לא יודעת איפה השירשור ....

היתה על זה כתבה בוואלה

קוראים לזה ניאו-ערסיות.... נתנו שם דוגמאות של צופית גרנט, ג'ודי מוזס, דוד טופז...

מה עם מאמי...

מאמי - למי שלא יודע זה אמא....בשבילי לקרוא לבחורה מאמי היה TURN OFF רציני...אבל לאחרונה יצאתי מזה..המאמי הישראלית כבשה אותי...

P u s s i c a t

New member
רגע...

כשהוא התחיל לקרוא לך ככה סגרת את החלון וחסמת? או שאחרי שנסתיימה השיחה חסמת אותו?

shelly1975

New member
i'm glad i put your mind at ease

לא הייתי רוצה להיות אחראית על חוסר שלוותך

garcia

New member
זה לא נראה לי אתי

לחשוף התכתבויות במסרים פרטיים מעל גבי הפורום.

shelly1975

New member
לא נחשפים כאן שמות וגם לא

איזה שיחות ייחודיות וארוכות. אז למה?

garcia

New member
זה פשוט לא נראה לי לעניין

אני בכל אופן לא הייתי עושה את זה.

P u s s i c a t

New member
אני עונה לכולם

אלא אם זו הודעה בוטה או אחת שמתעלמת לחלוטן ממה שביקשתי. (כגון גיל רחוק מהמבוקש <ולא, הכוונה לא להפרש של שנה שנתיים ממה שביקשתי אלא בני 20 או בני 57...> מצב משפחתי לא מתאים - למרות שכבר עניתי גם לבחור פרוד שפנה מאוד יפה, כאלה שלא מחפשים קשר רציני וכד') חצי שניה של "תודה על הפניה אבל לא נראה לי שאנחנו מתאימים. בהצלחה" מעולם לא הרגה איש. בעיני זה הנימוס המינימלי שמגיע למישהו שאזר אומץ ושלח פניה. מי שמשם מתחיל להתנהג כמו אדיוט - זו כבר בעיה שלו ולרוב הוא פשוט נחסם. אבל גם בימים שקיבלתי למעלה מ-60 פניות ביום אחד - עניתי לכולם. ועובדה. זה לא הרג אותי

M a x i1

New member
גם אם ארצה לענות לכולם...

טכנית אני לא יכולה כי אין לי מנוי באתרים האלו אז אני כותבת את זה כבר במלל של הכרטיס שלי... שייתנו לי מסנג'ר ואענה למתאימים או משו כזה

P u s s i c a t

New member
ברור...

שאני לא עונה למי שקורץ לי או שולח לי הודעה מחו"ל... כשהיה לי מנוי עניתי גם לאלה. היום אין לי מנוי - ולא מתכוונת לרכוש כזה - אז עונה למי שיכולה. אני גם לא עונה למי ששולח לי הודעה ושעה אחרי זה סוגר את הכרטיס שלו...

חחחח...פניות מתאימות תענינה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי...יא רב'ק..איזה שוק בשר במיטבו האתרים האלה.

אם את סנובית, אז עכשיו יש 2

כי גם אני לא עונה אם לא מתאים לי. אם לא עונים, זה לא ברור שלא מעוניינים? בשביל מה לבזבז אנרגיות וזמן על לכתוב למישהו "לא מעוניינת, לא תודה ובהצלחה"? חוץ מזה שאני הייתי מעדיפה לא לקבל תשובה ממישהו שפניתי אליו ולא מעוניין, ממה שלקבל בפרצוף הודעה של "לא תודה, לא מעוניין". אז לסיכום - גם אני סנובית...

סקאוט

New member
מה רע? יא סנובית?

אז החלטתי מעכשיו לקרוא לך בכל הזדמנות "סנובית" מצטער אבל הזמנת זאת. ושנית אבל עם משקל כבד הבעתי גם את הסתייגותי מכל מיני "מרעין בישין" ודווקא אותם בחרת להביא כדוגמא? אני מתפלא עלייך סינדרלה. איזה מזל שאין בינינו 8 שנים הפרש אה? עוד היית חושבת בכיוון שלי

למעלה