לא יאומן כי יסופר !

shushu10

New member
לא יאומן כי יסופר !

בזכריה יד' אנו מוצאים כי הגויים הנותרים אחרי מפלתם בירושלם אשר לא ישתחוו למלך יהוה צבאות ולא יחגגו את חג הסכות - יענשו ! מילא להשתחוות לאל ולהתאשפז (אושפיזין) בסכה אבל לחגוג את חג הסכות עם בני ישראל? לא ברור על אף שנשמע כמו חזון אחרית הימים במהדורה מתקדמת ...

העונש כאן כנראה הוא הבצורת

בסוק י"ז אנו קוראים "ולא עליהם יהיה הגשם". ומכיוון שבחג נידונים על המים, אזי כל מי שלא יבוא להתפלל - יסבול מבצורת.

shushu10

New member
צדקת כמובן. אכן זה הפן השני של חג הסוכות

זו נבואה על חזרתם בתשובה של הגויים הנותרים מתוך כניעה. כי אחרת מדוע ייענשו ? למעשה אנחנו והגויים באותו מצב מבחינה זו.

עם מי יבואו לחגוג ?

האם עם שליש צרופי הכבשנים אשר נצרפו באש ? ומאחר ותיכבש בירת ישראל בידי כל הגויים אשר יאוספו אל ירושלים ויחולק שללה בקירבה ``והנשים תשכבנה`` ומחצית מהעם יצא בגולה, על לא עוול בכפם, אז קשה להאמין שליהודים יהיה ראש עוד לחגיגות המימונה אחר שואה נוספת

אני מוותר על התענוג

אני מקווה שיודיעוני טרם ביאת המשיח בכדי שאקדים לברוח מהארץ. אולי את מתגעגעת לשואה נוספת.

יוסי ר1

Active member
מה זה כפלת לך שביעיות בניקך החדש?

לקיים מקרא שנאמר "ולמך שבעים ושבעה"?

נחסמתי בפורום העולם החרדי

ונכנסתי בדלת האחורית. כי לא ידעתי שהרב בערלאנד גדול מדוד המלך שלמרות שלכלכתי עליו, עכ``ז הם עברו לסדר היום, משא``כ כאשר הגבתי שהרב מתיר לנקוט באלימות, ושלוחיו אישפזו כמה חרדים באומן ואף שכרו אוקריינים להרביץ ליהודים -תיכף נחסמתי בזילותי בגדולי ישמעאל.

יוסי ר1

Active member
אלמלי היית זה אתה, הייתי אומר

הוסיף תיפלות על תיפלותו. אבל לך נאות השבעייות, הוסף מהן כהנה וכהנה, העיקר שלא תיחסם

אני לא מבין איך מתנהל הפורום ההוא

כל יום עוברים שם לא פחות מארבעה דפים !!!! ישנם הרבה קבועים שנראה לי שכל מה שהם עושים הוא לשבת מול המחשב כל היום ולכתוב הודעות. כל זב חוטם שיש לו ג'וק בראש ישר פותח שרשור חדש. מה אתה בכלל מחפש שם?

פלגיה

New member
אנא בבקשה

לא למתוח ביקורת על התנהלותו של פורום אחר, מעל גבי הפורום הנחמד שלנו.

פלגיה !

האם את יכולה לבדוק עבורי מדוע אני חסום כן בפורום, ועוד באשמת הצפה ? שהלוא כמעט ולא השתמשתי בניק פלמוני777 אנסה להכנס שוב בניק ההוא, וייתכן ומדובר בכשל המערכת.

דווקא פורום דיי פעיל ומעניין

אני נאלץ שוב להשתמש בניק זה, ומשום מה נחסמתי בגין הצפת פורומים. אף שאיני יודע במה מדובר ? מפני שכמעט ולא השתמשתי בני עם שלישיית השביעיות כחיי למך

ייתי ולא אחמיניה

משהו כזה נאמר בגמרא קידושין עד כמה שאני זוכר, ומישהו חלק עליו ואמר שהוא מוכן אף לחסות בצל רעי חמורו של משיח.

למעלה