לא הייתי פה הרבה זמן .

נילי! הרבה זמן כבר עבר... *קול של קשיש*

אם את לא זוכרת אותי אני רועי *פיפפפפפפפ!* עובד בשב"כ, שמה ב*ביפפפפפפפ!* ו אני עדיין חי לי בשקט ( טוב, שקט לא... אמצע העיר... ) ושלווה בעיר * פיפפפפפפפ! * בין תל אביב-יפו לחיפה * צעקות מהעריכה * "... עם הפה שלך בסוף תחשוף את הסוד של הכור הגרעיני בדימונה..." רועי מגלגל את עיניו... "...שאנחנו עוד עובדים עם סולר... אופסססס...! " " אתה רואה?! אתה היחיד שאשם! חוליגן! פרזיט! אורנג אוטנג! אפריקאי פרימיטבי ( לקוח מהפיג'מות, לא גזען )!,שיקח אותך השד יא עז שעיר בן שנה ! " אומר רועי בעלבון בעוד סוכן מיחידה מובחרת מוציא עליו את גרונו. טוב טוב, די עם השיגועים, ברוכה השבה.

Keep Holding On

New member
אל תדאג, ניתן לך טלפון של פסיכולוג.

הכל יהיה בסדר.

B o B cat

New member
אוף...

אני לא אומרת הרבה את דעתי כי אני מפחדת שאני לא אצא מזה טוב אבל נמאס לי ולא אכפת לי. נאמס לי שאתם בוכים כל הזמן על הכל! תפסיקו להגיד שהאנשים חרא ושהפורום לא טוב! חשבתם אולי שאנחנו חלק מהאנשים האלה!? באמת שאני בטוחה שכל מי שפעיל בפורום, עונה על שאלות וחברותי [ובכלל לא חסרים פה אנשים נחמדים] והמנהלים גם שכל כך משתדלים יכולים להעלב מזה מאוד! אני יודעת שזו הזמנה לסקילה, כן...תרדו עלי...תהרגו אותי...מה זה משנה גם ככה זה הדבר היחיד שאתם יודעים לעשות. באמת עצבנתם עכשיו. סופסוף התחלתי להרגיש בזמן האחרון שהפורום השתפר, לא הזכירו את הדברים האלה שרק גרמו ליותר וויכוחים שוב מעלים את הנושא המעצבן הזה!! ואז אומרים משעמם, מלא ריבים, אנשים חרא בלה בלה בלה...בואו נראה אתכם עושים משהו!! באמת בִאסתם!

Keep Holding On

New member
את לא שמה לב למשהו שונה?

הכל יבש, אין כבר שירשורים מעניינים, הכל מוצף בשאלות. אין את האווירה הכיפית והטובה של פעם שגורמת לך להרגיש שהמקום הזה זה הבית שלך. האווירה הזאת נעלמה, והפכה לאווירה דיכאונית, משעממת, אפורה. ואני יודע שהפורום מיועד בשביל שאלות, אבל הוא יכול להיות הרבה יותר מזה, והוא כבר הוכיח את זה פעם.

Black Parade

New member
ולמה לדעתך אני כותבת את זה?

כי אני רוצה לשנות. וכי אני מוכנה להיות חלק מזה. לא סתם כדי להתלונן ולבכות, ולא לעשות כלום. אני נגד זה. אני בטוחה שיש פה אנשים שכן רוצים לעשות שינוי. וחקל מזה זה לכתוב את הדעות שלכם בלי לפחד שיסקלו אתכם וכל השיט הזה. אם פגעתי במישהו אני ממש מצטערת. לא התכוונתי. אמרתי מה שאני חושבת. ואם יש פה אנשים שיצטרפו אליי כדי לשנות את הפורום ולהחזיר אותו לפורום הכי כיפי בתפוז, אני אשמח.

B o B cat

New member
אז מה את מכוונת לעשות?

ניסינו כבר הכל... כדאי לחזור לפורום לפני שנה ולראות ספציפית מה השתנה...

noi94

New member
וואוו אני לא מכירה אותך ../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

אני ממש לא מכירה אותך.. ואני כבר כמעט שנה בפורום -.-" מתי עזבת לעזאזל?!? בשנת תרל"ח ?!?!?

noi94

New member
אה ואני יגיד לך מה הבעיה

אני כל הזמן קוראת בארכיון שמשעמם לי.. ובארכיון כל הזמן ילדים פרסמו את הביתים שלהם,היה הרבה שירשורים חוות דעת וגם שירשורי תמונות... הבעיה עכשיו בפורום.. זה שהפורום כמעט לא קשור לסימס.. רוב מה שיש פה זה שירשורי אוף ושאלות עלובות וכמה תחריות שעדיין לא נפתחו... ולדעתי זאת הבעיה היחידה!

תראי, יש הרבה אפשרויות איך לשפר..

אפשר לפתוח כל יום שרשור שאלות חדש, זה גם שומר על הסדר ונעים יותר לעיין. בנוסף, במקום לחכות שאנשים אחרים יפרסמו את הבית שלהם, את הסימסים שלהם, יפתחו שרשורי תמונות, תחרויות, סיפורים ועוד. את יכולה לעשות זאת בעצמך, קחי יוזמה. וסליחה שנפלתי עליך, פשוט אני חושבת שאת ממש צודקת בגישה שלך וגם B o B cat צודקת, וכמובן שגם קיפ הולדינג הון. אז תראי, פתחו אתמול אם אני לא טועה שישרור תמונות, ורק איזה אדם וחצי שירשר לשם, יש מליוןןןן תחרויות, שאף אחד אפילו לא זוכר לאיזה הוא נרשם. וגם כשמישהו פותח שירשור OFF ישר כולם צווחים עליו שהיה אתמול. אז דיי, אם לא נאה לכם, או שתתעלמו או שתפעלו. אני קיבצתי (פה בעמוד) 43 אתרי הורדות, כי מישהי ביקשה לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לה. בקרוב יעלה הסיפור שלי, שכבר אושר =\ פשוט אין לי הכי זמן עכשיו. בקיצור, שוב סליחה שנפלתי עליך זה לא אישי נגדך או משו.. זה לא נגד בכלל.
תיזמו!

למעלה