לא יאומן כי יסופר

darkest

New member
לא יאומן כי יסופר

ערן אמר לי שהבאג תוקן....ואחרי זה עוד הספיק לומר שבכל זאת כל הקרבות נגדי היו כשרים רק פרמטר לקיחת האדמה לא נכון! חחח ויש לי רמה 66 חיילים ו13000 טהא רמה 39...ועוד אחרי זה מישהו לקח לי 163 אדמה ....!!! ביקשתי מערן שיחזיר לי את רוב האדמה שנלקחה לי ב3 הימים האחרונים כולל כמות האזרחים המטורפת שאבדה לי וקבלו את התגובה הבאה: Hi Nissa, The battles were fine and I just fixed the parameter to take land. I gave you 1 level of Aircraft carriers for the report. Regards, Eran בתרגום חופשי- קיבלתי מתנה רמה 1 של נושאת מטוסים! זו בדיחה??!! עלבון!! אני קוראת לכולכם או לרובכם להחרים את המשחק עד לתיקון הבאג והחזרת האדמה שנלקחה בימים האחרונים ולהציף את ערן במיילים עד לתיקון הבאג סופית והשבת מה שאבד לי שלא כצדק הפרישה שלי מהמשחק סופית בהחלט בושה!

darkest

New member
תודה מותק

thesharkman

New member
ניסה נראה לי שהבאג תוקן רק היום

כי גם אני קיבלתי ממנו מייל היום על העניין

gindis

New member
תשובה

שלום רב, רבים פונים אלי בנושא וכמו שרשמתי בדקתי את זה ועכשיו הכל תקין. (היתה בעיה בלקיחת אדמה ועכשיו זה תוקן ויקחו יותר אדמה) כאשר תוקפים אתכם לדוגמא עם 48 מטוסי תובלה + 2500 חיילים אז רק 48 טילי הגנה שלכם יהיו מול האויב + 2500 חיילים שלכם. מתוך ה-2500 חיילים של האויב יכולים להגיע פחות במידה והצלחתם להפיל לו מטוסים. עכשיו ההבדל הוא בכוח הטכנולוגי והייתרון שלכם הוא לפי הטבלה של התקיפות שפרסמתי. רק אם יש לכם ייתרון של פי 9 ויותר אז הניצחון שלכם מוחלט. אני מקווה שהדברים יותר מובנים עכשיו. בברכה, ערן

darkest

New member
ויקחו יותר אדמה??

טוב אני פרשתי סופית- לא מתאים לי שלקחו לי כל כך הרבה אדמה ואזרחים בגלל באג ואני לא מקבלת כלום חזרה ביי

ntii

New member
ערן כנס

מה זה הדבר המטומטם הזה שרק 48 טילי הגנה אווירית נלחמים נגד המטוסים זה נראה לך הגיוני??? הרסת את המישחק רוב העישרייה כבר פרשו או לא פעילים לאט לאט המון עוזבים כדאי שתעשה פה סדר דחוף

thesharkman

New member
ערן אבל שוב פעם

ביחס לשאר המתקפות שלך יש לך גורם משפיע פה אתה שולח אותנו למטוסי תובלה מול טה"א שביחס לרוב התקיפות שלך כמו בעיטה מהירה אפשרי להתגונן מפניהם פה אני צריך להשקיע באזור ה 550 מיליארד לפחות בשביל להיות מוגן מזה

hakim

New member
ערן כנס

לא הגיוני שנתייחס לטבלה שפירסמת כי אנחנו מדברים בתור נתקפים ולא התוקפים . קרו הרבה מקרים שתקפו מדינות עם רמה גבוהה של חיילים מול רמה נמוכה בכ20 שלבים לפחות . לפי הטבלה שפירסמת : * אם אנחנו מציינים שרק מספר מסוים של כלי נשק או חיילים משתתפים בקרב אז זה יהיה מול מספר זהה של חיילים של האויב ורק הכמות שיש לאויב ודירוג הטכנולוגי הם יקבעו אם תנצחו או תפסידו בקרב. ציטוט נוסף : * אם הטכנולוגיה של החיילים שלך שווה לטכנולוגיה של האויב, אז הסיכויים שלך לנצח בקרב עומדים על 30%. מה שמשתמע מזה שהיה לתוקף פחות מ30% ... ורוב התקיפות הצליחו .
לא הגיוני מבחינתי

למעלה