לא טוב לי :(

הילה776

New member
לא טוב לי :(

כן נשואה ילדים בית הכול אמור להיות ניפלא אבל ממש לא טוב לי ...יש בי עצבות גדולה כאילו כלום לא מסתדר סך הכול בת 34 ומרגישה מיצוי כאילו זהו ניגמר אין לאן לשאוף....למה הכיף נעלם?

גארוטה

New member
זה נכון שלמי

שמסתכל מבחוץ אז העובדה שיש לך בן זוג, ילדים ובית אז בטח הכל נפלא אבל אף אחד לא באמת יודע מה מתחולל בלב פנימה. רוצה לפרט קצת יותר? לספר למה העצבות והיאוש?

הילה776

New member
אמממ חוסר שביעות רצון מכול

בעל אחלה בעל אוהב תומך דואג-קנאי ...לא מרגישה מאוהבת אחרי 15 שנות נישואים מחפשת אטרקציות ילידים מקסימים 2 דיי גדולים 13.5,7 כן כן גם הם לא מפסיקים לדרוש לריב וכן הם מדהימים אבל בשום אופן לא רוצה עוד בית -כמו כולם כול אחד והרוטינה של החודש בקיצור לא כיף לי אפילו בעבודה לא מרגישה סיפוק בקיצור נהייתי פולניה ניראה לי :(

גארוטה

New member
אשכרה פולניה

תראי איך אפשר להסתכל אחרת על הכל. איזה כייף לך, יש לך בעל אוהב ותומך וילדים מקסימים ועבודה מסודרת וקבועה ובית משלך ושיגרה רגועה והלוואי שתמיד ישאר ככה כי אם משהו קטן מכל זה משתנה אנחנו מתגעגעים לשיגרה הזו. בכל מקרה זה בידיים שלך בלבד להוסיף קצת עניין לשיגרה הזו וגם אם הבעיה היא לא כל כך בשיגרה המשעממת ויותר ביחסים עם הבעל שנכנסו לרוטינה, זו ההזדמנות להעיר את מה שנרדם.

הילה776

New member

adam33

New member
זה לא הסנדוויץ...

פעם הגיעה אליי מישהי שאמרתי לה בדיוק אותו דבר ... ואז היא אמרה : זה לא הסנדוויץ שהוא מכין לי כל בוקר ...וזו גם לא העזרה בבית שהוא עוזר... וזה גם לא המתנות שהוא קונה כמו המלון שהוא הזמין.. אני רק רוצה שבלילה הוא לא ילך לישון ....אחריי... מה שאני מתכון , שלפעמים צריך להביט מנקודת המבט שלה ולא שלנו... ולפעמים משהו מפריע לה אצלה בפנים והיא אפילו לא מודעת לכך. היא רק יודעת שההרגשה היא של "לעמוד במקום".

גארוטה

New member
וכדי שהוא בלילה

לא ילך לישון אחריה היא צריכה לא ללכת לישון לפניו, היא צריכה להזמין אותו להצטרף אליה , הוא צריך לדעת שזה מה שהיא רוצה. זה מה שעושים כדי לא "לעמוד במקום", לוקחים מעט אחריות ולא מחכים שהצד השני יעשה, נותנים דחיפה קלה כדי שהגלגל יתגלגל.

adam33

New member
פספסת בגדול את הנקודה.

הכוונה שהיא לא לראות את השני מנקודת המבט שלך מהמעגל שלך אלא לנסות להביט מנקודת המבט שלה מהמעגל שלה. זה בדיוק הwinwin. אם צד אחד אומר "מה חסר לך? יש לך הכל? אזיי הוא מביט מנקודה אתנוצמטרית.

קארניו

New member
אתה צודק אבל טועה במינוח

גישה אתנוצנטרית‬ היא הסתכלות על הזולת דרך נקודת מבט של זהות אתנית משמע ביקורת ושיפוט התרבות של האחר בהשוואה לתרבותו של המבקר . ולכן, השימוש במינוח שבחרת שגוי במקרה הזה.

