לא יודעת אם כבר ראיתם,

De-Panther

New member
מתלהב!!../images/Emo9.gif אני מאוד|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מרוצה מהציונים שלי
לשון: ציון בגרות: 91 ציון סופי: 85 הסטוריה: ציון סופי: 68 יסודות המחשב: ציון בגרות: 100 ציון סופי: 99 היסטוריה אני לא יודע כלום גם ככה

Gizmo14

New member
גוווווווו אורן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

נאמ
אמממ... לשןו- מדהים
(ועדיין אתה כותב "אני ילך
" פשוט אין לך זכות קיום
וגם ללירון
ארג, לוחשוב
) היסטוריה- כמו הציון בגרות של אורה
ציון טוב ה-68 הזה, הא
פשששששש, תלמיד מצטיין
מחשבים- מהממםםםםםםםם

מ-ז-ל- ט-ו-ב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאפפפפפפפהההה כולם, אני גאה שיש לי בחרים כ"כ חכמים
אתם חברים שלי נכון
(טוב זו סוגיה כואבת ועצובה, נשמור אותה להודעה אחרת). מזל טוב יא חכמים
שתזכו לעוד ציונים מעולים
ושתלכו לאוניברסיטה רק אחרי הלימודים, כי זה מה שצריך לעשות.... או בארצנו אחרי הצבא... (עוד יבה לעבור לקנדה אם אתה לא בן 16 עדיין [כמוני]? טוב כמה סיבות: 1. מזג אוויר נפלא בקיץ. 2. אין בגרויות, מבחנים רגילים. 3. אחרי התיכון יש אוניברסיטה, לא צבא. 4. מקום נפלא. איכות חיים גבוהה. 5. אין להם טראנסים ומזרחי. 6. יש להם קאמפ מאגניב NBB שולת
1 יש עוד סיבות אך לא נפרטן כי זה לא נושא ההודעה) ב-ה-צ-ל-ח-ה
חן חן

HaMsTeR

New member
../images/Emo49.gif לכולכם!../images/Emo118.gif

אנשים מאגניבים שכמותכם!

travlling light

New member
*מרחפת בעננים* *חיוך גדול וטפשי*

כן אהוביי, הגיעו ציוני הבגרות שלי. כלומר- ציוני כ ל הבגרויות שלי. לדורותיהן. מה שהביא אותי למס' מסקנות חשובות: * גוד בלס מועד ב' (מ-48 ב-3 יח' מתמטיקה ל-93!!! ו-79 בשתי יחידות. סה"כ ממוצע 86 במתמטיקה 5 .) * אני לא צריכה לעשות שוב שום בגרות. יייפפייי! * בדקתי באתרים של האוניברסיטאות ואני יכולה להתקבל למה שאני רוצה (פסיכולוגיה, כנראה) אפילו בלי לעשות פסיכומטרי. ייאיי! * יש לי ממוצע 92.3 בציונים הסופיים. * סיימתי לעד עם כל הבגרויות! עם התיכון! עם הכל!!! פתאם זה נראה לי די סופי... אז קבלו אותם... הציונים: כיתה י'- לשון: 90 (100 מגן 80 בגרות) הסטוריה: 91 (90 מגן 92 בגרות) כיתה י"א- הסטוריה: 98 (100 מגן 95 בגרות) כן, אהבתי הסטוריה ממש! תנ"ך: 98 (100 מגן 96 בגרות) כימיה 3 יח': 92 (86 מגן 98 בגרות) דפקה אותי במגן הזונה, 98 בבגרות! ו...כיתה י"ב- כימיה 2 יח': 78 (80גן 76 בגרות) חבל. מתמטיקה 3 יח': 87 (82 93 בגרות) מתמטיקה 2 יח': 79 (81מגן 76 בגרות) זהו ריאליים. איכס. עכשיו הומניים, יהההה- הבעה: 95 (96 מגן 93 בגרות) אזרחות: 92 (95 מגן 88 בגרות) סוציולוגיה: 99 (100 מגן 98 בגרות) אולי זה באמת מקצוע לסתומים, אבל נהנתי... פסיכולוגיה: 100 (100 מגן 99 בגרות). כנ"ל. מעניין על מה ירדה נקודה בבגרות :))) עבודת גמר בפסיכולוגיה: 100. ספרות: 94 (97 מגן 91 בגרות) אהבתי ללמוד את זה... ו- אנגלית 5 יח': 91. (94 מגן 88 בגרות) חבל שפישלתי בבגרות. ועוד לא עשיתי מועד ב'. חבל. זהו. נגמר. לא עוד. אההההההההההההההההההההההה!

הבעה זה הומני../images/Emo35.gif ממש לא

... זה בסל, סבל אל יכול להיות הומני... אני די בטוח שבהבעה זה ריאלי... בכל מקרה ו-ו-ו-א-ו
אילו ציונים נפלאייייייייייייייייייייםםםםםםםם
קבלי חן חן ענק ?
הציונים שלך מעולים

Gizmo14

New member
מלכהההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo28.gif

מלכהההההההההההההההההההההההה
|סוגדת|
מלכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
מלכה
וואו
אני בשוק
גאונה מהלכת בינינו
איזה ציונים
מלכה
אני בשוק
איזה יופי
וואו