הכל בחברות, מה את מעצבנת. |:
S S m e l l y Cat New member 22/1/05 #33 הו, חמוד../images/Emo108.gif קבלי גם את. ולא סתם, של שמיצי. [תראי איזה תמונה מושלמת.]
B Blue Ship New member 22/1/05 #37 התמונה? זו החתולה שמושלמת! קבלי עוד תמונה ממני. (ושלא יגידו שצה"ל לא הומאני!)
T The Lost Girl17 New member 22/1/05 #34 חחח בואנה את אחת הילדות המצחיקות שיש פה.. עאלק "ובעיניי זה היה פאתטי"..חחחחחח
¥ ¥EleVatioN¥ New member 22/1/05 #31 חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif
S sins garden girl New member 21/1/05 #16 כנסו..... מוחמד לא יכול לבוא לאנג'י כי הוא גר בשטחים אבל אנג'י בטוח תבוא למוחמד אבל היא בחיים לא תבוא לשלמה/משה/יחזקאל/יוסף וכו'....
כנסו..... מוחמד לא יכול לבוא לאנג'י כי הוא גר בשטחים אבל אנג'י בטוח תבוא למוחמד אבל היא בחיים לא תבוא לשלמה/משה/יחזקאל/יוסף וכו'....
B Blue Ship New member 21/1/05 #17 טוב, פסימיות לא בדיוק עוזרת... בוא ננסה לחשוב קצת יותר אופטימי, מה את אומרת?
O One Falling Star New member 21/1/05 #21 כינוי יפה ישלך אגב שמרתי את התמונה שלך עם החתול חח כי היא חמודה
B Blue Ship New member 22/1/05 #24 הסתכלת לי בכרטיס? אם לא הייתי מכירה אותך (ואני לא), הייתי חושבת שאת מתחילה איתי. (מדגישה קריצה- שלא יהיו אי הבנות!)
הסתכלת לי בכרטיס? אם לא הייתי מכירה אותך (ואני לא), הייתי חושבת שאת מתחילה איתי. (מדגישה קריצה- שלא יהיו אי הבנות!)
B Blue Ship New member 22/1/05 #25 נכון זה היה נראה כמו... נסיון שלה למשוך את כולם יחד איתה?! "אם אני מבואסת- אתם באים איתי!" (במבטא אמריקאי צפוני כבד).
נכון זה היה נראה כמו... נסיון שלה למשוך את כולם יחד איתה?! "אם אני מבואסת- אתם באים איתי!" (במבטא אמריקאי צפוני כבד).