לא חושבת ששמתם לב

sapir aloud555

New member
לא חושבת ששמתם לב

לחדשות ששמתי! אף אחד לא הגיב, פרט לשגיא, ואני לא יכולה להקפיץ אותן עכשיו! אז לא יודעת אם שמתם לב לזה בכלל! הנה אם לא ראיתם... <והוספתי שם עוד משו.> טוב פה יש תמונת מLife got cold (אחחחח איזה קליפ מדהים....) ומה גיליתי? שראיתי תתמונות הללו, [שהם דווקא באיכות טובה לאחרות שראיתי ממזמן כשהקליפ יצא.. ] שריל בוכה! בקליפ היא בוכה.. [כן אני יודעת זה רק קליפ... אבל זה מוזר! לא?] ואיי איך לא שמתי לב לזה? מליין הפעמים שהפעלתי תקליפ ולא ראיתי.. <ואה כן, אל תשפטו אותי לרקע שיש באתר הזה, זה בכלל לא אתר של GA אלא אתר של מישהי אחרת......> טוף.. זה מה שרציתי לומר, שבוע טוב. [נכון אני מוזרה? כן.......]

משהו לא קשור...

יש לך את השיר של נטשה

sapir aloud555

New member
לא אין לי

ואני רוצה לשמוע אותו, כי אני מעריצה את הזמר דניאל בדינגפילד, שהוא אחותה..
תוכל לנסות לשלוח לי אותו בE-mail? אמרת לי בפורום MTV שאתה לא יודע איך, אז פשוט, אתה מוסיף קובץ למכתב, כמו שאתה מוסיף תמונה, במקום תמונה תוסיף שיר, ותחכה שישלח... תשלח ל[email protected] תודה

sapir aloud555

New member
שיו...

".......דניאל בדינגפילד, שהוא אחותה........." שהיא אחותו...!!!!!! לא שהוא אחותה.. צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ

sapir aloud555

New member
אם כבר חדשות אז הנה! ../images/Emo46.gif

בעצם לא בא לי לכתוב אותן..
שרה ומייקיי אולי יפרדו בקרוב......!
GOD אני שונאת את זה!
אני שונאתתתת את לואיס וולש המעפן הזה שאומר לה להיפרד ממנו!
#$%#$%#$%#$%#$^#@$#@#~!@!#!@#!%@$%#$^%$&^$&^%&*%^&%^&!
#@$@$@#$@%^#^$%&^$*&%*%&@
$@#%%$
@#@$%@#%#&$^*&^)*^*)&*)(&*
%^%$^%$^%$&$^#$%#@$%@#$@# [הודעה מצונזרת בהחלט...]
אוף.. אולי שאחזור להיות מאופסת אכתוב את זה כאן בכתבה מלאה
אבל עכשיו אני לא!
&%$&^%&%)^*)^*&)*&$#%@#$@#$@$@#@#
טוב נמאס לי לכתוב......

ramoni

New member
תרגום הקללות של ספיר בהודעה

נראה לכם מה אני "אבן ששון לערס" או משהו כזה?!!!

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך הגעת לזה? [זה לא מה שניסיתי לומר חחחחחחחחחח.. ציניותתת בללעעעעעעעעעע..]

ramoni

New member
זה דוקא לא היה ציני

פשוט נסיתי להסתכל מבעד ל @#$ ולא יצא לי, זה כמו לקרוא את הכישופים שלך מבעד לאותיות(זוכרת?)

sapir aloud555

New member
כן זוכרת..

כישוף אלאודי
ואתה זוכר "אנחסחומון?!"........... חחחחחחחחח..

למעלה