לא יודעת אם פספסתי...

פרח75

New member
לא יודעת אם פספסתי...

אבל האם פרק 3 שודר בארץ? משום מה קפצתי מפרק 2 לפרק 4 בשידורים בימי א'. לא יודעת אם פספסתי או שזה פשוט לא שודר משום מה

TheLost

New member
אממ

כעיקרון מה שהיה אתמול הוא פרק 4 לפי ספירת ארה"ב ופרק 5 לפי ספירת ישראל (בגלל שהפרק הראשון בארץ חולק ל-2). אין לי מושג מה ראית ומה לא אבל הכל שודר כרגיל, הנה מה שקורה בכל פרק בערך אולי תיזכרי: -פרק 1, ה-4400 מגיעים -פרק 2, ההורים המאמצים של מאיה מחזירים אותה, הפרק נגמר כששון מעיר את קייל -פרק 3, על איש בעל חוזק ורפלקסים מהירים שהחליט לעשות 'צדק' ולארגן את הפארק שבשכונתו ולבסוף מת -פרק 4, על רוצח סדרתי שמעביר את מחשבותיו לאנשים אחרים וגורם להם לרצוח בנות -פרק 5 (ששודר אתמול) כששני אחים של אחת הנרצחות מהפרק הקודם מתחילים להרוג את כל ה-4400 ומפוצצים אותם

פרח75

New member
תודה רבה! כנראה שבאמת פספסתי

את פרק 3 כי את השאר ראיתי והרגשתי שחסר לי משהו באמצע. אפשר אולי לקבל סקיר קצרה על מה שהיה בפרק? תודה מראש

לדעתי אין פרק שהוא סתמי

אוו שיכול להיות שהיה משהו בעתיד עם זה...אוו שהפרק הזה היה כדי שהחוקרים(שחכתי את השמות
)יבינו שכול מיקרה\כול משהו ש4400 עושה יש לו השלכות.....

TheLost

New member
נממ

לפי דעתי הוא סתמי בהחלט. אם אני לא טועה גם קראתי איפשהו, ואני לא יודע אם זה אמין או לא, שכביכול החלק השני של הפיילוט לא היה אמור להיות החלק השני של הפיילוט אלא הפרק השני של הסדרה, והפרק עם קארל לא היה אמור בכלל להיות, אבל כשהם גילו שהפיילוט שלהם יהיה באורך שעה וחצי הם עשו קצת שינויים כדי להרחיב את העלילה ולמתוח אותה גם לפרק הזה והמציאו עלילה על קארל מוריסיי.

למעלה