לא יודעת אם כבר ראיתם,

Minerva

New member
יא, בהצלחה!../images/Emo24.gif

אני זוכרת את ההתרגשות!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תה קמומיל-עושה את זה שוב

וכמעט נכשלת בלשון, להלן ציוניי הבגרות המזעזעים של אורה, מסמך יצורי חייתי מזעזע: לשון:מגן-65(הודות למורה ללשון ש..עזרה לי מעט,בהתחשב בעניין שכל השנה בקושי גירדתי את ה55) ציון בגרות 50 ציון סופי 58-- עברתיייייייייייייייייי^^ היסטוריה- מגן 80.. הגיעה לי יותר המורה האידיוט, בבגרות..68.. מה לעזזל עבר עליי?? ציון סופי 74
חרא של ציון, מתמתיקה.. שידעתי כבר מזמן-100 היחידה הראשונה 70 בשתיים האחרות.. בדיוק המגן שלי...נאמ... ציון סופי... ב3 יחידות 76.. *הולכת לפרוץ לאתר של משרד החינוך ולשנות הכל ל80 ול90* יאייי

Me 4eVer

New member
למה ל- 80-90?!../images/Emo6.gif

אם את כבר פורצת שיהיה מאיות..
ט'ינק ביג.
אההה.. לי יש: לשון- 93! (ציון בבגרות..92) היסטוריה- 89! (ציון בבגרות..88) ערבית- 93! (ציון בבגרות..87) סכ"ה- מרוצה. (ולמה לא?!
)

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אלילללהההההה שלייייי
גוווווווו דנדיייי
כבר סיכמנו בטלפון שיש לך ציונים יפהפיים נכון

Gizmo14

New member
ברוווושקקקווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

כבר דיברנו על זה, האאאא
תארי לעצמך סצינה בפעם הבאה שנראה זו את זה: *אורה וקסם לובשות חזייה מקוקוס* *אורה וקסם שמות איפור של דראג קווין* *אורה וקסם עולות על הספה\מיטה\חתו"צ הכי קרובים* *אורה וקסם מזמרות "אין יותר לשון ואין יותר לשון" בקולי קולות* *אורה וקסם צולות זברות לאור ירח מלא*
אין יותר לשון ואין יותר לשון
ואת יודעת מה עוד אין יותר
בלפור
ואימפריאליזם
והרצל
ודרייפוס
ויוחנן הורקנוס, יהודה אריסטובולוס, שלומציון, יונתן, שמעון, מתיוונים, בלהההההההההההה
אין יותר
נגמררררר
מקווה שעודדתי את רוחך המעודדת תמיד

It's True, It's Damn True!

|אייקון של חן רוקד כמו אידיוט. אידיוט שכרגע זכה באולימפיאדה, הכוונה| לשון: ציון הגשה: 88 (בחסד, האמת. 82 במתכונת, והיה לי רק 90 אחד כל השנה, והרוב בסביבות 70-80). ציון בגרות: 94 (זה נכון, זה לעזאזל נכון!). ציון סופי: 91! היסטוריה: ציון הגשה: 92 (Yeah Baby, Yeah!). ציון בגרות: 86 (
). ציון סופי: 89.

Gizmo14

New member
יפהההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

לשןו- 94444444
מדהיםםםם
והיסטוריה- לונורא, 89 זה כמעט 90
על מה נפלת
(בטח בלפור, כמו כולם
)

Me 4eVer

New member
היסטוריה כמוני..../images/Emo34.gif../images/Emo24.gif

כולם קיבלו 89 בהיסטוריה?!
נכון שבא לך לחנוק אותם על הנקודה?!
אותי היו אמורים להגיש על 90.. ובאתר כתוב 89..
מצד שני, יש לי חברה שהגישו אותה על 70 ומשהו.. ובאתר כתוב 95..
אז יש תקווה..

BlueBeIl

New member
עד שזה עלה לעזאזל!../images/Emo142.gif

קיבלתי בלשון 92, ובהיסטוריה 84.
ציונים נחמדים. אולי בלשון היה אפשר יותר. המגן העלה לי כל ציון בנקודה אחת... מורות קמצניות.

Gizmo14

New member
ארררררגגגג, זונות../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

הם עשו א זה בכוונה שנתייאש ולא נראה את הציונים
נאמ, היסטוריה היה מגעיללללללל, הם היו זונות
לעשות ככה על בלפור כשלא למדתי עליו
טוב, כולנו חכמים וזה מה שחשוב

למעלה