לא זכיתי...

netaK

New member
משהו בילבל אותי בסיפור שלך...

התחלת עם מישהו שאת אוהבת...ומישהו שאת דלוקה עליו...ואז זה עבר לזה שאת דלוקה עליו...מה זה מי שהו שאת אוהבת?!

maayan15

New member
חחח...

לא התחלתי עם אף אחד!! זה שפעם הייתי קצת דלוקה לעיו הוא החבר הכי טוב של זה שאני אוהבת...שניהם ידידים שלי....דיברתי עם זה שהייתץי דלוקה לעיו באייסי והוא כנראה הבין שאני אוהבת את החבר הכי טוב שלו (שזה נכון)....קאפיש?

maayan15

New member
חחח...מצטערת אבל תחשבי שמה

שגרם לך להיתבלבל מתבלבל אצלי עוד יותר...

חחח...מעיין הסתבכת!

ורינת-מה בדיוק עשית כדי לזכות??הייתי בביצפר אז לא יכולתי לשמוע... ומעיין-גם לי קרה בדיוק אותו דבר...עם אחד הידידים הכי טובים שלי, אם את רוצה להמשיך להיות ידידה שלו אז תתעלמי מזה, אלא אם כן גם הוא ירגיש ככה...אם תגידי לו, הכל ייהרס... love suscks!

maayan15

New member
הקטע הוא....

שהוא כנראה יודע....זו הבעיה שלי....

*sucks

בגלל הידיד הזה שאמר לו? וקיבלתי 95 במבחן בהיסטוריה!!!!!!!!!!!!! ופעם ראשונה ששמתי לב לכתב של המורה....שלו יותר יפה משלי! אם שמתן
, מורות כותבות "בהצלחה!!!" ומוסיפות איזשהי ברכה, ומורים לא כותבים כלום...אז הוא כתב "בהצלחה!!!!!!!!!" עם מאה !...שייצא מהארון כבר!

netaK

New member
לנו המורה להיסטוריה

כלומר האיש הכי מושלם בעולם, כותב בהצלחה ומוסיף סמיילי =] ולפעמים הוא כותב אל תתרגשו זה רק מבחן

Kooshoosha

New member
אההה.... עכשיו הכל ברור!!!

אהלן! לא הייתי פה פולללל זמן! אני בטוחה שהרגשתם בחסרוני... NOT!!! אז מה, לא הייתי פה חודש והפורום הפך ל"שירות תמיכה לנפגעות סוף עונה של הכי גאים שיש עם בעיות אהבה ומינהם"...? סתם, דווקא מגניב שאתן מייעצות אחת לשנייה.. מרגש. תגידו- מה בדבר עוד מפגש פורום!? חנוכה מתקרב... אההממ אההממ... והפעם... בקניון חולון! (נו קניון מגניב..בואו..) *ריקי- את פה?* ליל מנוחה. יעל.

מוררררר

New member
המקרה שלך עוד בסדר משלי!!!!

אינ דלוקה(יותר מזה אפילו...אפילו אוהבת)איזה אחד כבר מלפני החופש הגדול...הוא בשכבה שלי ואיתי בצופי ים...אחרי הרבה זמן של ביאוסים ממנו ואדישות רבה אמרתי לו ריך אני מרגישה...כתבתי לו הכל במכתב...במשך יומיים מהיום שנתתי לו את המכתב הוא לא התקרב אלי ואני לא אליו...אבל אחרי זה הוא פשוט בא אלי ונתן לי כמה סיבות(ממש מפגרות אם את שואלת אותי)למה זה לא יעבוד.... בקיצר עכשיו אנחנו ידידים כמו שהיינו...והקטע הוא שאני עדיין מאוהבת בו...מה אני עושה?????

lolly1

New member
אוקיי..אז..

זו שאלה די מסובכת.. בלי להסתכל בקטע ובאנגלית (לא משנה שגיאות כתיב..חיחי..) להגיד לי מה בריאן אומר בקטע של הפספוסים שהוא יושב ליד תריסים כאלה ויש לו קיסם ביד.. הנה תמונה רמז..

lolly1

New member
אתן לא יודעות מה זה סבל!!!!

אני לא אפרט.. אבל זה כלום לעומתי..

maayan15

New member
שו לא תפרטי??

אחות!...את מסתירה ממני דברים?!?! פורום "הכי גאים שיש" לא רק שמדברים על בריאן הפורום הוא מקור תמיכה נפשית לכל חבריו...שבוא נודה, ממש זקוקים לתמיכה נפשית...

lolly1

New member
זקוק אני יודעת...יש פה הוכחות חיות.

אבל..עזבו.. כל התמיכה הנפשית שבעולם לא תעזור..

מרשעת!!!

מעיין ומור כתבו סיכומים, ונטע זה ברור.. אנחנו מספרות לך הכול ואת ככה?!

lolly1

New member
כי..כי..כי..

זה יותר מדי מסכן!! ובואי לאייסי!! מתחמקת..

למעלה