לא יאומן - פעם שלישית?

לא יאומן - פעם שלישית?

מחזור ראשון על מנוגון אחרי שני פספוסי ביוץ (והזרעה) בחודשיים האחרונים. ביום 8 ערכי ההורמונים היו כ"כ נמוכים (E2=97), שהיה ברור שזה לא הולך לקרות בקרוב. הרופא שלי ואני קבענו שניפגש ביום רביעי אחרי בדיקת דם לראות מה שלום הזקיקים. הייתי אמורה גם לעשות צילום רחם היום. אתמול, לא יודעת מה נפל עלי, עשיתי בדיקת דם. E2=618, PROG=0.97. היום עשיתי שוב בדיקת דם (עוד פעם - לא יודעת מה נפל עלי, הרי זו של אתמול אמורה להספיק). ES=594, PROG=1.97
התחיל ביוץ. אוף, אוף, אוף!!! אז, כמובן, אין צילום היום, מחר הזרעה (שלפי דעתי תתבצע מאוחר מדי). לפחות בייצתי לפני היום ה-17 (היום ה-14), והמחזור הזה יהיה קצת יותר קצר. אני אוכל להתחיל שוב בעוד 12 יום. אוף!

עמית@

New member
סוכריונת, מה זה צריך להיות??

הגוף שלך אולי מוכן להפסיק להשתולל ולעשות מה שבא לו?? אולי די? טוב- הזרעה זה כבר טוב והפעם לדעתי כדאי מאוד לשקול דיכוי- אם היום ביוץ אז מחר הזרעה זה בסדר, בעיקר אם אתמול עוד לא התחיל ביוץ יקירתי הבלתי צפוייה.. אל תתאכזבי מדי- מחר זה עוד יהיה בסדר, אגב- למה לא היום? דיברת עם בוצ´ן??

אין לי מושג ../images/Emo11.gif

לגבי הזקיקם או הרירית. הייתי אמורה להגיע לUS היום אחרי הצילום, אבל עם כאלה תוצאות של הדם - ברור שהתחיל ביוץ, אז מה זה משנה? סוכם שאין טעם.

ודאי שדיברתי איתו

הוא הציע אחת משתי האופציות: 1. צילום רחם היום, לפי התכנון, וקיום יחסים
2. לדחות את צילום הרחם (שהוא בעל ערך דיאגנוסטי בלבד) לחודש הבא, ולעשות הזרעה מחר. מן הסתם, בחרתי באופציה השניה, היות וכמו שהוא אמר, אולי בכ"ז נצליח, ואז לא יהיה טעם בצילום... אני נורא נורא נורא מאוכזבת. פעם ראשונה שאני לא מצליחה אפילו להתאפק עם הבכי עד הבית (מזל שיש לי משרד משלי).

עידית ד

New member
ואת עוד רוצה שאני אהיה האמרגנית שלך

איך אפשר עם את כל הזמן עושה לי בעיות כאלו? מבייצת כל הזמן לפני הזמן.. אפילו צילום רחם אי אפשר לקבוע איתך כמו שצריך - אז איך נקבע הופעות?! ועכשיו ברצינות - אני ממש לא מבינה מה קורה לך שם בפנים עם הביוצים שלך אבל אני חושבת שמחר הזרעה כן תהיה במקום. תקראי לרון דחוף הביתה
בהצלחה על כל מקרה עידית

אבל לשיר אני כן שרה כמו שצריך...

בד"כ אני לא מאחרת יותר ממקסימום רבע שעה... באמת! גם אני לא מבינה מה קורה, אבל היה לי כ"כ ברור שאני הולכת לקראת פיספוס נוסף, ולכן עשיתי את שתי בדיקות הדם. הזרעה מחר בבוקר (פעם ראשונה שאני אגיע לעבודה ב-8 בבוקר
)

אולה *

New member
מתוקה, מה קורה? ../images/Emo4.gif

1. דחוף להזמין את הבעל הביתה 2. אולי תשקלו דיכוי? כך בטוח לא תפספסו את הביוץ. הוא יקרה 36 שעות אחרי הכוריגון. 3. אוף!!!
אולה

לא יודעת ../images/Emo10.gif

1. הענין הוא שהוא בבית ואני פה... 2. אולי באמת נשקול את זה לחודש הבא. לא יודעת. כוריגון קיבלתי עכשיו, "ליתר בטחון". 3. נכון. תודה על החיבוק...

