לא ידעתי שאנג'לינה

לא ידעתי שאנג'לינה

אימצה סופית את הרוסי הקטן....מסתבר שכן! איזה נחמד, המשפחה של אנג'לינה זה כמו התחלה של בדיחה: "אנג'לינה ג'ולי, ילד קמבודי וילד רוסי הלכו לטייל...."
Gleb-איזה שם רוסי מגניב, תחשבו על זה, האחים הכי מוזרים בעולם, "מדוקס וגלב ג'ולי" נחמד למדיי! אבל ברצינות, היא חייבת, למען העולם, ללדת מתישהו, זה לא הולך ככה. אם לא נוכל להיות איתה, שלפחות נוכל להיות עם הצאצאים האמתיים והמושלמים שלה. (בעצם זה ייחשב לפדופיליה, אז נוותר)

Blue Ship

New member
כן, מה הקטע באמת?

מה מוסלמי פתאום? ותגידו, היא פעם הביעה עמדה על מה שקורה במזרח התיכון? כי פעם היה אירוע הצדעה למדינת ישראל, וכתבו שגם היא באה.

מה?הצדעה למדינת ישראל???../images/Emo12.gif

מאיפה את יודעת ? איפה קראת על זה?

Blue Ship

New member
בעיתון...

ואף אחד לא ענה על שאלתי. יש סיבה מסויימת שהיא עוד לא הגיע לבקר בארץ? קצת מאכזב, לא חושבים?

The Lost Girl17

New member
תתעודדו אנשים..אם היא לא תגיע לכאן

זה לא מונע מאיתנו להגיע אליה=).. אני אישית לא יוותר על לראות אותה..זה יהיה עצוב אם אני יוותר..אבל אני יודעת שאני לא, ואותו דבר אתם צריכים לחשוב תכלס.. אם אנג'י לא תבוא למוחמד, מוחמד יילך לאנג'י=)

Blue Ship

New member
אם תגידי לה שקוראים לך מוחמד...

אולי היא תאמץ גם אותך. אם את מבינה למה אני מת-כוונת... בכל מקרה, ועד כמה שזה מבאס, לדעתי יש סיבה לזה שהיא עוד לא באה לארץ. אני מתחילה לחשוב שהיא פרו-פלסטינאית. בואו נקווה שלא... גאד דאמט!

The Lost Girl17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח...

לא לא קוראים לי מוחמד.. פשוט שכחתי איך אומרים ת'משפט של מוחמד וההר..מבינה..אז הוספתי אנג'י.. וכן האמת שגמאני מתחילה לחשוב שהיא אנטי יהודים כזאתי.. המצב בארצות שהיא נוסעת אליהם לא פחות מסוכן מבישראל..

Blue Ship

New member
הבנתי :)

לא נראה לי שהיא אנטי יהודים, אבל נראה לי שהיא יותר תומכת במאבק הפלסטיני. בטח גם שם היא לא מצדיקה את פעולות הטרור, הרי שזה נוגד את האמונות שלה. מעניין באמת... איך אף מראיין ישראלי לא שאל אותה שומדבר על זה.

The Lost Girl17

New member
נכון..זה באמת נוגד את האמונות שלה

והמראיינים הישראליים יותר עסוקים בלשאול שאלות מטופשות זה למה הם לא שאלו שומדבר שקשור לזה..במיוחד המראיינים של גיא פינס שזה בעצם כל מה שיש לנו שקשור איכשהו להוליווד וכאלה.. אני ישאל אותה יום אחד..אולי היא תאמץ אותי..חחח

Blue Ship

New member
כן, ליאון רוזנברג האפס...

היה עסוק יותר מידי בלעשות לה עיניים. או המפגר ההוא שנשך אותה (אוי וי). אם זה מה שאני הייתי יודעת על הישראלים, שהם בוטים ובעלי ראשים ענקיים וגבות של קופים (עין ערך ליאון רוזנברג), גם אני הייתי פרו-פלסטינאית. לא מספיק, הייתי גם מאמצת שלושה מוסלמים.
אתם מבינים, אף אחד לא גרם לה לרצות לבקר בארץ. לדעתי אנחנו צריכים לשלוח שגריר מטעמנו.

למעלה