לא חובה להגיב

לא חובה להגיב

למה יש פה אנשים שחייבים, אבל חייבים להגיב על כל הודעה שנכתבת???? תנו לנו לקרוא בשקט, בלי לראות את השם שלכם אחרי כל הודעה מקורית. אני יודע שזה לא יימשוך תגובות ההודעה הזו, אבל מה יש לי להפסיד.... אה, DOT, שום דבר אישי, כן?.......... אל תעלב לי....

dot

New member
למען הפרנציפ!!!~!

טיפש שכמותך! מגיבים כי יש מה! וכי בא לי! אז לך תעלה על גג הבית/בניין בו אתה גר ולך תקפוץ! ולא לא נעלבתי, אני פשוט מוחאה על הערות טיפשיות וחסרות תוכן שכאלו! מה איכפת לך שאני מגיבה לכל אחד? או שמה שבעצם מפריע לך זה שאני קצת יורדת עליך בכל אחת ובצדק.. והנה! קבל עוד אחת בה אני יורדת עליך! {@ dot הכועסת שמגיבה על הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

hades_

New member
למען האנושות... :-()

תשמעי dot מילא היית רושמת דברים מעניינים או (לא נבקש אבל..) חכמים היתה לך את הלגיטימציה להגיב... אבל סתם כי בא לך למלמל כמה מילים נראה לי סתמי. חוץ מזה איזה אינטרס דפוק זה בשביל להשפיל מישהו וירטואלית? בוא נגיד שזה עצוב. god help you!

dot

New member
אי הבנה קטנה...

ה``קטע`` שלי הוא לא להשפיל אנשים וירטואלים, אבל כשאנשים מדברים הרבה שטויות ומציפים... הם יקבלו תשובות בהתאם, וגם לא ממש ירדתי עליו, ומי שלא מבין ציניות יהיה לו מאוד מאוד קשה בחיים וזה מאוד חבל. והגבתי כמו שהגבתי כי זה נראה לי אידיוטי בכלל להעלות את הנושא העניין הזה.. אם בא לי להגיב, מה איכפת לו!

hades_

New member
לבחירתך... שאי בתוצאות

ואל תפסיקי את הציניות אף אחד לא אמר שהיא רעה, פשוט על האנשים הנכונים לה.

mooma

New member
לא חובה להגיב

הכותרת ``לא חובה להגיב`` דורשת תגובה... לא????

Another Brick

New member
hahahaha בסטראו...!

hehehehe יש מי שמחייה את הפורום אז אתה מתלונן. אם לא היה מי שמגיב הייתם אומרים שאפ`חד פה לא מתייחס. נו פורום תלונות וקיטורים, מה אני מתפלאת... ד``א, שווארמה יותר שווה בפיתה אם כבר לאפה אז פרגיות עם חומוס, צ`יפס, סלט ובצל אצל אווזי (על האש) בקניון חיפה (ח-ד-ש!!!) אל תגידו שלא הבנתם אותי... אני לא אוהבת... <תגנב ת`גבינה> מור- לא מבינה אנשים שלא מבינים נ.ב תאחלו לי בהצלחה, מחר הבגרות הראשונה שלי!!!!! (-:

למעלה