בני כמה הילדים

לי זה נשמע כמו דכדוך, אולי דיכאון לאחר לידה שלא טופל בזמן ועכשיו מחריף...

הילה776

New member
זה באמת דיכאון של החורף ניראה לי כי לידה

הייתה לפני 7 שנים

seeyou

New member
הכיף נעלם? לדעתי זה קורה לפעמים כאשר הגשמת

את רוב "החלומות-מטרות " בחיים יוסי

הילה776

New member
יוסי זה קורה שאתה מרגיש כמו זומביט ..לקום

לעוד יום שגרתי של עבודה ילדים בית בעל ...לא יודעת לא כיף לי

seeyou

New member
"לעוד יום שגרתי של עבודה ילדים בית בעל"

מה את חושבת שקורה אצל אנשים מפורסמים-עשירים? מרוב כול טוב מתחילים להשתמש בסמים על מנת לברוח מהשיגרה-מהמציאות מעניין מה יגידו אותן נשים שאין להן את המצב שלך אך יש להן צרות צרורות אם להביא ילדים לעולם ואם נמצב הבריאות לא טוב או אין כסף לאוכל להיות "מאושר" זה תלוי רק בנו ובתפיסתינו לחיים תנסי להיזכר מה גרם לך "כייף" בחיים ומה גרם לך לאבד אותו יוסי

הילה776

New member
רוצה חופש מהכול ....

הייתי רוצה לחזור לגיל 19 ובמקום להתחתן לצאת לבלות להיכר לצחוק להנות ....יותר מידי "ילדה טובה" יותר מידי לפי המוסכמות..

chenby

New member
קחי שבוע

חופשה עם חברות, צאי תהני, קחי בייביסיטר, צאי קצת בערב, תירשמי לאיזו סדנה או חוג, תעשי משהו בשביל לשבור את השיגרע... כי אין דבר כזה באמת שגרה- כל יום הוא יום חדש, רק אנחנו בגלל הזיכרון שלנו עוברים "תקופות" ושיגרות וכאלה.. בידיים שלך. מה בעלך או הילדים שלך כבר יכולים לעשות? כלום.. זה את נשמה. ומכיוון שזה את - אז הפתרון כבר אצלך.

הילה776

New member
תןדה ..אני יודעת שזה צריך לבוא ממני ..אבל

הרגשה של חוסר רצון ...רצון למשהו אחר

chenby

New member
תתחילי בלרצות לרצות.

זה ככה פשוט. את לא רוצה? תבקשי לרצות... כשבא הרצון יקירתי, את בטח יודעת איזה תוצאות יש לזה...

adam33

New member
הילה

יכלתי להציע לך המון דברים לעשות לביתך . משום מה יש בי את התחושה שבעצם את רוצה לנשום אויר. אויר אחר אויר שאת יכולה לקום בבוקר ולומר לעצמך וואו איזה יום נפלא!! ההרגשה שאת תקועה נוסעת מכך שיש חוסר שוויון בין ההרגשה שלו לבין ההרגשה שלך ובעצם שאם היה בך כח הית קמה ועוזבת ומצד שני יש כל כך דברים אחרים על הראש שגורמים לך להיות מתוסכלת עם עצמך ולהרגשה הזו. מתחושה אישית שלי כשאני קורא את השורות שכתבת זה שראשית את צריכה חופש לעצמך. להתנתק מ ה כ ל ! לא לראות אף אחד לנסוע לאנשהו לכמה ימים והעיקר לחשוב ולחשוב ולחשוב. רק כך תוכלי לאזור כוחות ולהחליט לאן דרכך. יש המון עיצות לגוון ולתת פלפל ליחסים בין בני זוג אבל במקרה שלך אני סבור כי ההתנתקות תעשה את שלה. ...

למעלה