רוני@30

New member
סוכריה - מה זה צריך להיות?

תגידי, אחרי שזה קורה לכם פעם שלישית ברציפות, לא כדאי לשקול מעקב יותר צמוד, או מעקב מסוג אחר, כדי להבטיח שבפעם הבאה זה לא יקרה??? וללא קשר לפסקה הקודמת - אני כמובן מקווה ומאחלת שההזרעה מחר תעשה את שלה, ושכל השאר יהיה לא רלוונטי לנצח.... רוני

זה בדיוק מה שניסיתי לעשות...

מעקב יותר צמוד, אני מתכוונת. בשביל זה עשיתי בדיקות דם גם אתמול וגם היום (ותאמיני לי שאצלי זה סיוט מיוחד). אם הייתי עושה בדיקה רק באחד מהימים, לא הייתי יודעת על השינוי, וכשהייתי מגיעה בערב לUS הייתי מגלה שפיספסתי ואז כבר היה מאוחר מדי לקבוע את ההזרעה למחר... תודה על האיחולים!

..נעמה

New member
Welcom to the club ../images/Emo4.gif

מצטערת ששוב זה קרה. אותו דבר אצלי בשני הטיפולים האחרונים. הוחלט ברוב קולות על דיכוי של סינרל, מה שהופך את הטיפול לארוך יותר ומייגע, אך כנראה גם יותר שווה! מקווה שהתעלומה תיפתר בקרוב. נשיקות נעמה

באאבו

New member
בדיוק.. למה לא סינרל?

סוכי מתוקה, אם הגוף שלך כזה עצמאי, ועושה מהשב´א לו בראש, למה את לא לוקחת סינרל?? הרי גם אצלי זו הבעיה (בדר"כ..), וסינרל פתר אותה. יאלה, מה את עושה בעבודה? רוצי
הביתה.... בהצלחה, מכל ה-
לכי תדעי, אולי בזכות חנוכה יתגלו עוד כמה ניסים.. (אולי צריך לשכלל את הנס לביוץ שיספיק ל- 8 ימים..)
באאבו

אני כבר לא מאמינה בניסים

ובטח לא מאמינה שנצליח במחזור הזה. (היית מאמינה שכתבתי "לא מאמינה שנצליח במחזור הבא " ופתאום שמתי לב לפליטת הקולמוס הפרוידיאנית שלי?) ביוץ שיספיק ל-8 ימים דוקא נשמע לי רעיון מצוין. בינתיים אני נשארת בעבודה (מספיק שאני אאבד מחר חצי יום...), עד הערב לא יקרה כלום הרי. תודה, חמודה!

סוכריונת../images/Emo137.gif(זה גם מתוק)

נשמע שהגוף שלך ממש עושה ביצפר לכל המומחים.... מקווה שתתווספי לסטטיסטיקת הטיפולים המצ´וקמקים שהביאו ילדים נפלאים... ואם לא-אז בטוח תקבלי דיכוי בפעם הבאה שיהיה המון בהצלחה ושתצרו את נס חנוכה הפרטי שלכם הרמוניה

תודה, חמודה

אבל לא נראה לי שהחודש זה החודש שלנו. בדיוק אמרתי קודם למישהי שאני מתאבלת על חוסר הצלחת הטיפול כבר באמצע החודש, זה חוסך את שברון הלב כשהכשפה מגיעה... נסו ותיהנו!

עמית@

New member
נשמע ממש כיף ../images/Emo3.gif

אני כבר שוולת את הטיפול עוד בטרם החל- הרי אצלי אני אפילו לא חושבת על הצלחתו/כשלונו כי אני עסוקה מאוד בלחשוש אם בכלל נגיע אי פעם למצב שבו ניתן יהיה לבצע אותו! אני באיכילוב שבוע הבא- מסר בדרך עמית

כן, ממש לונה פארק.

בואו לטפס איתנו על מגדל הציפיות ולגלוש איתנו דרך מגלשת האכזבות... הבילוי האולטימטיבי לחג החנוכה. הנחה לועדי עובדים וקבוצות.

למעלה