לא יודעת מה לעשות ,

24noa

New member
לא יודעת מה לעשות ,

יש לי כבר כאבים בבית החזה, הגרון שלי גמור וכואב מהקאות ועדיין אני לא מפסיקה...עצובה ובוכה. מרגישה שאני נגמרת ועם כל זה לא יכולה להפסיק .זה גדול עליי ומנצח אותי . אני רואה איך הבנות שלי נשארות לבד ובעלי מוצא אהבה אחרת ואני לא רוצה את זה . אני מבינה את ההשלכות ועם כל זה מממשיכה ואני לא מבינה למה ואיך אני עושה את זה לעצמי !!!! אני פשוט גומרת את עצמי ואף אחד לא רואה ושם לב ....לאף אחד לא איכפת .

24noa

New member
הייתי בעבר בקבוצה דומה וזה רק עשה לי דכאון

וכבד ....לא עזר לי ....

קולדון

New member
ברוכה הבאה..

האם את בטיפול מקצועי? ואם לא, האם חשבת על האופציה הזו בשביל עצמך? מאוד מאוד מאוד קשה לצאת מזה לבד... וגם אם איכשהו מצליחים להיגמל מהסימפטומים (הקאות), מבחינה רגשית התמיכה המקצועית בעיני היא קריטית...

24noa

New member
אני לא נמצאת בטיפול. ניסיתי בעבר אך רק

נפגעתי עוד יותר לצערי מה שגרם לי להתייאש והרמתי ידיים . אין לי כוח יותר להמשיך לחפש מקום שיעזור לי .אין לי שום תמיכה ושום אוזן קשבת....

קולדון

New member
אני יודעת שזה לא קל להתחיל לחפש טיפול.

ואם אין אף אחד שאת יכולה לשתף, על אחת כמה וכמה. אבל למרות הקושי, ולמרות שזה בכלל לא פשוט, זה כן מה שאת חייבת לעשות. אפילו אם טיפול שהיית בו בעבר לא עשה לך טוב. יש טיפולים טובים, וחבל שבגלל ניסיון אחד לא מוצלח תשארי עם המחלה הזו. זה שווה את זה.

מסכימה עם כל מילה

24noa

New member
הבעיה שזה לא היה נסיון אחד אלא הרבה יותר ...

אז הרמתי ידיים ...אמא זה ממש מפלצת !!!!

ברוכה הבאה

מי שצריך להיות אכפת לו קודם כל, זאת את. אכפת לך? (סליחה על השאלה הקשה, ושוב ברוכה הבאה)

24noa

New member
זאת הבעיה , ומה שהצגתי כאן שאני מזיקה לעצמי

ולא איכפת לי ...

מזדהה

noa שלום. אני כ"כ מזדהה איתך ומרגישה כאילו אני כתבתי את ההודעה. גם אני כמוך מרגישה עצבות ופחד שמא יקרה משהו למשפחתי הקרובה. גם אני יודעת שאני מזיקה לעצמי ובכל זאת ממשיכה. אז איך ממשיכים הלאה?, אני כבר לא יודעת... מלבד תחושת ההזדהות, אני פשוט לא יודעת

24noa

New member
האמת שנרגעתי קצת ,אתמול קראתי שסיכויי התמותה

מבולמיה קטנים מאוד . ושמאנורקסיה מתים .....( למרות שמפחיד אותי הכאבים שיש לי בבית החזה לפעמים ...) קראתי קצת על המחלקה להפרעות אכילה בתל השומר ועל דר גור . אני חושבת שאולי אני ילך לנסות לפגוש את דר גור ונראה מה הוא מייעץ לי . מה יש לי להפסיד ...והאמת שאתמול משהו שפגע בי מאוד - התעלל בי מינית במשך תקופה מאוד ארוכה וגרם לי להיות בולמית - מת . בנאדם שרציתי כל רגע לרצוח אותו מאיך שהוא הרס אותי ואת החיים שלי ( ולא עשיתי את זה כי אני בנאדם נורמלי שלא יכול ...) ואני פשוט שמחה ומאושרת . אני ממש פתאום יכולה לנשום לרווחה ...אולי באמת זה הזמן לסגור מעגל . עדיין אני לא יכולה להתמודד עם עליה במשקל בשום צורה שהיא , כי המשקל שבו אני נמצאת עכשיו זה המצב היחיד שאני מרגישה טוב עם עצמי . אני לא רוצה לרדת וכבר המון שנים על אותו משקל די תקין . חשוב לי מאוד לשמר אותו . החלטתי עם עצמי שאני יפתח את עצמי וימצא לי דברים נוספים ואחרים שיביאו לי סיפוק ויצא מהמעגל היומיומי הזה , כך אנסה להפחית כמה שיותר את הדרך להתמודד עם העבר שבנאדם ככ מגעיל נגע בי ועשה בי מה שהוא רוצה ....אאאאאאאאאאייייחחחחח . כל פעם שאני נזכרת ומרגישה איך הוא נגע בי בה לי להקיא !!!!! אני לא יודעת למה אני עדיין חיה את זה כי זה כבר נגמר מזמן אבל לפי מה שאני מבינה יש אנשים שיכולים להוריד מים על העבר לשכוח ,להמשיך ולהתקדם ולא יבינו למה אני מתעסקת עם זה . אבל בתור בנאדם מאוד רגיש , שככ נפגע אני לא מבינה איך אפשר להוריד את המים והלוואי שיכלתי!!! כנראה שזה עניין של אופי בעיקר וכמה שאני מנסה אני לא ככ מצליחה . זה נמצא אצלי . בכל אופן תודה על ההזדהות וסליחה שעניתי ושפכתי בלי שום קשר ...יש לך ילדים ?

2b mind

New member
טריגר-

(מתוך תקנון הפורום)
הביטוי "טריגר" מקורו במילה הלועזית trigger=הדק. מהו הטריגר וכיצד הוא בא לידי ביטוי? כל דבר שעלול לעורר אצל הקוראים רגשות קשים, לעורר פלאש-בק (השלכת סיטואציה אל העבר ולעורר זיכרון ישן) ולגרום להצפה והזדהות כואבת, הנו טריגר. כאשר כותבים אזהרה לגבי הודעה שהיא "טריגר", הכוונה היא שזוהי הודעה העלולה ללחוץ על ההדק ולגרום לקשיים נפשיים, לעורר סיוטים, לזרוק אותנו לאחור ולשבור את הנפש. טריגר יכול להתעורר מכל דבר כמעט, מילה, תמונה, חפץ כלשהו, שיר עוד. כלל לא כתוב הוא בין הגולשים באינטרנט, שאם הם כותבים דבר העלול להוות טריגר לאחרים, עליהם לציין זאת בתחילת דבריהם, לא (ואני מדגישה-לא!!!) כדי למנוע מאחרים לקרוא, אלא על מנת להכין אותם נפשית עד כמה שניתן ולידע אותם שהם עומדים לקרוא מילים קשות. שוב, אין זהו כלל כתוב כי אם הסכמה שבעל-פה בין הגולשים המסייעת להם. טריגר אינו "דבר שאסור לקרוא" אלא הזהרה שבאה להועיל לך. למנוע ממך עוגמת נפש.ציון המילה ייעשה בכותרת ההודעה על-ידי כתיבת המילה "טריגר" או הסימון הבא: (ט). כמו כן קבלי קישור לתקנון (ברוכה הבאה, וזה בסדר גמור לשאול... בנוסף אני ממליצה לעיין בתקנון... אני מאמינה שהרבה משאלות ההתנהלות השוטפת יקבלו מענה. )

למעלה