לא יודעת איפה השירשור ....

גלי 1970

New member
לא יודעת איפה השירשור ....

אז פתחתי אחד חדש סקאוט,בשבילך... אחרי שכתבתי שאני לא עונה באתרי היכרויות לכולם,וסקאוט החליט שאני סנובית
קיבלתי הודעה מבחור בן 21,כתב לי כל כך הרבה,בצורה כל כך יפה...וביקש בסוף ההודעה,שלפחות אתן לו תשובה,גם שלילית. החלטתי לענות לו אחרי שבאמת השקיע בהודעה מאוד מאוד ארוכה... ועניתי "לא מעוניינת,תודה ובהצלחה" ומה.??? הבחור הנחמד חוזר שוב עם הודעה..."וואו...רעה" אז זהו,אני לא עונה להם יותר,אם אני לא מעוניינת,אני מתעלמת. סקאוט..גם אם תמשיך לחשוב שאני סנובית

שלגייה3

New member
בחור בן 21?../images/Emo163.gif

את מפתיעה אותי לטובה גלי החמודה
חבל רק שדחית אותו מיד ולא נצלת קצת זמן איכות איתו

גלי 1970

New member
משאירה לך את התענוג../images/Emo8.gif

בן 21 כן...ואני כבר רגילה שצעירים מתחילים איתי אני גם תמיד יוצאת עם צעירים ממני ב 1(מינימום)עד 8 שנים פעם גם יצאתי עם בחור צעיר ממני ב 12 שנים,אבל לא החזיק הרבה זמן... היום אני כבר לא אצא עם בחור שקטן ממני יותר מ 8 שנים

M a x i1

New member
סליחה שאני מתערבת...

ולא יודעת את הרקע (מודה) אבל למה את פוסלת ככה מישהי שרוצה להכיר לך בלי לשמוע שום פרטים??? או שבעצם שמעת פרטים ואז סורי?

shelly1975

New member
לי כבר לא מזיז שקוראים לי סנובית../images/Emo6.gif

היה איזה אחד שפנה אליי, גם במסר וגם שלח מייל, לאחר הצצה בכרטיס שלו עניתי לו "לא מעוניינת". והוא ענה לי: "סנובית, מי את חושבת שאת, לא צריך, הפסד שלך" כעבור שבועיים שוב מייל + מסר: "אולי בכל זאת תכירי אותי" אז הגבתי באופן שנשמע כמו צרחה: "דיייייייי! עזוב אותי. איזה חלק בלא מעוניינת לא הבנת?" אז הוא ענה שאני לא רק סנובית אלא גם רעה. והוא קרציה, אז עדיף לי להיות סנובית על קרציה.

גלי 1970

New member
../images/Emo6.gif

ואלה שחוזרים עם תשובה,תמשיכי ככה,תישארי רווקה זקנה,או כל מיני תשובות טיפשיות אחרות

IRAME

New member
לא שמעת על אופציה לחסום? יש אנשים

שלא מבינים תשובה שלילית ולוקחים את זה קצת רחוק מדי. תתפלאי כמה דפוקים יש בעולם האתרים. יום אחד דיברתי עם איזה מישהו דקה וחצי ואז הוא החליט שאני משקרת לו והוא מעוניין להמשיך בשיחה אז כדי להימנע מליכלוכים עתידיים מיד חסמתי אותו.

shelly1975

New member
וכאן נכנס החוסר סבלנות שלי....

ברגע שמישהו הופך להיות קרציה על המקום חוסמת.

נימשון

New member
מה הם עונים כבר פחות משנה לי

אבל לענות גם אם בשלילה אני תמיד עונה, זה סוג של נימוס בסיסי לדעתי שאני מצפה לקבל מהזולת ולכן נוהגת כך בעצמי.

© RoNa

New member
קצת קשה

לענות למאות הודעות ביום
אבל לאלה שכתבו יפה והשקיעו או לילדים חמודים (שמשום מה יש כאלה רבים), אני עונה בחביבות, ואף לעיתים מחליפים מספר מסרים משעשעים..

shelly1975

New member
זהו../images/Emo88.gif עכשיו אני יודעת שאני

stuck up snob
למה? התכתבתי עם איזה בחור במסנג'ר ואיך שהוא התחיל לקרוא לי "דובשנית" "חומד" "מתוקה" כבר בתחילת השיחה הראשונה, כבר ירד לי ממנו וכבר חסמתי כי מה-זה-לא-בא-לי עליו, זה turn off בעיני.

xarcses

New member
טעויות של מתחילים.

לא קוראים לבחורה בכינויי חיבה מייד. צריך לשמור את המחמאות לשיחה השניה או השלישית במסנג'ר. וגם אז במשורה.

garcia

New member
אני אף לא אהבתי, אוהב, יאהב

את כל הכפרה, הנשמה וכל השמות חיבה האלו. אני מעדיף משהו בסגנון...קושקוש?

MaYcHuK

New member
אצלי זה מאמי בייב מותק < רק כשאני

צינית< וגם זה יותר מדי אבל מגיע לי די מהר אם אני מרגישה סבבה עם הבחור

shelly1975

New member
דווקא כפרה התחבב עליי לאללה

בשנה האחרונה ואני אשכנזיפטית (כמו שידידי המרוקאי קורא לי כל הזמן
)

למעלה