לא זכיתי...

רינת4

New member
לא זכיתי...

לא נורא,לפחות בקרוב יהיה לי דיסק חדש, וחתימה מטל ברמן. טוב,בשביל חלק מביניכן הוא כבר נחשב למבוגר. בשבילי-ה"סלבריטי" הישראלי היחידי שנחשב אצלי...

g a g a

New member
לא נורא, רינתי, היה כיף לפנטז...

וקחי פיצוי
~איריס~

רינת4

New member
יש פה מישווווווווווו!!!!!!!!!!!!!??

מזה? כולם לומדים עד 4? אים פה אף אחד???

רינת4

New member
אה,לא נורא...

לא לקחתי קשה. סך הכל הייתה לי חוויה מאוד נעימה. ד"א-התכוונת 15:00,נכון?

maayan15

New member
אני עייפה ומבולבלת...

לכן מעכשיו אני מודיעה לכולם אם אני אומרת דברים לא הגיוניים אל תאשימו אותי!! התכוונתי שלמדתי את 14.00 ואני כאן כמה שבא לי....

רינת4

New member
וואי,את באמת נשמעת עייפה...

לא נורא-תתעודדי. מחר יום שיש וזה בטח יום קצר,לא? ואז-יום שבת המיוחל. למרות שכבר אין הרבה למה לצפות. לא נורא-בקרוב כולנו נהיה במצב רוח טוב,ואני מקווה שהפורום יחזור למה שהוא היה פעם,כי בזמן האחרון כולם מזניחים...

maayan15

New member
יום שבת?

אויישששש..... זה לא בי"ס....זה סתם עייפות....נקווה שעד הערב זה יעבור....אבל אני בספק....

netaK

New member
טרילילי טרלהלהלה טריליי....

אבל לא רואים שהיה לי ממש טוב בביצפר היום

maayan15

New member
בלי שום כוונה להעליב...

הדבר האחרון שאני צריכה לשמוע עליו זה איך היה לאחרים טוב בבי"ס....

netaK

New member
אה אוי....סליחה....

אבל אממ...מה קרה אם אפשר לשאול? לי היה כיף רק בגלל היסטוריה, כבר הזכרתי שהוא מושלם?

maayan15

New member
חחחח...

בוא נראה אם תצליחי להבין... דיברתי עם זה שפעם הייתי דלוקה עליו שהוא חבר הכי טוב של זה שאני אוהבת באיי סי והוא שאל (החבר הכי טוב) אם אנ ידלוקה על ההוא שאני דלוקה עליו ואני לא עניתי לא כן ולא לא והיום בבי"ס החבר הכי טוב של זה שדיברתי איתו שהוא זה שאני דלוקה עליו לא אמר לי שלום שהוא ראה אותי...הוא אפילו לא הסתכל עליי! אז עכשיו אני לא בטוחה אם זה בגלל שהחבר הכי טוב שלו אמר לו שהוא חושב שאני דלוקה עליו הוא סתם כי הוא לא ראה אותי.... אבל...בצד החיובי...כמו שאמרתי לעצמי היום.. ´לפחות עכשיו אני יודעת מה ההרגשה להיות מאוהבת.....it´s suck´s!!!´... בכל מקרה...אני עכשיו לא יכולה אפילו להיסתכל על זה שאני דלוקה לעיו וזה עצוב כי גם לפני שהייתי דלוקה לעיו הוא ידיד שלי ואני ממש ממש ממש אוהבת לדבר איתו והוא מצחיק אותי והוא חמוד ונחמד ואני אוהבת לדבר איתו ועכשיו אני לא מסוגלת...זה למה אופפ! אבל אני שמחה שלכן היה (אם היה..) יום טוב...

רינת4

New member
ההתחלה הייתה מצויינת...

אח"כ זה כבר סיפור אחר. אבל לא נורא מעיין,אני בטוחה ששבוע הבא הוא יישכח מהכל ושוב תחזרו להיות ידידים טובים.

maayan15

New member
אבל זו דיי הבעיה...

אני לא יודעת כמה אני רוצה (או יכולה) שהוא רק ידיד שלי... בכל מקרה, זה לא ממש משנה..מה שקרה קרה ואני מתכוונת פשוט "לשים זין"... מעכשיו, בשבילי, רק בריאן

netaK

New member
וואו זה....מסובך

אני פשוט נהניתי מאוד משיעור היסטוריה...

למעלה