לא הייתי פה הרבה זמן .

Black Parade

New member
לא הייתי פה הרבה זמן .

ואני מצטערת להגיד לכם שציפיתי מהפורום הזה להרבה הרבה יותר . אל תתנפלו עליי , אני באה להביע פה דעה . אני לא יודעת איך זה קרה , אבל הפורום נהפך למשהו שלא חשבתי שיהפוך להיות . /: מתנפלים פה על כל אחד , ומה שמעניין פה זה לא לעזור לאחרים זה רק המריבות הסתומות שאתם מתעסקים בהם כל היום . מה לעזאזל עובר על הפורום הזה ?! איפה מה שהייתם ? זה פורום ריבים , זה פורום כל דבר אחר . אבל זה לא פורום סימס. לא באתי להעליב אותכם , אז אל תסקלו אותי . רק תשימו לב למה שקורה פה .

MR Lordi

New member
נילי!!!! ../images/Emo13.gif

היי =] לדעתי את צודקת בגלל זה עזבתי בפעם שעברה....

Black Parade

New member
../images/Emo13.gif היי . ../images/Emo168.gif

גם אני עזבתי , אבל לא רק בגלל זה . פשוט עזבתי ת'סימס . עכשיו התגעגעתי אליו [ואליכם] אז פשוט הורדתי אותו מחדש .

M a r y J a n e

New member
את לגמרי צודקת!

אני ממליצה לך לקרוא את ההודעה שמקודם כתבי כאן ואת התגובה ("המאוד נימוסית") אני אמרתי כבר, אני עוזבת את הפורום הזה לתמיד! אני מאוד נפגעתי מהתגובה הזאת ואני לא חדשה פה, ותגובה כמו שקיבלתי הוכיחה לי שהפורום הזה הוא לא של מה שהיה פה פעם, שאחד אוהב לעזור לשני (אולי נשארו עוד כמה צדיקים...)

מיקמיק17

New member
../images/Emo45.gifאני איתך

אני לא רואה פה הודעות שקשורות לפורום סימס בכלל, בגלל זה אני לא כותב פה כמעט בכלל.

Keep Holding On

New member
וואו, כמה זמן לא היית כאן!

ואת באמת צודקת, הפורום לא מה שהיה פעם. אין לי מושג למה, ואיך להסביר את זה, אבל זה פשוט לא אותו דבר.

מסכים

אני הייתי בפורום הזה מזמן מזמן שרק שמוליק היה המנהל והפורום היה כל כך כיף וטוב וכל שאלה נענתה בשניות ופה כולם רק מחפשים לקטול אחד את השני.

זה לא העניין של,../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

תוך כמה זמן עונים על שאלות. זה העניין של האווירה.

Black Parade

New member
מצטערת להגיד אבל יש פה חרא אווירה . ../images/Emo168.gif

באמת שחבל . כי אנחנו מסוגלים ליותר . אני יודעת שפורום סימס זה הפורום של שנה שעברה . זוכרים תקטע עם המלחמה ? כמה שהיינו פה אחד בשביל השני ? איך בשנה פשוט נהפכתם . לא אתם , הפורום . לא אותו דבר בכלל . תנסו לשחזר שנה אחורה. תראו איזה כיף היה כאן.

13daniel13

New member
אבל שכחת,

שהמון אנשים עזבו את הפורום, מסיבות זו או אחרות ואין הרבה ותיקים. אנשים שפה שנה לא יכולים לקרוא לעצמם ותיקים, בתכלס, אני פה המון המון זמן, מכיתה ד', או ה' ואני זוכרת את כל התקופות של הפורום, אז תני לי להגיד לך שהפורום דיי התדרדר, אבל לא במצב כזה נוראי כמו שאת מספרת. וכן, אנחנו לא אותו פורום- אנחנו פורום עם אנשים חדשים שמה לעשות, לא כולם מייפים ותורמים, אבל אנחנו עושים את מה שאנחנו יכולים כדי להנעים את הזמן.

קטקטXD

New member
כמה שרשורים היו על זה כבר :\

ואתם ממשיכים לפתוח, אומרים אומרים ולא מזיזים אצבע לעשות משהו ף\אני משתדלת לענות על כל השאלות שאני רואה ויודעת, ופתחתי תחרו תשלא הצליחה, לפעמים יש ריבים אבל אין מה לעשות! וזה לא כל הזמן :\ אז תמשיכו לדבר ולא לעשות עם זה כלום :) אני את שלי אמרתי.

Black Parade

New member
לא הייתי פה כשפתחו את כל השרשורים האלה.

באתי לבקר ואולי גם להשאר אחרי המון זמן שלא הייתי כאן, ואני רואה שפשוט הכל פה השתנה. אני אחת מותיקי הפורום, גם אם אני לא כותבת פה הרבה אני רואה הכל ועד לפני שנה ידעתי לסכם במילה אחת את הפורום הזה. ועכשיו? אין לי אפילו מה להגיד. כי ציפיתי ליותר מהביקור הראשון שלי אחרי המון זמן פה. הרבה הרבה יותר מהרמה שהגעתם אליה עכשיו.

simi kaTan

New member
הולי שיט.

אני לא אנקוב כאן בשמות, אבל חלקכם נשארתם צבועיים ברמות מפחידות. שאחרים אומרים שהפורום נהרס, אתם קוטלים, אבל לנילי אתם מנשקים את הנעליים כמו לא יודע מה. חוץ מזה, למה השרשור הזה תרם? ואני הפעם מדבר אלייך נילי - למה סתם לסכסך, תקבלי את העובדה שהפורום הזה קטסטרופה ותחיי עם האמת הזאת לנצח נצחים. רק בגלל זה אני לא אסמן הסמיילי המטופש הזה.

kuik0kuik

New member
גם אתה לא תמים כזה../images/Emo4.gif

אולי איך שאתה התנהגת בעבר אז לך לא ינשקו את הנעליים
.

למעלה