לא טוב לי

לא טוב לי ../images/Emo7.gif

דייייי. אני לא מצליחה להציל את עצמי. אני חושבת שויתרתי .אין לי כוחות להלחם בפחד שבתוכי. הפחד המשתק הזה. אני ממש לא אוהבת את עצמי. עצוב לי. הכל תקוע. אין לי אומץ לבקש עזרה ואין לי גם ממי לבקש. נגמרו לי החיים. עכשיו אני רק בהמתנה לסוף. אין לי מוטיבציה לכלום.

lost green eyes

New member
אני כאן אם תרצי..

מקשיבה לך.. ומחבקת.. שתפי אותי. יש כאן אנשים מקסימים שישמחו לעזור לך. דברי איתנו

optimismo

New member
אני אוהבת אותך.

לכי חפשי עזרה.בארץ יש.אני גרה במקום שאי אפשר להשיג תרופות או עזרה מקופת חולים ואת התרופות משיגה מרופאה פרטית שפגשתי במסיבת יום הולדת,והיא עושה לי את השירות מטוב לב ואיכפתיות,אחרת הייתי כבר בקבר.אני עוזבת את הילדה שלי לתקופה של חודשים כדי לטפל בעצמי בארץ. אלוהים....הבעל שלי זרק אותי ומתעלל בי נפשית....לך יש אחד...שימי אותו מיד בחצי הכוס המלא ונשווה.....שלך בטוח יהיה מלא יותר...אם אין לך אומץ לבקש עזרה עשי זאת מהחולשה,מהמקום בו את עכשיו ולא תצטערי. יש לך הרבה יותר חיובי מאשר לי...תחשבי על המצב שלי ותתעודדי....שלך נשמע לי בר פתרון. מהיאוש והבדידות שלי שולחת לך שוב את אהבתי.

אופירA

New member
מנהל
את לא צריכה להצליח

את צריכה רק לנסות. וכל הזמן לנסות. ההצלחות ממילא לא בידינו, אבל החובה לנסות מוטלת עלינו. ייתכן שאת מתייאשת מחוסר ההצלחה, ואני מאוד יכולה להבין את זה. אבל אולי אם תדעי שההצלחה מתרחשת כל הזמן, גם כשאינך רואה אותה, זה ייתן לך אמון ביכולות שלך כל הזמן לפעול למען עצמך. אי אפשר לפתור בעיות מהסוג הזה בלחיצת כפתור, וגם לא בזמן קצר. מדובר בתהליכים מאוד ממושכים, ולכן איננו צריכים לעקוב אחר ההצלחה או ההתקדמות, כי זה מייאש ומפיל ומכשיל. אנו צריכים להצטמצם בצעד הבא, ולפעול. מה זה לחכות לסוף? מה זה ייתן לך? לא תרגישי טוב בצורה כזו. אם תאמיני שאת מצליחה גם כשאינך רואה את ההצלחה, תרגישי טוב אם תפעלי ותעשי למען עצמך. חשיבה נוגדת, אמירות חיוביות, ניסיון לכיוון טיפולי, שינויים אלה או אחרים בחיים - צעדים קטנים, אבל שלך.

optimismo. אני מאוד מצטערת

בשבילך. שולחת לך אהבה גדולה בחזרה. קשה לי מאוד להתעודד מכך שלך קשה יותר .זה צובט לי בלב. אני מרגישה מאוד מפונקת יחסית לבעיות שיש לך עם בעלך, הנובעות מהתלות שלך בו. אני חושבת שלשתינו יש משהו במשותף, וזה שפיתחנו תלותיות ושאנחנו לא יודעות להגיע לעצמינו ולאמת הפנימית שלנו. אני לפחות יודעת שעד שלא אמצע את עצמי, אדע מי אני ומה אני רוצה מעצמי, ועד שלא אדע מה אני שווה, ועד שלא אדע לקחת אחריות על חיי ועד שלא אלמד לאהוב את עצמי ועד שלא אדע שאני חשובה מאוד לעצמי ולחברה כולה, ועד שלא אדע מה אני יכולה לתרום לעצמי ולחברה, עד שלא אדע את כל אלה, לעולם לא אתקדם ולעולם לא ארגיש שלמה עם עצמי. אני יודעת את זה מנסיון, כי בעברי הייתי עצמאית יותר, אחראית יותר ופעילה יותר והרגשתי הרבה יותר טוב עם עצמי. אמנם יש לי אהבה ותמיכה מלאה מבעלי והוא מאוד סבלני כלפיי , אנחנו מדברים הרבה, אבל אין לו את היכולת לעשות בשבילי את כל העבודה הזו שתארתי למעלה על עצמי. אני הורסת את האוירה בבית, ואם לא טוב לי לא טוב לאף אחד בסביבתי.

תגובה

חשבי, מה מפחיד אותך. כשתגלי את הסכנה, חשבי, איך למנוע אותה. זו הדרך הכי טובה להתמודד עם פחד.

מה שמפחיד אותי

להיות טיפשה, להיות במבוכה, לחטוף התקף חרדה עם כל מיני תגובות פיזיות ואין לי שליטה על זה, לקבל בלק אאוט ולא למצוא את המילים הנכונות ברגעים קריטים, להרגיש מתגוננת כי תוקפים אותי, לשמוע את עצמי מדברת שטויות ולהתבייש. להיכשל. ושאני אכיר בזה שיש לי דיכאון וחרדה וחס וחלילה שאחרים ידעו מזה גם, שאצטרך לקחת תרופות כל ימי חיי ואהיה משוגעת לגמריי . לאבד שליטה לגמריי. ושהחולשה שלי תתגלה. , אני לא נותנת לאחרים להיכנס לי לחיים ולכן אין לי חברים בכלל, אף אחד לא נכנס אליי הביתה וכמובן שגם אני לא מרגישה נוח בבתים של אחרים קשה לי שנכנסים לי לשטח הפרטי שלי. זה מקשה עליי מאוד. שאשאר בודדה וסגורה לנצח .ושאין כל מוצא.

תגובה

את פוחדת להתגלות כחלשה. חשבי, איך להתחזק מצד אחד, ואיך להסתיר חולשות מצד שני. אם קשה לך בינתים להתחזק גופנית ובריאותית, נסי לפחות להתחזק נפשית. בשביל זה קודם כל העריכי את עצמך. כלפי חוץ צריך להציג חוזק, לא באופן מזויף אלא אמתי מתוך זה שיש בנו איזשהו כוח. צריך להגיב מהר ובהתאם לגרויים, לעצור גרויים לא רצויים ולעודד את הרצויים. צריך להעניש את הרעים לנו ולגמול לטובים לנו.

למעלה