לא השאירה מאומה

לא השאירה מאומה

דף שורות עט שחור נובע, מחשבות רצות לב שבור גווע, מחפשת מילים לגעגוע, לחיוך התמידי לשעשוע, הם אינם! לקחה אותה ואותם, לא השאירה מאומה, רק כאב לב וילדה המומה, והיא--- כמו לא אכפת לה... את עולמה היא חיה לה, כאילו לא נקשרנו, כאילו לא אהבנו, כאילו לא נברא אותו לילה קדוש, נשיקה קטנה רפרוף שפתיים נדוש, עוצמת עיניים מוזיקה באוזניים, מתמכרת למנגינה, פלאש של תמונה ישנה, היא ואני, מבט חודרני, באלם קול, מדברות על הכל, נזכרת... והדמעה משתחרת, בהתחלה באיטיות זולגת נספגת, אני מתגברת לא נוסגת, אך הדמעה כבר הפכה לשטפון, היא לקחה איתה הכל, לא הותירה כל, רק כאב לב ושברון, נעים להכיר זו אני- בדיכאון!!!

odo13z

New member
ואולי...../images/Emo66.gif

עזה כמוות... כאש הגיהנום... רק לב צמא יבין לב רעהו. רק לב רעב. אין שום מילים של נחמה ללב אוהב ורק הזמן...ישכיח הכאב. ואולי....מי יודע...

טאKילה

New member
פרידה...../images/Emo79.gif

נפשי תשא מילותיך שנצרבו בבשרי העת הגיעה בשלשלות קוצר רוח הפכת לחתום שפתים ולבי חשוף מדמם מול צינתך. , עוד מעט תבוא שעת האמת האש תשרוף כאב הכזבים אשר שידלו אותי להאמין כפתיה עכשיו תבוא השתיקה הרועמת. , אהבתי נטחנה בין ריחיים רמוסה דק כגרגרי שבולים טחונים כינורות הכמיהה ינגנו תוגה ברוח גם בחלום לא עוד אהיה שלך.

למעלה