יאומן גם יאומןשל מנהיג שס אריה דרעי ששולח את ילדינו למלחמה, עריקים
בגלל זה חשוב ממשלה בלי החרדים אבל גם בלי הדמוקרטים.של מנהיג שס אריה דרעי ששולח את ילדינו למלחמה, עריקים
האם זה היה גם בלי ערבים משתמטים? או שזה פחות חושב?בגלל זה חשוב ממשלה בלי החרדים אבל גם בלי הדמוקרטים.
את הערבים אני לא רוצה בצבא,שיעשו שירות לאומי בבתי חולים ומבחינתי אם אפשר לשלב ערבים נורמלים שמבינים שישראל היא מדינה יהודית אז בסדר.האם זה היה גם בלי ערבים משתמטים? או שזה פחות חושב?
מה הבדל אני באמת מנסה להבין שתייהם נגד מידנת ישראל באותו מדיה שתייהם נגד להתגייס לצל שתייהם מקבלים אותם זכיות (אני מדבר על הקיצונים) ואני שוב מנסה להבין אותכם את אומרים שהם לא היו בממשלה כי הם לא מתגייסים אבל הערבים היו כי הם לא מתגייסים זה לא משנה את גר במדינת ישראל מקבל מהמדינה דברים אתה צריך לתת שירות בצבא שווה ומה הביעה שהחרדים יעשו גם רק שירות לאומיאת הערבים אני לא רוצה בצבא,שיעשו שירות לאומי בבתי חולים ומבחינתי אם אפשר לשלב ערבים נורמלים שמבינים שישראל היא מדינה יהודית אז בסדר
אחד כמו עבאס מנסור רוצה להשתלב אז בסדר.
אז אין בעיות שערבים לא יקבלו זכיות כאן אם הראי לא יהודיםחרדים ושמאלנים זה יותר באקט של ענישה, שניהם מגזרים יהודים שעשו ועושים לנו נזקים. אז שישבו באופוזיציה
גם ליואין לי בעיה עם שמאלני רודף שלום אבל יש לי בעיה עם ההסתה והסכסכנות של השמאלנים
החרדים הם יהודים והם אמורים להיות חלק מאיתנו בצבא ובכל מקום והם ציבור מאוד מוכשרמה הבדל אני באמת מנסה להבין שתייהם נגד מידנת ישראל באותו מדיה שתייהם נגד להתגייס לצל שתייהם מקבלים אותם זכיות (אני מדבר על הקיצונים) ואני שוב מנסה להבין אותכם את אומרים שהם לא היו בממשלה כי הם לא מתגייסים אבל הערבים היו כי הם לא מתגייסים זה לא משנה את גר במדינת ישראל מקבל מהמדינה דברים אתה צריך לתת שירות בצבא שווה ומה הביעה שהחרדים יעשו גם רק שירות לאומי
אז אין בעיות שערבים לא יקבלו זכיות כאן אם הראי לא יהודים
גם לי
אתה עושה הכללות מטופשות.החרדים הם יהודים והם אמורים להיות חלק מאיתנו בצבא ובכל מקום והם ציבור מאוד מוכשר
לערבים יש תועדה כחולה גם נכון? אז גם הם אמורים להיות חלק מאיתנו אתה לא יכול לצעוק שוויון ואז להגיד רק למי שיהודי ממש כל מי שאם תעודה כחולההחרדים הם יהודים והם אמורים להיות חלק מאיתנו בצבא ובכל מקום והם ציבור מאוד מוכשר
אתה עושה הכללות מטופשות.
כאילו כל החרדים אותו דבר (והם לא)
כאילו כל השמאלנים אותו דבר (וגם הם לא)
וכאילו הערבים הם כאלה שרוצים להרוג אותך...
אבל ההכללה שלי שאתה וכל מי שמאמין במה
שאתה חושב הוא אחד שעבר שטיפת מח
שעשתה אותו טפש.
וכאילו כל המתנחלים הם אותו הדבר? והם לאאתה עושה הכללות מטופשות.
שעשתה אותו טפש.
בטח שלא כולם אותו הדבר, גם השמאלנים שונים אחד מהשני.אתה עושה הכללות מטופשות.
שעשתה אותו טפש.
אין בעיות אני מסכים כל עוד כל אחד! וכל אחד שיש לו תעודה כחולה, כולל ערבים היו חייבים גיוסהחרדים הם יהודים והם אמורים להיות חלק מאיתנו בצבא ובכל מקום והם ציבור מאוד מוכשר
הערבים לא משתמטים, עפ"י חוק הם לא חייבים בגיוס.האם זה היה גם בלי ערבים משתמטים? או שזה פחות חושב?
אין בעיות אז בחוק החדש גם חרדים לא היו חייבים גיוס אם זה בעיה החוק הזה אם כן למה ולמה לא לעשות אותו חוק לערבים.הערבים לא משתמטים, עפ"י חוק הם לא חייבים בגיוס.
היהודים חייבים בגיוס ולכן מי שאינו מתגייס והצבא לא פטר אותו מהשירות הינו משתמט.
והחוק ממשיך ואומר כי הפוקד יחליט את מי לגייס ואת מי לא.אין בעיות אז בחוק החדש גם חרדים לא היו חייבים גיוס אם זה בעיה החוק הזה אם כן למה ולמה לא לעשות אותו חוק לערבים.
ואגב החוק אומר שכל אזרח ישראלי חייב גיוס! החוק לא מבדיל בין ערבים לחרדים!
ובדקתי את החוק: "יוצא-צבא' – אזרח ישראלי או תושב קבוע שמלאו לו שמונה עשרה שנים וטרם מלאו לו ארבעים וחמש שנים."
לגמרי לא ייאמן. מי שמע על כך שליהודי חרדי עם עשרות נכדים יש ביניהם גם בני ישיבות שדחו את שירותם כמנהג המגזר (או כפי שנעשה בימים אלה שלא תמיד ע"פ רצון הבחורים עצמם, מוגדרים כעריקים). פשוט לא ייאמן. בסוף עוד יתברר שהם גם מניחים תפילין ואוכלים כשר רחמנא לצלן!של מנהיג שס אריה דרעי ששולח את ילדינו למלחמה, עריקים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.