לא זה לא.

דניאלין

New member
לא זה לא.

דווקא הפעם הרגשתי שכן, זה יהיה כן, ואני בדרך כלל מפחדת להיות אופטימית כדי שהכאב אחר כך לא ירסק אותי, הכאב עדיין לא מרסק אותי, אני יודעת מאתמול, יותר נכון לומר שאני מרגישה כאילו קיבלתי מכה מאוד חזקה בראש, הגוף כמו בובת סמרטוטים והעיניים מתקשות להפתח. אני לא מרגישה כלום חוץ מהעייפות הזו אבל אני מרגישה שמאחורה, בנפש, מסתתר כאב כל כך גדול ואני מרגישה אותו מתקרב, בגלים, כמעט מגיע אליי ואז מתחרט ומתחבא פנימה, בחושך, עוד לא, עוד לא... אולי הכאב מחכה לצהריים, שאגמור לעבוד ואז הוא ייצא?
החזרה שלישית, בראשונה נקלטתי ולא היה דופק והיתה הפלה, פעם שניה לא נקלטתי, היו עוברים לא משהו, ועכשיו, שהייתי כל כך אופטימית, וליטפתי לעצמי את הבטן כל יום, עכשיו גם לא. אני רוצה לשאול, למה, למה, למה? הרופא שלי אומר לי שהוא לא יודע למה ושאל אותי אם אני רוצה להמשיך מייד, יש לי עוד קפואים ואני אחרי הזריקה הזו, דקפפטיל, שקיבלתי ב1 בדצמבר. הוא אמר לי להפסיק את התמיכה, לחכות לדימום וביום השני לחזור לפרוגינובה, זאת אומרת שתהיה לי עוד החזרה, בערך עוד שבועיים, זה הולך מהר, זה אמור לנחם אותי, לא? אני לא מרגישה כלום, אני לא מרגישה כלום, כלום כלום, כלום, אבל עם מישהו או מישהי היה מסתכל עלי בעיניים רכות ומחבק אותי ממש ממש, הייתי אולי מרגישה כמו ילדה שמותר לה, הייתי מתפרקת, אפילו לדמיין את זה מקרב לי את הכאב לעיניים, לך כאב, לך... אני צריכה לעבוד עוד היום.
אני קוראת כאן בפורום על בדיקת קרישיות יתר, אם לא יילך בפעם הזו, שעוד כשבועיים, אולי אבקש לעשות אותה? מה אתן חושבות? עשיתי היסטרוסקופיה לפני כמה זמן והכל היה יופי טופי, וגם הרירית תמיד יופי טופי, אבל זה לא קורה, למה זה לא קורה? האם נסיון שלישי שלא צלח זה עדיין נורמאלי? חשבתי שזה יהיה פשוט יותר, שבשבילי זה יהיה פשוט יותר, אין לי מילים חכמות לכתוב, אין לי גם אמא גדולה שיודעת לחבק, זאת אומרת יש לי אמא אבל... לא חשוב. הגוף שלי כל כך קשה פתאום, השרירים כמו במצב היכון, כמו לפני פעולה, כמו אחרי טראומה, כמו כמו... כל כך רציתי שזה יקרה הפעם. אני כל כך מוכנה.

אשרת 1972

New member
מצטערת לשמוע מקווה שהפעם הבאה

תהיה מוצלחת יותר , כמו שאת בטח קוראת כאן תרומה אינה פתרון קסם ולצערנו גם בתרומה צריך סבלנות מאחלת לך טיפול מוצלח והריון קל ומשעמם .

גוני94

New member
דניאלין יקרה - קבלי חיבוק ענק

אל נא תעצבי. שומעים כאן על די הרבה בנות שלוקח להן מספר החזרות עד ההריון המיוחל. תמשיכי בנחישות. מאחלת לך שבקרוב נשמע ממך בשורות משמחות מאוד.

עוגי555

New member
גם אותי זה מאוד עודד

כפי שנאמר- אנחנו בסטטיסטיקה.... זה לא נחשב ככישלון, זה נחשב עוד נסיון.

עוגי555

New member
הבאת אותי לדמעות

קשה לי לתאר כמה אני מזדהה איתך. התאור שלך נכנס לי ישר ללב. כל כך מרגישה את הכאב הזה, על כל פרטיו... הלוואי והייתי יכולה להקל...
עליי מקל לדעת שאנחנו פה, ביחד באותה סירה. שיש כאן נשים כאלה מדהימות, כאלה חזקות- ושולחות אחת לשניה כח להמשיך...
חיבוק גדול ממני!
אם תרצי חיבוק אמיתי או שיחה- אני כאן.

