לא!! זה לא נכון!!

לא!! זה לא נכון!!

ידיעה שקראתי זה עתה: אם אין לכם חשק לקרוא אותה, כנסו לקישור... (שלמטה...) בריטני וג´סטין - שוב ביחד כנראה שהפרידה היתה קשה מדי; הזוג החדש-ישן נצפה בניו יורק כשהוא חומק ממכונית לתוך הבניין של בריטני; צהובון אמריקאי מדווח שהשניים החזיקו ידיים ו"התמזמזו כל הדרך עד למעלית" יום ראשון, 12 בינואר 2003, 18:58 ג´סטין ובריטני. מתקאמבקים? (צילום: רויטרס) מאת: מערכת וואלה! תחזיקו חזק את הכיסא: נשמות טובות מספרות שבריטני ספירס וג´סטין טימברלייק חזרו זה לזרועות זו. אחרי ששמענו את בריטני מתוודה שהיא עדיין אוהבת את ג´סטין, והוא התבכיין על כך שהוא לא יתגבר עליה לעולם, ובכלל שמענו כמה שהם מתגעגעים אחד לשני – כנראה שקרה משהו. מקור סיפר לצהובון "סטאר" שהשניים ניצפו כשהם מגיעים לדירתה של הבריטני בניו יורק. לפי הדיווח, באחד מלילות השבוע שעבר, בסביבות חצות, הם יצאו ממכונית במחוז נוהו במנהטן ומיהרו לתוך בניין שבו בריטני קנתה ושיפצה לאחרונה דירה גדולה. "הם נכנסו לבניין של בריטני יד ביד", סיפר המקור. "ברגע שהם היו בתוך הלובי, הם התחילו להתמזמז כל הדרך עד למעליות", טרח לציין. כנסו מהר, לפני שיסגר!!

פיית

New member
די כמה הודעות אפשר לשמועה אחת

אף אחד לא שמע על שירשור...

Azar Azar

New member
עכשיו בכל עיתון אפשרי יהיה כתוב

שהם חזרו ובטח בגיא פינס גם יגידו משהו אבל בינתיים אם הם לא מודיעים כלום זה יכול להיות שקר

Azar Azar

New member
איזה הוכחות יש להם ,גם אני יכול

להתקשר למעריב לנוער ולהגיד להם שראיתי את יעל בר זוהר וגיל ססובר נכנסים לאיזשהו בניין ומתנשקים בינתיים הכל שמועות ועד שאחד מהם לא יודיע כלום אז תחשבו שהם עדיין פרודים

ליעדון

New member
לא מגיע לג´סטין

שבריטני תחזור עליו. אחרי המניפולציה המבישה בשירו וקליפו "קריי מי א זיבי" מתסבר שמדובר כאן סך הכל בפליט להקת בנים עם גבות מזוויעות ובעל נטיות ילדותיות עד כדי גיחוך. אני אומר
המשיכי עם חייך בריטני שלנו. מגיע לך הרבה יותר טוב מהכבשון הזה.

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאבל השיר של ג´סטין .......

מדבר על זה שהיא בגדה בו עם הכיריאוגרף שלה ולכן בשיר הוא אומר: "היית השמש שלי, היית האדמה שלי. אבל לא ידעת בכמה דרכים אהבתי אותך.... אז לקחת הזדמנות, עשית תוכניות אחרות אבל לא חשבת שהם יתמוטטו עליך..." "את לא צריכה להגיד מה עשית, אני כבר יודע" "אמרת שאת אוהבת אותי, למה עזבת אותי לבד?" "ילדה אני מסרב ליהיות מבולבל עם סתם איזה איזה בחור, הכביות כואבות, עכשיו זה תורך לבכות...." ובקליפ גם רואים אותו כאילו עוקב אחריה בבית שלה- הביאו כפילת בריטני מיוחדת......

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאתם מאמינים לזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כנסו...

אתם באמת מאמינים שבריטני בגדה בג´סטין עם הכיריאוגרף שלה
אם הוא הוציא על זה שיר יכול ליהיות שזה נכון......

הכל יכול להיות נכון...

אבל בכל בינתיים בגדר שמועה!! לא יודע מה הקטע של השיר הזה, וגם לא ממש מעניין אותי... שיחזרו, שיפרדו, שתשלח לו את עראפת בתור חשפן ליומולדת... אמממ... נשמע מפתה.. *****ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאא***
יאקקקקקקקקקק!! עשיתי לעצמי כזאת בחילה!!!!!!!!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifעזוב...../images/Emo3.gif

מישהו קילל אותי אז החזרתי לו וחוסמים אותי
בושה

כן...

אולי השמועות בכל זאת לא נכונות...?? כי כמו שאני הבנתי אז יש לה חבר חדש... הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי!!!

TetiBETTY

New member
כמו שאמרו כאן קודם

ואני באה לחזק את עמדתם.. כל עוד לא ראיתם את זה ,אל תאמינו!!!

למעלה