לא יודעת איך לומר...

goldyboy

New member
אני מתאר לעצמי

שאם אני הייתי כותב הודעה כזאת, שאני רוצה שאשתי תרזה ושהערתי לה על כך הייתי מקבל מבול של קריאות גנאי בנושא מצד הבנות על שוביניזם, על זה שאני לא מוכן לקבל אותה כמו שהיא ועד כהנה וכהנה (מה שקרה בפורום מסוים, כשמישהו שם הודעה שנקראת "אוף שתרזה כבר" וקיבל מבול של הודעות קוטלות, שאם לא טוב לו אתה שיעזוב אבל מה פתאום הוא מכריח אותה להיראות כמו שהוא רוצה. אבל ברגע שאשה כותבת דבר כזה אז זה בסדר. זהו שלא. אם בעלך לא רוצה להשתנות מה תעשי לו? תכריחי אותו? תעזבי אותו? או שתקבלי אותו כמו שהוא בדיוק כפי שאם זה היה ההיפך ואת היית מצפה ממנו לקבל אותל כמו שאת? ואולי נמאס לו מההערות שלך?

האמת היא

שהוא העיר לי שגדלתי קצת. באותו רגע, לקחתי את העניינים לידיים, התחלתי לעבוד על הבטן והתחלתי לשמור יותר על מה שאני אוכלת. לספר לך סוד? גובהי 170 ואני שוקלת 53 ק"ג. אני בחורה רזה, אבל אני מבינה את ההבדל בן בחורה רזה לבחורה מעוצבת. אפשר להיות הכי רזים שבעולם אבל עדיין הבטן נשפכת. לכן, לקחתי את מה שאמר לתשומת ליבי (נכון נפגעתי קצת אבל לא הפכתי את זה למריבה או ויכוח) התחלתי להתאמן יותר, והתוצאות כבר ניכרות. זה לגיטימי לחלוטין לשאול שאלה דומה לגבי האישה, זה לא שוביניזם, זה בכלל לא קשור לחלוקה בין גברים ונשים. מדובר בבעיה שאי אפשר לסווג אותה על פי מין, צבע, גזע או דת. בסופו של דבר אני חושבת גם קצת על העתיד, אני לא רוצה למצא את עצמי בגיל 60 כשאני בפנסיה עם חסכונות למכביר, מוכנה ומזומנה להתחיל להנות מהחיים בטיולים מסביב לעולם, ובן זוגי אינו מסוגל לתפקד בגלל קוצב לב, ניתוח מעקפים, קוצר נשימה, בריחת סידן מחוליות הגב וחולירות דומות שנובעות מזלזול באריזה שבה הוא הגיע לעולם. בעיות בריאותיות יכולות לנבוע מגנטיקה, מתנאי סביבה וכדומה, אז למה להוסיף על כך גם בעיות שנובעות מזלזול?

מה יהיה בגיל 60?

האם הבעיה היא המשקל שלו, הכרס או העובדה שאת לא נמשכת אליו יותר ומוצאת את כל הסיבות והנימוקים(האמיתיים גם) לאי המשיכה. כאשר לזה, מתלווה צליל של איזושהי "מיסיונריות" לפעילות גופנית מצידך חוסר נכונות שלך לקבל את בן זוגך על השינויים החלים בו. אפשר להבין את ההתנגדות שלו לסדרי העדיפויות שלך. את מוטרדת מאיך שהוא נראה היום? את מעסיקה את עצמך בבעיות הגב שלו(אגב, לא בהכרח פונקציה של משקל) את מוטרדת מה יהיה בגיל שישים במצב הרפואי שלו? הכל נשמע לי כמו מעטפות על מעטפות על מעטפות . נראה, ככה מהשאלה שהצגת, דרך ההתמודדות שלך עם מה שמטריד אותך בגופניות שלו, והתשובות שלך שהולכות ומקצינות עם גדילת השרשור- שאולי יש משהו הרבה יותר עמוק ורחב מאשר עובי הכרס שלו. והעיסוק ה(אובסיסיבי) בחיצוניות שלו/שלך. שווה בהחלט שתעלי את הנושא אצל המטפל הזוגי.

אחותו של- מסכימה איתך לחלוטין..

כמה פראפרזות על בריאות ודאגה הדדית, אך אף מילה על כיבוד רצונו של בן זוגך ובחירתו להיות כפי שהוא... איכס.

Dannyk

New member
אם זה כל כך מפריע לך עניין הכרס

היתי מציע שהוא יעשה דיאטה הרי הוא לא אוהב להתעמל אז שיאכל פחות יותר ובכך נפתרה הבעיה

למעלה