אני רוצה להגיד משהו- את אולי רוצה לשקול לא להמשיך מיד?
אני מבינה לגמרי את הרצון אבל אולי שוה לך?
למה לחכות עד שעוד פעם לא תצליח??.... זה לא שאנחנו יכולות לעבור שאיבה ולהגריל עוד עוברים....
כל כך יקר.... בכל קנה מידה...

אני התעקשתי על בדיקות קרישיות וקיבלתי. גם לי יש החזרה יום שלישי וכולי התרגשות. אך אם יש ספק לגבי בדיקות הדם, אבטל את ההחזרה, מצידי באותו בוקר.
גם אני עדיין על הדקא- למרות שמסתבר התחילה להתמוסס... אבל גם זה לא שווה בעיניי. עדיף לברר לעומק אם אפשר, ולקחת עוד דקא או דקא יומי...

מכירה את מצב השוק הזה, גם אני הייתי כך אחרי השלילי מהחזרת הטריים.
אחר כך הכל יצא .

הכח יגיע, את תראי, זה פלא אמיתי.

דניאלין

New member
עוגי המקסימה וכל הבנות שכותבות כאן,

המילים שלכן כל כך עוזרות, כמו שאת כותבת עוגי, גם עלי מקלה העובדה שיש אתכן, וירטואליות ככל שתהיו, ושאני יודעת שיש עין שקוראת ולב שמבין ומרגיש את מה שאני עוברת, שאני לא לבד... בנוגע לבדיקות, אני באמת חושבת שאעשה את הבדיקה הזו, אבקש בדיקת קרישיות ביום ראשון, אולם אני לא רוצה לדחות את ההחזרה, זה מרגיש לי נכון לעשות עוד אחת בקרוב... זה מנחם אותי. אני עושה את הבדיקות האלה ליתר בטחון, כלומר אעשה, הרופא שלי לא דיבר איתי על בדיקת קרישיות מעולם, בעצם הרעיון בא לי ממה שקראתי כאן. עוגי,האם הרופא שלך נתן לך את ההפנייה בקלות? והאם צריך את הבדיקה המיוחדת הזו, שלוקחת חודש, כדי לגלות קרישיות? אי אפשר לגלות את זה בבדיקות דם רגילות?
ועוד שאלה, מה בעצם אומרת הסטיסטיקה?

מאחלת לך שהפעם הבאה תהיה הפעם המנצחת

בנוגע לבדיקות שאת שוקלת לעשות : הההמלצה שלי היא שתעשי אותן לפני הטיפול הבא. גם אם זה אומר לדחות את הטיפול. העוברים האלה מאד יקרים, כאב הלב מכישלון נוסף, הוא גם יקר. אז למה לחכות לכישלון הבא כדי לעשות בדיקות? תעשי אותן כבר בשבוע הבא.

דניאלין יקרה

אין לי מלים,אחרי שקראתי את המלים היוצאות כדם מליבך.
וכמו דם מליבי שלי.
שולחת
וירטואליים
ותני למה שבא.להיות.
הכוחות באופן עלום ובלתי מוסבר מגיעים בזמן שלהם,ככה היה אצלי אחרי ההתרסקות
מהחזרת טריים לפני חודש.
המשיכי לכתוב כאן

ממש ממש צר לי לשמוע.... אין כמו השלילי המעליב והצולף חזק בפנים וממשיך לשבור את הלב...
מקווה שהפעם הבאה תהיה המנצחת, יש למה לקוות נשארו מוקפאים, לא?

מיה2013

New member
מאוד מצטערת לשמוע

לגבי קרישיות יתר, אני עשיתי את הבדיקה שיצאה תקינה.
בטיפול השני שילבו שלי אספרין (קרטיה) אחד ביום
בכל זאת בטיפול הרביעי (המנצח) כשכבר הרגשתי שלא נצליח לעולם שאלתי את הרופא במועד ההחזרה מה דעתו שניקח קלקסן.. ענה בחיוב , התחלתי להזריק קלקסן
בטיפול הזה הקלטתי.
לא יודעת לומר האם בגלל הקלקסן אבל היה שווה לנסות

בהצלחה בטיפול הבא

דניאלין

New member
בדיקות קרישיות.

