לא חושבת ששמתם לב

sapir aloud555

New member
מייקי זה

החבר של שרה.. הנה שמתי לכם 2 תמונות כאן בפורום ניסיונות שלו יחד עם שרה.. [יש לי עוד.. פשוט אני לא רוצה להציף את הפורום..
] נכון זוג מושלם? ולואיס וולש זה האמרגן הפסיכי הזה של הלהקה...

sapir aloud555

New member
שכחתי להוסיף

שלואיס הוא לא רק פסיכי הוא @$@#%@#$%^#%&^$%&$^ טוב..... נכון מייקיי ושרה לאאאאא צריכים להיפרד?! פשוט זוג מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...........! מתוקיםםםםם....!

באמת זוג מושלם...

אבל לא הבנתי מה יצא ללואיס אם הוא יפריד ביניהם
למה הוא רוצה להפריד ביניהם

sapir aloud555

New member
בעצם... אני חושבת שעכשיו

כשאני מאופסת קצת.. אני יודעת!
למה הוא רוצה להפריד בניהם? מה ייצא לו מזה? שמע, כבר מליין פעם אמרתי שהוא מעמיס עליהן יותר מידי, מאודדדדדדדד יותר מידי.. [דוגמאות :אלבום2, סרט (!!!), סינגלים, הופעות, ראיונות, ועוד כמה מליין דברים שהוא חייב להוסיף..] מה יצא לו מזה בדיוק? שיהיה להן יותר זמן לעבוד על הבקשות המוגזמות שלו! לא מספיק הן בקושי לא רואות את החברים שלהן, ועכשיו הוא גם רוצה להפריד בניהם שלאאאא יהיה להן זמן בכלל מיותר [לדעתו] בשביליהם. כי, תראה, הוא מפגר! הוא חייב פשוט ל"הוסיף עצים למדורה", שרה ומייקיי אכן רבו, אבל זו לא הייתה מריבה רצינית, ושניהם הסכימו לקחת עוד הזדמנות, אבל מה קורה שלואיס נתקע? הוא פשוט אמר לשרה- תזרקי את המפסידן! כן כן, הוא אמר "דאמפ דה לוזר" שרה לא חייבת להקשיב לו כמובן, אבל שמישהו עצבני ועוד "מחממים" אותו? אוווווווישששששש עכשיו גם חזרתי להתעצבן מחדששששששששש!
הבנת? ... מקווה שכן...

sapir aloud555

New member
בעצם... אני חושבת שעכשיו

כשאני מאופסת קצת.. אני יודעת!
למה הוא רוצה להפריד בניהם? מה ייצא לו מזה? שמע, כבר מליין פעם אמרתי שהוא מעמיס עליהן יותר מידי, מאודדדדדדדד יותר מידי.. [דוגמאות :אלבום2, סרט (!!!), סינגלים, הופעות, ראיונות, ועוד כמה מליין דברים שהוא חייב להוסיף..] מה יצא לו מזה בדיוק? שיהיה להן יותר זמן לעבוד על הבקשות המוגזמות שלו! לא מספיק הן בקושי לא רואות את החברים שלהן, ועכשיו הוא גם רוצה להפריד בניהם שלאאאא יהיה להן זמן בכלל מיותר [לדעתו] בשביליהם. כי, תראה, הוא מפגר! הוא חייב פשוט ל"הוסיף עצים למדורה", שרה ומייקיי אכן רבו, אבל זו לא הייתה מריבה רצינית, ושניהם הסכימו לקחת עוד הזדמנות, אבל מה קורה שלואיס נתקע? הוא פשוט אמר לשרה- תזרקי את המפסידן! כן כן, הוא אמר "דאמפ דה לוזר" שרה לא חייבת להקשיב לו כמובן, אבל שמישהו עצבני ועוד "מחממים" אותו? אוווווווישששששש עכשיו גם חזרתי להתעצבן מחדששששששששש!
הבנת? ... מקווה שכן...

איזה חוצפן../images/Emo70.gif

מה הוא בכלל מתערב ביחסים שלהם
הוא בטח רוצה את שרה לעצמו...

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

לא יודעת מה יש לו ... אולי באמת הוא רוצה את שרה לעצמו חחח...
[ד"א הוא גם התערב ביחסים של ניקולה וחבר שלה קארל, והיא זרקה אותו, אבל חזרה אליו שוב.. ביאוסססססססס ללואיס.........
]

H E L L O111

New member
ברור שזה ביאוס

אחרי כל מה שהוא עושה להן מגיע לו קצת לסבול!

sapir aloud555

New member
זה לא ממש ביאוס...... ../images/Emo3.gif

אבל.. הוא היה שותף בעניין אז אולי..
בואו נעזוב תעניין עם לואיס זה עושה לי כאב ראש! איכשהוא.......

EdenLovesMartin

New member
אני מקווה שהוא לא יצליח להפריד

ביניהם! אבל יכול להיות שהם יפעלו מאחורי הגב שלו, כמו שבריאן מווסטלייף עשה. הוא וקרי נהיו חברים במשך שנה שלמה מבלי שאף אחד יידע, ואז הם עשו לו איזה קטע מסריח כזה, אבל מגיע לו! הם התארסו מבלי שאף אחד יידע, אז הם יצאו עם הסיפור הזה לעיתון רכילות בריטי, וסיפרו שלואיס רצה להפריד ביניהם וכל זה, אבל הם ממש התאהבו אז הוא לא הצליח!!! אני רק מקווה שיהיה להם שכל מספיק כדי לא להיפרד.

sapir aloud555

New member
לואיס הזה עושה לי עצביםםםםםם

#@$@#$@#$@#$#@$........ חיחיחי סיפור מרגש עם בריי וקארי, מקווה שגם שרה ומייקיי לא יפרדו בגלל ה#%$%$%#$ הזה!

למעלה