לא ידעתי עד עכשיו....

togml

New member
לא ידעתי עד עכשיו....../images/Emo9.gif

עד אתמול לא חשבתי שדבר כזה יכול לרומם לך את המצב רוח, אתמול הלכתי עם ידידה שלי ולא היה לי מצב רוח טוב ובסוף להפתעתי פתאום היא הביאה לי נשיקה, לא חשבתי שדווקא אחרי מה שהיה יבוא דבר כזה
אפילו שהייתה הנשיקה על הלחי זה גם היה משהו מיוחד רק רציתי לשמח אותכם
ד"א מצטער שהרבה זמן לא הייתי, מקווה עכשיו להיות פה הרבה...

togml

New member
כן, בעצם...

אני מכיר אותה הרבה זמן, אבל רק לאחרונה התחלנו לדבר יותר ולהיפגש יותר... היא ידידה טובה..לא יותר מזה

מממ...../images/Emo15.gif

קראתי את ההודעה שלך ולא היה לי מה להגיב. אחרי שהגבת זה תפס לי את העין שפתחת שירשור סתם. לי אישית זה ממש מפריע, כי יכול להיות שעכיו הורדת הודעה חשובה לעמוד אחר. ד"א אורית, באותו נושא, אני חושבת שאת צריכה להיות זאת שמעירה ולא אני ובמיוחד שאני לא אחת שנכנסת לפה הרבה. רק לי זה מפריע? נ.ב... שמחה שהיא שיפרה לך ת´מצב רוח.

GirlFriend

New member
זו תשמע אולי הודעה מגעילה אבל זו לא

הכוונה... לדבר כזה אפשר לפתוח שרשור אם אין הודעה בנושא. אני לא על ´´המשמרת´´ כל היום (זה בגרשיים כי זה לא כך!) לכן אני לא יכולה להעיר 24 שעות או למחוק/לשרשר. לקחתי את הערתך לצומת ליבי, אבל בתור גולשים בפורום, מתרתכם הוא להנות ממנו, אני לא חושבת שאני צריכה להעיר על כך שצריך לשרשר, ושזה ברור מאליו. ביינתים, אני משרשרת כשצריך ומוחקת כשצריך.
יש את חוקי הפורום הקצריםבמאמרים, למי שצריך

togml

New member
מצטער, לא חשבתי כך ../images/Emo4.gif

לא חשבתי ככה, מצטער
ראיתי שיש גם אחרים שרושמים כאלו דברים וגם זה רק כדי להגיד משהו קטן... לא רק ההודעות צריכול להיות אלו שמטרידות, למה שלא יהיו הודעות משמחות? טוב אם את רוצה, אני לא ארשום פה הודעות כאלו יותר

תקשיב...(תקרא...)../images/Emo15.gif

לא ניסיתי להשמע (להקרא... ווטאבר...) כועסת ולא ניסיתי להעליב. פעם הבאה עדיף שתנצל שירשור קיים..

nobodys girl

New member
אני שמחה בשבילך

ונחמד לדעת שיש אנשים שכיף להם שיהיה איתה רק טוב! :)

למעלה