לא יודעת מה לעשות

shana86

New member
לא יודעת מה לעשות

ניצבת כרגע בפני התלבטות קשה ואין לי עם מי להתייעץ כי מי שמכיר את העיניין מעורב בו באופן אישי מדי כדי להיות אובייקטיבי. יש לי ידיד טוב, מכירים כבר 5, 6 שנים. יש לנו המון חברים משותפים, למעשה רוב החברים שלי הם גם החברים שלו ולהיפך. אני הייתי רוצה משהו מעבר לידידות איתו, חשבתי על זה כבר הרבה מאוד זמן אבל פחדתי לעשות משהו בגלל הסיכוי הגדול שהוא יגיד "לא" וזה יצור מצב לא נעים בינינו ושאר החברים שלנו. היום אמר לי אחד הידידים המשותפים שהוא ועוד כמה חושבים שאני והידיד המדובר צריכים לעשות משהו כי כבר הרבה זמן שהוא רוצה אותי ואני אותו ואנחנו לא פועלים בעיניין. זה בא לי ממש בהפתעה. אני לא העזתי להגיד לאף אחד לגבי מה שאני מרגישה ופתאום מסתבר לי שאני יותר שקופה ממה שנדמה לי. יכול להיות שגם הוא באמת רוצה אותי? אולי הידידים המשותפים מתבלבלים בין חיבה לאהבה... הבעיה הנוספת היא שחברה ממש טובה שלי יצאה איתו פעם. לא משהו רציני, הם רק יצאו לשני דייטים ולא היה כלום מעבר לזה, אפילו לא נשיקה וזה היה לפני בערך 4 שנים. למרות זאת, יש לה עדיין איזו רכושנות כלפיו, כאילו קנאה. אני לא רוצה לחשוב מה היא תגיד אם היא תשמע על מה שהידידים חושבים, שלא לדבר אם היא תדע מה אני מרגישה. מצד אחד, אני רוצה לנסות כי יש לנו המון דברים במשותף ואנחנו כבר מכירים המון זמן אחד את השני. מצד שני, אני לא רוצה להסתכן בלאבד ידיד טוב ואולי אפילו יותר מאחד. יש למישהו עצה מה כדאי לי לעשות? אשמח לשמוע מה בנאדם שלא קשור באופן אישי חושב על העיניין. סליחה על האורך :)

אולי

תנסי לוודא שהוא באמת מרגיש כלפייך כמו שאת כלפיו. אולי אפילו תרמזי לו כדי שיוכל להתקרב אליך יותר, אם הוא רק רוצה. לא הייתי מסתמכת על שמועות או דברים לא ישירים ממנו לרגש של החברה לא הייתי מתייחסת - אם היא באמת חברה טובה היא תלמד לפרגן. שיהיה בהצלחה

באמת בעייתי המצב ../images/Emo4.gif

אולי לדבר עם החברה ולשאול איך היא מרגישה לגבי זה שאולי תצאו ביחד את והבחור הנ"ל? קודם כל, זה כבר טוב ומצב חיובי שאת יודעת ששניכם בגדול מעוניינים. בחיים צריכים לקחת סיכונים ונכון, אולי את תאבדי ידיד טוב, אבל אולי גם תזכי באהבת חייך? אני בעד לקחת סיכונים כשצריך.

למעלה