לא יודעת אם זה מעניין

ailag

New member
לא יודעת אם זה מעניין

אבל שיהיה
מקסימום, אלדד ישרשר לאיזה עוף או י
. קיבלתי במייל. על תרגום ותאטרון כנס חוקרים ומתרגמים 25-26 בינואר 2004 (אוניברסיטת תל אביב - גילמן 496) <סניפ> 10:00-11:15 הרצאות מבוא יו"ר: פרדי רוקם רינה ליטוין: תרגום קלאסיקה לתאטרון העברי (לפי מקרה מעיין הכבשים מאת לופה דה-וגה) רינה בן-שחר: תרגום דיאלוג תאטרוני לעברית 11:15-11:30 הפסקה 11:30-12:30 תרגום שקספיר לתאטרון העברי יו"ר: הרַי גולומב אבי עוז: בעיות ופתרונות בתרגום הטרגדיות דן אלמגור: בעיות ופתרונות בתרגום הקומדיות 12:30-13:00 תרגום לבמת האופרה יו"ר: חנה שקולניקוב הרַי גולומב: מוצרט בברית המלה העברית 13:00-14:00 הפסקה 14:00-15:00 דראמה מימי הביניים בלבוש עברי יו"ר: אהובה בלקין חנה שקולניקוב: מחזה הפיות: דיוקן המחזאי כאיש צעיר עמרי סמית: בשמיעה ראשונה — על תרגום מחזה המוסר כלאדם 15:00-15:30 תרגום דראמה גרמנית לתאטרון העברי שמעון לוי: רמות סגנון בתרגום מהדראמה הגרמנית לעברית 15:45-18:00 שיח מתרגמים ואנשי תאטרון — דיון בהנחיית גד קינר ברב-שיח זה, בהשתתפות מרצים מיום העיון ואורחים, ישתקפו בין השאר עניינים אלה: א. "נאמנה בגידת אוהב: מחויבויות וחירויות של המתרגם לתאטרון העברי". ב. על תרגום ישיר מול תרגום מתוּוָך (באמצעות האנגלית) משפות שאינן ידועות בציבור הישראלי. ג. יצירות מופת של התאטרון בתרגום עברי ותרגומים לתאטרון העברי כיצירות מופת. לאורך יום העיון יציגו תלמידי מגמת המשחק בחוג לתאטרון באוניברסיטת תל-אביב תרגומים עבריים שונים (מהמחצית השנייה של המאה ה-19 ועד ימינו) לדיאלוג "סצנת המרפסת" מתוך רומאו ויוליה מאת שקספיר. הקובץ המלא מצורף להודעה.. (לתוהים: סניפ זה קול של מספריים, אף פעם לא קראתם ביוזנט?
)

בעצם רגע. שאלה.

אני רואה רשימת הרצאות ליום אחד, כנראה יום א' ה-25 בינואר. מה זה ה-26 בינואר? האם בכל אחד משני הימים אותה תוכנית הרצאות?

ailag

New member
קיצצתי..

כתבתי רק את מה שכלל תרגום. התוכניה המלאה בקובץ המצורף. (לפחות זה מה ששלחו לי)

ailag

New member
*הבהרה*

מה שכתבתי התייחס ליום השני, ה26 לינואר. הייתי בטוחה שזה היה כתוב שם.. פשוט תסתכלו בקובץ

Eldad S

New member
גליה, תודה רבה על כל הפרטים

ועל הקובץ! יש כאן כמה אנשים שיש להם "וורד" בגרסת תוכנה פחות מתקדמת משלך (ואני לא מדבר רק על עצמי), כך שהקובץ שהעלית לא נפתח אצלם (ואפילו יש גם כאלה שאין להם וורד, תתפלאי). אנא העלי שוב את הקובץ בגרסת rtf שלו, או, לחילופין (עדיף, לא?), הדביקי את תוכנו להודעה, כך שכולנו נוכל לקרוא אותו בלי צורך לפתוח מסמך וורד. תודה רבה, בשמי ובשם כולנו, על היוזמה הברוכה!