אחרי שעלה כאן לא מעט רעיון בדיקת הקרישיות הפניתי את השאלה לרופא שלי, ד"ר ויסמן, הוא אמר שהוא לא רואה שום צורך, ושבדיקת קרישיות עושים אם יש נטיה להפלות... מה דעתכן? לעשות בכל זאת, או לסמוך על מה שהוא אומר?

מיה2013

New member
אני עשיתי בלי קשר להפלות בכלל

אלא בניסיון לחפש תשובות למה לא נקלט.
זו בדיקת דם, ביקשתי מרופאת משפחה והיא סידרה לי הפנייה, במכבי היו מאוד נחמדים הסברתי שזה דחוף לי לפני טיפול ומצאו לי תור מיידי

דניאלין

New member
מיה - תוך כמה זמן הגיעה התוצאה?

והאם תוכלי לשלוח לי את שם הבדיקה הספציפי?

דניאלין

New member
האם אתן לוקחות קיו עשר?

אני לוקחת כבר מזמן, אומרים שזה טוב לדילול הדם ומונע קרישיות, דווקא המדקר שלי ולא הרופא (למרות שגם הוא, המדקר, רופא בהכשרתו), המליץ לי עליו.

עוגי555

New member
החלטה קשה קשה קשה

אני לא לוקחת Q10
שמעתי על זה משהו בפורום פוריות...

קשה לי!!!!
מצד אחד מתה להמשיך הלאה, בפשטות ללא תוספות.
מצד שני, רוצה לבדוק לעומק מה שאפשר.
לכן ההחזרה קרוב לוודאי לא תתבצע :(
קיבלתי בדיקות קרישיות יתר- דניאלין, כך הן נקראות- וקריוטיפ לבעלי.
רק חבל שקריוטיפ מבצעים לאחר ההפריות.
קשה לי. אני בפלונתר.

התייעצתי עם שני רופאים וכל אחד נתן תשובה אחרת.
אחד אמר תלכי על ההחזרה
השני אמר למה לרוץ אם כבר ביצעת את הבדיקות, חכי לתשובות. גם חודש הבא תהיה רירית יפה...
ואני מקווה שהוא צודק....
הוא אמר והוא צודק
שתכלס גם ככה וגם ככה יש על מה להתחרט, אבל עדיף לא להתחרט כל עוברים מבוזבזים ....

עוגי555

New member
לוקח חודש, זו הבעיה

אני אנסה לגשת מחר בבוקר ולבדוק אם יש במקרה תוצאות. הבדיקה כשמה כן היא- בדיקת דם לקרישיות יתר.

שושה669

New member
הם אומרים שזה לוקח חודש אבל

אני קיבלתי כבר למחרת תוצאות של רוב הבדיקות ואחר כך הגיעו טיפין טיפון תשובות נוספות.
זו בדיקה אחת אבל מחולקת לתתי בדיקות
אני הייתי צריכה להתחננן במכבי שיתנו לי טור מהר לבדיקה
מפני שעושים אותה רק בימים מספציפים.
אחרי שבכיתי בכי אמיתי נתנו לי לעשות את הבדיקה תוך 3 ימים
על יאוש הכל מסתדר בסוף!!!
לדעתי אם כבר את הולכת לבדיקות אז חכי לתוצאות!

דניאלין

New member
תודה שושה.

המידע מאוד מועיל, אני הולכת להחזרה עוד כשבועיים, ואני רוצה להיות אופטימית, אבל אם חס וחלילה לא ילך אני חושבת שאעצור הכל, אתן לגוף לנוח חודש חודשייים ואז אעשה את כל הבדיקות שצריך. כך מרגיש לי נכון. אני מקווה שנצליח, כולנו, מהר.

עוגי555

New member
תודה רבה. אכן הן מגיעות טיפין טיפין

אך לחשובות (קרישיות) לוקח זמן להגיע...
אני בכיוון לחכות... עם כל עניין דחיית הסיפוקים...ותחושתי הטובה :)

שושה669

New member
מבינה אותך זה מבעס ברמות

פשוט אין מילים
אהבתי את מה שכתבה מיה ואולי צריך לפתוח את הראש להפשרויות חדשות
מאחלת לך הרבה כוח פשוט לקבל את הדברים כמו שהם
ולהמשיך הלאה...כן זה מה שצריך לעושת כרגע פשוט לקום ולהמשיך...
לכי תדעי איזה ילדים מהממים מחכים לך בזמנם...
בסוף זה מצליחה
מחזיקה לך אצבעות
אמן

למעלה