ממש לא זכור לי שכאשר ישראל הופצצה שנים ארוכות בעשרות אלפי טילים, אוקראינה שלחה לנו נשק?
שמלת תחרה1 Well-known member 21/3/22 #1 ממש לא זכור לי שכאשר ישראל הופצצה שנים ארוכות בעשרות אלפי טילים, אוקראינה שלחה לנו נשק?
מ מקסים 45 Well-known member 21/3/22 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: ממש לא זכור לי שכאשר ישראל הופצצה שנים ארוכות בעשרות אלפי טילים, אוקראינה שלחה לנו נשק? לחץ כדי להרחיב... הוא שכח את ההאצבעות שלו נגד ישראל?
נכתב ע"י שמלת תחרה1: ממש לא זכור לי שכאשר ישראל הופצצה שנים ארוכות בעשרות אלפי טילים, אוקראינה שלחה לנו נשק? לחץ כדי להרחיב... הוא שכח את ההאצבעות שלו נגד ישראל?
ק קר לי בך Well-known member 21/3/22 #2 איזה נשק אוקראינה היתה יכולה לספק לישראל? איזה נשק ישראל ביקשה מאוקראינה? האם אוקראינה סירבה לבקשה? אם התשובה לשאלה הראשונה היא שלילית, אין לאוקראינה מערכות נשק שיכולות לשמש את ישראל, אפשר להתעלם משתי השאלות האחרות.
איזה נשק אוקראינה היתה יכולה לספק לישראל? איזה נשק ישראל ביקשה מאוקראינה? האם אוקראינה סירבה לבקשה? אם התשובה לשאלה הראשונה היא שלילית, אין לאוקראינה מערכות נשק שיכולות לשמש את ישראל, אפשר להתעלם משתי השאלות האחרות.
שמלת תחרה1 Well-known member 21/3/22 #4 נכתב ע"י נסיך.333: ומה עם כל ההצבעות באו"ם נגדנו? לחץ כדי להרחיב... זה נשכח