אני עוקב בעניין רב אחרי הדיאולג
שבינך אדם רוקד לבינך שמעון עשור. אותך אדם רוקד אני מבין , אני שומע את קריאות המחאה כשהמרקיד מודיע שהוא רוצה ללמד ריקוד חדש .....את קריאות האוףףףףף של הרוקדים ואת הנימה המתנצלת של המרקיד האומר: זה ריקוד קצר , זה קל , תלמדו אותו מיד ,זה ריקוד יפה ועוד התנצלויות כהנה וכהנה על מנת לרצות את הרוקדים , משום שהביקורת המושמעת על ידי הרוקדים אינה נעימה לאוזניו של המרקיד. אגב , מעולם לא שמעתי מנגד קריאות של שמחה , גם לא של רוקדים חדשים על כך שלומדים ריקוד חדש. אותך שמעון עשור , ואומר זאת העדינות אני לא מבין . אתה המרקיד היחיד בפורום שנוקט בעמדה הזאת. המרקידים לא רוצים ליטול חלק במרוץ הזה , לא רוצים להתחרות ביניהם מי יוצר יותר ריקודים , ולא רוצים למשוך כלפיהם את "אש" הרוקדים. שני המרקידים היחידים שהתבטאו בעניין היו בעמדתו של אדם רוקד וחבריו. אתה זוכר שמעון , דובר בפורום על אינטרס - אותו יסוד העומד בשורשה של כל פעולה שאנו עושים. מה האינטרס שלך לנהל מאבק דון קישוטי כשאף אחד לא תומך בך ? מה האינטרס שיש לך להתעמת ראש בראש עם הרוקדים שלך , אותם רוקדים שמפרגנים לך ? מה האינטרס שלך לפגוע ברוקדים שלך ולכנות אותם מתבכיינים וקוטרים ולזלזל בדעותיהם? מה האינטרס שיש לך לעשות כל מאמץ לרפות את ידיהם ? אתה לא מייצג את הרוב המוחלט של מאות מרקידים החושבים הפוך ממך ! אתה לא מייצג את הרוב המוחלט של הרוקדים הוותיקים שהיביעו את דעתם בראש חוצות ! איני רוצה לנתח את המניעים העומדים מאחורי העניין , משום שזה נושא אישי שלך , ואתה פועל אני מניח על פי מיטב הבנתך. גם אינך חייב להשיב על השאלות שנשאלת כאן והן יכולות להישאר שאלות רטוריות. אני ממליץ לך לשקול את ההתנהלות שלך עד כה - ואני מניח שתסיק את המסקנות המתבקשות. רק שנמשיך לרקוד ולשמוח.