ססילי

New member
אני לא גליה, אבל הנה הקובץ כ rtf../images/Emo13.gif

אוניברסיטת תל אביב הפקולטה לאמנויות על שם יולנדה ודוד כץ הפקולטה למדעי הרוח על שם אנטין החוג לאמנות התיאטרון מכון פורטר לפואטיקה וסמיוטיקה על תרגום ותאטרון כנס חוקרים ומתרגמים 25-26 בינואר 2004 תרגומי חנוך לוין לרגל ההוצאה לאור של מחזות חנוך לוין באנגלית ובצרפתית יום ראשון, 25 בינואר, 14:00-18:00 בניין מכסיקו 14:00-16:00 מושב ראשון : יו"ר זיוה בן פורת – מכון פורטר אולם פאסטליכט ברכות: שמעון ינקלביץ, רקטור האוניברסיטה קריאה מתוך תרגומים ומן המקור: אביבה מרקס, עמנואל הלפרין, לוראנס סנדרוביץ' ברברה הרשב Text, Context, Subtext: The Problems of Translating Hanoch Levin לורנס סנדרוביץ' לוין בצרפתית – לתרגם או לא לתרגם? 16:00 – 16:30 הפסקה 16:30-18:00 מושב שני: יו"ר שמעון לוי אולם 206 א יצחק לאור "לא הצלחתי בחוץ לארץ, אמא": איך לא הצליח חנוך לוין לעשות את מה שאפילו צרויה שלו וא.ב. יהושע הצליחו לעשות? פרדי רוקם מה קורה ב"לונדון"? נורית יערי חנוך לוין והתיאטרון הצרפתי בן זמננו דרמה עולמית בלבוש עברי יום שני 26 בינואר, 10:00-18:00 בניין גילמן חדר 496 10:00-11:15 הרצאות מבוא יו"ר: פרדי רוקם רינה ליטוין: תרגום קלאסיקה לתאטרון העברי (לפי מקרה מעיין הכבשים מאת לופה דה-וגה) רינה בן-שחר: תרגום דיאלוג תאטרוני לעברית 11:15-11:30 הפסקה 11:30-12:30 תרגום שקספיר לתאטרון העברי יו"ר: הרַי גולומב אבי עוז: בעיות ופתרונות בתרגום הטרגדיות דן אלמגור: בעיות ופתרונות בתרגום הקומדיות 12:30-13:00 תרגום לבמת האופרה יו"ר: חנה שקולניקוב הרַי גולומב: מוצרט בברית המלה העברית 13:00-14:00 הפסקה 14:00-15:00 דראמה מימי הביניים בלבוש עברי יו"ר: אהובה בלקין חנה שקולניקוב: מחזה הפיות: דיוקן המחזאי כאיש צעיר עמרי סמית: בשמיעה ראשונה על תרגום מחזה המוסר כלאדם 15:00-15:30 תרגום דראמה גרמנית לתאטרון העברי שמעון לוי: רמות סגנון בתרגום מהדראמה הגרמנית לעברית 15:45-18:00 שיח מתרגמים ואנשי תאטרון דיון בהנחיית גד קינר ברב-שיח זה, בהשתתפות מרצים מיום העיון ואורחים, ישתקפו בין השאר עניינים אלה: א. "נאמנה בגידת אוהב: מחויבויות וחירויות של המתרגם לתאטרון העברי". ב. על תרגום ישיר מול תרגום מתוּוָך (באמצעות האנגלית) משפות שאינן ידועות בציבור הישראלי. ג. יצירות מופת של התאטרון בתרגום עברי ותרגומים לתאטרון העברי כיצירות מופת. לאורך יום העיון יציגו תלמידי מגמת המשחק בחוג לתאטרון באוניברסיטת תל-אביב תרגומים עבריים שונים (מהמחצית השנייה של המאה ה-19 ועד ימינו) לדיאלוג "סצנת המרפסת" מתוך רומאו ויוליה מאת שקספיר.

ailag

New member
תודה :) אני לא בודקת את

הפורום הזה מספיק
(סליחה, אלדד!)

למעלה