לא יודעת מה חשבתי לעצמי אבל...

lestatgirl

New member
חחח קיבלתי אותם עם שרוך ורוד שחור

כי היה להם רק שרוך אחד לבן אז שמתי שרוך ככה ושרוך ככה

שאלה של מטומטמים אבל

איפה אני יכולה להשיג שרוכים כאלה?
להיות בור זה הכי,אחי

Envision

New member
אהם... קודם כל תתחדשי ../images/Emo13.gif

כעקרון, אפשר לעשות איתן הרבה דברים. אפשר לתפור פאצ'ים חמודים, לשים שרוכים מיוחדים... הרבה מציירים, אבל אני לא הכי אוהבת את זה, אלא אם כן הציור מאוד מושקע.

lestatgirl

New member
קראתי את כל התגובות והפנמתי

אז תודה לכל מי שהגיב אני מעריכה זאת ועכשיו אני מנסה כבר שעות לסדר את הקשירה של השרוכים שזה יהיה פס פס במקום איקסים אם מישו מבין על מה אני מדברת ויודע איך להסביר לי אני אסגוד לו ואקים גם מקדש על הדרך

BlaBluShit

New member
אממ...

ציירי עליהם תבקשי מאנשים שיכתבו לך עליהם.. זה בערך מה שאני עושה על האולסטארים שלי.. או שתשימי שרוכים מיוחדים וכאלה..

Pink Pig

New member
זה מה שעשיתי לאולסטאר שלי

אני מתה לורוד פוקסיה! אבל לא היה כזה לפני שנתיים :/ אובכן הנה-->

lestatgirl

New member
כמה סקא../images/Emo184.gif

האמת שאם הייתי קונה תנעליים לפני שנה יש מצב שהייתי עושה כזה דבר אבל היום סקא זה תקוע בכל מקום מלוחות שחמט ועד הנעלי סקא של הואנס (אבל הם מושלמות) וובעיקרון זה ממש יפה וחיפשתי כזה צבע של הנעליים אבל טיפונת יותר כהה הקיצר גם את מקבלת פתקים באמצע השעור :ילדה אפשר לשחק לך דמקה על הנעליים?
ההודעה הזאת חסרת כל הגיון...

Pink Pig

New member
חחח אני מקבלת הערות כאלה על הנעליים

ועל התיק. והספוגית. והחותלות. והגרביים. והתליון. והחגורה. והארנק. והקליפס בשיער... אני פשוט מכורה לדוגמאות של משבצות וכוכבים.

lestatgirl

New member
וואלה

הקיצר רק אצלי הם הגיעו למצב שהם הכינו מיני חיילים וחשבו שהם יוכלו להתקרב לרגל שלי בלי לקבל בעיטה לפרצוף?

Pink Pig

New member
חחח כה

אצלי כבר יודעים שיקבלו בעיטה לפרצוף רק אם יעזו לבקש. נכון שירה חזה?

Noa Tsror

New member
נצל"ש

מישהי שמה פה פעם תמונה של אולסטאר שחורות עם הדפס כזה כמו קומיקס עם משו ירוק וכתום..., היא יכולה בבקשה לשים שוב את התמונה, כי אני לא מוצאת =/

למעלה