לא יאומן כי יסופר....

על מנת למנוע אי הבנות בפרשנות

הנתונים - אני מציג אותם לפניכם ב-3 קבצים כלהלן: 1. מכתב הלוואי של מירי אקוני רשמת הריקודים. 2.קובץ הריקודים שנרשמו. 3.קובץ הריקודים בשלבי ברור. להודעה הזאת אני מצרף את מכתב הלוואי. בהמשך אציג את שאר הקבצים. את מכתב הלוואי ניתן לפתוח עם תוכנת וורד רגילה. לפתיחת קבצי הנתונים יש צורך בתוכנת אקסל. בהצלחה

קובץ הריקודים שנרשמו ואושרו

- הנתונים כפי שהוכנו על ידי מירי אקוני בתפקידה כרשמת . סה"כ 854 ריקודים.

mamush5555

New member
הפתרון לבעיה פשוט ביותר!

פשוט לקבוע זמן מסוים ליוצרים שבו עליהם ליצור ריקוד ואם לא השיר יוכל לעבור ליוצר אחר. העיקר שלא נשכח ששירים חדשים נותנים אנרגיות והתלהבות כשהם נרקדים לכן לא הייתי ממהר לפסול ריקודים חדשים

חלילה..אין כוונה להפסיק היצירה

השאלה היא שאלת המינון . איכות כמה שיותר - כמות כמה שפחות.

הכל דבש5

New member
../images/Emo12.gifלא לא לא ! פתרון זה עלול להביא..

לכך שמחברי הריקודים יזדרזו לחבר ריקודים והתוצאה תהיה
ריקודים מעאפנים (מזמן לא השתמשו פה בביטוי הזה...)

הכל דבש5

New member
נראה לי שגדי בעצמו מודע למצב....

המטורף הזה... וכאות הזדהות בחר לחבר ריקוד לשיר מספר 398 - "כל כך הרבה שירים".

ואלה השירים בשלבי ברור

... ואישור. הנתונים כפי שהוכנו על ידי מירי אקוני הרשמת. סה"כ 188 ריקודים 188 +854 =1042 סה"כ. בהצלחה למעיינים ולפרשנים.

כפי שכתבתי קודם - לא מדוייק

מה שצבוע בירוק - אושר מה שצבוע בצהוב - נדחה מה שעדיין לבן - בבירור. באקסל הקודם, יש את הרשימה שאלי רונן אישר, ובנוסף, אלו שצבועים בירוק, זה אלו שאושרו ע"י מירי וצבועים בירוק גם פה, באקסל הזה.

אני עוקב בעניין רב אחרי הדיאולג

שבינך אדם רוקד לבינך שמעון עשור. אותך אדם רוקד אני מבין , אני שומע את קריאות המחאה כשהמרקיד מודיע שהוא רוצה ללמד ריקוד חדש .....את קריאות האוףףףףף של הרוקדים ואת הנימה המתנצלת של המרקיד האומר: זה ריקוד קצר , זה קל , תלמדו אותו מיד ,זה ריקוד יפה ועוד התנצלויות כהנה וכהנה על מנת לרצות את הרוקדים , משום שהביקורת המושמעת על ידי הרוקדים אינה נעימה לאוזניו של המרקיד. אגב , מעולם לא שמעתי מנגד קריאות של שמחה , גם לא של רוקדים חדשים על כך שלומדים ריקוד חדש. אותך שמעון עשור , ואומר זאת העדינות אני לא מבין . אתה המרקיד היחיד בפורום שנוקט בעמדה הזאת. המרקידים לא רוצים ליטול חלק במרוץ הזה , לא רוצים להתחרות ביניהם מי יוצר יותר ריקודים , ולא רוצים למשוך כלפיהם את "אש" הרוקדים. שני המרקידים היחידים שהתבטאו בעניין היו בעמדתו של אדם רוקד וחבריו. אתה זוכר שמעון , דובר בפורום על אינטרס - אותו יסוד העומד בשורשה של כל פעולה שאנו עושים. מה האינטרס שלך לנהל מאבק דון קישוטי כשאף אחד לא תומך בך ? מה האינטרס שיש לך להתעמת ראש בראש עם הרוקדים שלך , אותם רוקדים שמפרגנים לך ? מה האינטרס שלך לפגוע ברוקדים שלך ולכנות אותם מתבכיינים וקוטרים ולזלזל בדעותיהם? מה האינטרס שיש לך לעשות כל מאמץ לרפות את ידיהם ? אתה לא מייצג את הרוב המוחלט של מאות מרקידים החושבים הפוך ממך ! אתה לא מייצג את הרוב המוחלט של הרוקדים הוותיקים שהיביעו את דעתם בראש חוצות ! איני רוצה לנתח את המניעים העומדים מאחורי העניין , משום שזה נושא אישי שלך , ואתה פועל אני מניח על פי מיטב הבנתך. גם אינך חייב להשיב על השאלות שנשאלת כאן והן יכולות להישאר שאלות רטוריות. אני ממליץ לך לשקול את ההתנהלות שלך עד כה - ואני מניח שתסיק את המסקנות המתבקשות. רק שנמשיך לרקוד ולשמוח.

למעלה