לא יאומן - פעם שלישית?

מיכל ק-ש

New member
סוכריה, אני קוראת אותך לסדר!../images/Emo124.gif

מה קורה פה?! מעכשיו, בבקשה, מעקב יותר צמוד. לא משנה מה מקובל ומה בד"כ. אצלך ה"בד"כ" לא תופס. את שוברת סטטיסטיקות ולכן נא להיות בקשר רציף יותר עם המחט שנואת נפשך
. אני מנצלת את ההזדמנות כדי להתנצל על 2 דברים: 1. שלא עניתי לך מוקדם יותר (הגעתי מאיכילוב לעבודה רק ב-13:00 והיה לי המון מה להשלים). 2. שלא באתי לבקר. באמת באמת שרציתי, אבל יצאנו מהפגישה ב-12:45 וגם כך זה כבר איחור היסטרי. אבל בחודש הקרוב יהיו עוד המון הזדמנויות... בקרוב אפתח הודעה לגבי הפגישה באיכילוב שתכלול גם את תיאור ההפתעה ה"מלבבת" שלי.

ligo

New member
סוכריה- אין מילים בפי!

את כל השאלות שקפצו לי לראש כבר שאלו אותך מכל הכיוונים, אז לא יודעת, אני בונה בשבילך על ההזרעה של מחר. ואם כבר דיברת על נס חנוכה אני רוצה לספר לך על הנס הקטן שקרה לי בדיוק היום לפני 6 שנים: היתה לי תאונת דרכים חזיתית וכשיצאתי מבית החולים והלכתי לראות מה נשאר מהרכב שלי פשוט לא האמנתי שיצאתי ממנו בחיים. כל הצד של הנהג היה מעוך לחלוטין. אני מתארת את זה בקצרה כמובן, אבל זהו מבחינתי יום ההולדת השני שלי, וזהו הנס הפרטי שקרה לי בחנוכה. אז אני מאחלת לך שהחג הזה יאיר את בטנך בנס הפרטי שלך!

סוכריה מתוקה

אני חושבת ששיעורי בית הלילה (במקום להסתובב בצ´אט)
יעשו את העבודה.. ובנוסף מחר בבוקר הזרעה לגיבוי... אני גם מצטרפת למומחיות הפורום בקשר לדיכוי... אצלי גם לרוב המעקב הראשון כבר מסמל על זה שהביוץ קרב ולכן בודקים כל יום.... בהצלחה מתוקה וזה לא אבוד בכלל זוהרה

עשינו שיעורי בית ../images/Emo63.gif

(היה קשה לא להכנס לצ´אט...) ההזרעה בעוד שעה בערך. כאבי הביות התחילו אתמול בערב, וזה דוקא עשה אותי אופטימית. יכול להיות שערכי ההורמונים מתחילים לעלות קצת לפני שהביוץ מתחיל ממש?

היית חסרה לנו ../images/Emo3.gif

בהצלחה עם ההזרעה, כן, ההורמונים יכולים להתחיל לעלות ממש לפני הביוץ על זה מבוססות ערכות ה LH שמסתובבות בשוק. מחזיקה אצבעות זוהרה

בהצלחה גדולה!

שיעורי בית עשיתם
? אגב, אם נבדקה עליה של ה-LH, היא בהחלט מתחילה לפני הביוץ (על כך מבוססות כל ערכות בדיקת הביוץ הביתיות), כך שיש סיכוי לא קטן שהיום זה ה-יום! בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההה

זהו, שלא ה-LH הוא שנבדק,

רק E2 ופרוגסטרון. והם התחילו להראות סימני ביוץ אתמול בבוקר (שלשום עוד לא היה רמז). אולי אני אבדוק בחודש הבא גם LH? מה אתן חושבות? המנוגון מכיל LH, זה לא ישנה את התוצאות?

צוקריה , רציתי לדבר איתך אתמול../images/Emo32.gif

בקשר לשאלון (יש לי כמה שאלות...). איך עושים את זה (איך מדברים איתך , הכוונה...)???

ענתות

New member
סוכר , לא קיבלתי שום מסר.../images/Emo12.gif

אולי תתקשרי לפלאפון הזמני שלי? מספרו 058-657275.

יקירה

אני לא בטוחה במאה אחוז, אבל לפי מה שאני זוכרת, ה LH הוא הורמון ההצהבה, שעלייה שלו בדם מביאה להפרשת הפרוגסטרון (הרי בתמיכה לאחר החזרה, או שנותנים פרוגסטרון או שנותנים כוריגון שהוא נגזרת של הורמון ההצהבה)... אני מניחה שאם רק החלה להיות עלייה, לא פספסת את הביוץ, כי יש גם במרחב הזמן הזה 24 שעות לפעול....וזה מה שעשיתם שיהיה בהצלחה, מחזיקה אצבעות זוהרה עם האף האדום....

תודה, מתוקה

למה אף אדום? ה-LH הוא ההורמון שמופרש ב-boost רציני כ-24 שעות לפני ביוץ, וזה מה שערכות הביוץ בודקות. אולי אם אני אראה עליה ב-LH אני אוכל לנבא מתי אני עומדת לבייץ?... לא יודעת
סתם רעיון. ההזרעה היתה היום בבוקר, ואני צריכה לעשות בדיקת פרוגסטרון בתחילת השבוע לוודא שבאמת היה ביוץ. ד"א - קיבלתי אנטיביוטיקה ל-5 ימים... זה לא קצת מוגזם???

למעלה