים קדימה ללא הפסקה...

למעלה