לא יודעת מה לעשות ,

levshavur

New member
לנועה

שלום לך אני יכולה להזדהות עם תחושת הרגיעה שהפוגע מת , לפחות הוא לא ייפגע בך יותר. גם החיים שלי הרוסים בגלל זה, כי גם אני נפגעתי...זה שאת עדיין מתעסקת עם זה - בהתחשב בסוג הפגיעה זה נורמלי. אם יש לך אפשרות להגיע פעם בשבוע לירושלים יש את מרכז תמר שמטפל בנשים שעברו פגיעה, ויש שם גם קבוצה לנשים עם ה"א שעברו פגיעה מינית אני לא הלכתי כי לא התאים לי מבחינת זמן . יכול להיות שהקבוצה נסגרה למשתתפות חדשות אבל אוליי תהיה עוד קבוצה....התור לשם ארוך כי זה רק 25 שקל לכל מפגש לטיפול וגם כי יש הרבה נשים שצריכות טיפול לפוסט טראומה...אני מטופלת שם לכן אני יודעת. אין לי מושג אם יש מקומות כאלה באזורים אחרים בארץ שווה לברר במרכז הסיוע (1202) שווה לך לנסות להתקבל לתל השומר אוליי דווקא שם תוכלי להתאושש...כמובן שזה תלויי גם בכח הרצון שלך להחלים. לבשה.

24noa

New member
קודם כל תודה רבה לך .... יש לי בעיה שאין לי

בכלל רצון וניח לי ככה רק לבעלי זה מפריע ....

levshavur

New member
לנועה

שלום לךר אני חושבת שזה שלבעלך מפריע זה כי אכפת לו ממך אחרת הוא היה אדיש. ולגביי הרצון שלך אני חושבת שעצם זה שפתחת את השרשור זה כי בכל בכל זאת יש לך רצון, אפילו אם הוא קטנטן. לבשה.

קולדון

New member
מצטרפת למה שנכתב מעלי

אני מאמינה שאכפת לך גם מהרגשות של בעלך, והרצונות שלו. או לפחות מקווה שזה ככה. יש לך בעל שאכפת לו ממך, ואת יכולה לאבד את זה אם תמשיכי ככה. זה לא פשוט וגם לא פייר (לדעתי) להיות בקשר זוגי עם מישהו שיש לו הפרעות אכילה או לצורך העיניין כל בעייה שהיא, שהוא מסרב לטפל בה. זה משפיע על הקשר שלכם. ואם אכפת לך מהקשר הזה, את צריכה להבין שיש לך מה להפסיד. אולי זה יכול להוות עבורך טריגר חיובי לנסות להוציא את עצמך מהסבל הזה... וגם בלי קשר לבעלך. למה שתסבלי? למה להמשיך לחיות ככה? החלמה זה לא אומר רק להפסיק לפגוע בעצמך אלא באמת באמת ללמוד איך לאהוב את עצמך, לבנות את עצמך, ולהתמודד עם הקשיים באופן אחר, לא הרסני. (מומלץ!)

24noa

New member
זאת הדרך היחידה שאני אוהבת את עצמי איך שהוא

כשאני רזה אני יפה,נראית הרבה יותר צעירה מגילי והכי חשוב מרגישה טוב עם עצמי . ולמה שאני ישב בשולחן ואוכל חסה עם חזה עוף יבש שכולם אוכלים פולקה טעים ושומני ? למה שאני יכנס להתמודדות הזאת של אוכל בבטן (שמאוד קשה לי להתמודד , כי אני רגילה שנים שאין לי אוכל מוצק ...), לחשיבה הבלתי פוסקת של כמה לאכול או שאכלתי יותר מדי ...אני אוהבת מאוד אוכל וגם להיות רזה ואצלי בגוף זה לא עובד יחד ...הלוואי והייתי מוצאת דרך יותר טובה ובריאה . ומה את צריכה יותר מזה שאני מעדיפה לחיות 65 שנה יפה וחתיכה ושנראית הרבה יותר צעירה לגילי ,וטוב לי עם עצמי מאשר 80 + שמנה בדכאון , מרגישה מגעיל עם עצמי ... ולגבי בעלי אני חושבת שהגיע מקום שהוא השלים עם זה ,וגם אם לא - לא יהיה לו הרבה ברירה , כמובן שהוא היה מעדיף שזה לא היה בכלל אבל אני בטוחה שלא יהיה לו יותר קל אם הייתי שמנה
....

דיתי28

New member
מעוניינת במידע על הקבוצה

אשמח לקבל טלפונים למי פנים על מנת להצטרף לקבוצה תודה : )

הי

הי שוב, בתשובה לשאלתך, כן יש לי 2 ילדים ואני מנסה להביא את השלישי, מה שלא כ"כ מצליח... התחלתי טיפול פוריות שעשה לי מאוד לא טוב והחלטתי שמה שיהיה זה ממנו שנמצא במרומים ואם נשמה צריכה לרדת לעולם אז היא תרד.. ושכדאי לי קודם כל לטפל העצמי כי אני ממש לא אוהבת את עצמי, אפילו ביליתי עם בעלי והצטלמנו ופשוט התביישתי באיך שאני נראית אז מחקתי את כל התמונות שלי (לא שהסכמתי להצטלם כ"כ הרבה אבל גם מה שהסכמתי לבסוף מחקתי). אני מציעה לך כן לפנות לטיפול, אני מטופלת בתל השומר ומרגישה שיפור גדול בהתקפים אבל גם הצפה רגשית מאוד אבל מאוד מאוד גדולה... הבנתי שזה ילק מהתהליך ושאם עוברים אותו אז כבר יותר קל. אני כבר מחכה לרגע הזה...

דיתי28

New member
מזדהה עם כל מילה

נועה יקירה, את מתארת בצורה כל כך יפה וכנה את מה שקרה איתך ויש בך את האינטלגנטיות להבין מה גרם למה ומדוע בא לך להקיא זה מחזקק אותי. אני מתמודדת גם כן עם ההקאות והבולמוסים האיומים הללו עקב טראומה דומה אשמח לחלוק איתך רגשות חיוביים ולחזק אחת את השנייה

24noa

New member
ואת לא יודעת כמה היה לי כיף פתאום לראות את

התגובה שלך , זה ממש עשה לי טוב שיש משהי שמבינה אותי ומזדהה איתי .... :) ולפי מה שהבנתי ממה שכתבת לפני את בתהליך של החלמה , אז אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה שתקבלי הרבה כוח להתמודד . אני בטוחה שתמצאי את הדרך לבריאות ושגם יהיה לך טוב עם עצמך . תקחי ממני חיבוק גדוללללללללל מאוד.

למעלה