לא הולך...

Tiger 2

New member
לדעתי דווקא

אתה צריך לבדוק את האופציה לשכתב את "בובליק נגד זוזליק" ל-AS3 ולהפוך את זה לריל טיים מולטיפלייר, יכו לתפוס חזק. ספונסר לא קשה למצוא למולטיפלייר אפילו אם זה משחק לא משהו, ודווקא זה די מגניב + לשים פרסומת כל פעם שמתחילים משחק זה יכול להכניס כסף טוב מאוד בסופו של דברץ

IndigonFlash

New member
זה משחק שצועק "הוטסיט!!!!!!!!!!!!!"

וזה באמת היה כיף בהוט סיט, אבל אני לא רואה איך אנשים נהנים מזה ליותר מחצי דקה במולטי. יש רעיונות הרבה יותר טובים למולטי ששווה להקדיש להם זמן :).

IndigonFlash

New member
פפפפ...

כל הדיון הזה גרם לי לחזור לפתח את Lore. כבר כתבתי מסמך אפיון :\ אחרי Star Relic אני אשב עליו שבוע-שבועיים ואז נעבור לפרוייקט המגה-שאפתני שלי שיקח בטח 5 שנים לפתח -.-.

IdleThought

New member
רעיונות קונספט

אם לכולם הייתי כותב תסריט גמור כבר ממזמן הייתי מתגלגל סתור שיער ברחובות צועק "טריוויאן טריוויאן" כשאני לבוש במגבת

voguemaster

New member
יש עוד בעיה

גם עם סקריפט בשל ולוגיקה מלאה יותר, אפילו אם היא ממומשת, עדיין יש כברת דרך לא קטנה לעבור עד שהמשחק נהיה מלוטש. זה כולל הרבה עיצוב גרפי, בדיקות ועוד כל מיני דברים כדי לשפר את חווית המשחק הכוללת וזה דבר שאנשים שאוהבים את האתגר של לכתוב את המנוע והלוגיקה פשוט לא אוהבים לעשות. ברגע שאתה יודע שהמנוע כתוב ברובו ויש מעט לוגיקה אם בכלל שלא מומשה, זה הופך לקשה הרבה יותר מבחינת מוטיבציה. אני חולה גדול מאוד במחלה הזו וכנראה שצריך כח רצון די גדול כדי להיכנס בזה עד הסוף. אני מקווה שעם המשחק שאני עובד עליו עכשיו אני אצליח. יותר מדי דברים לאחרונה הפריעו לי לעבוד...

IdleThought

New member
מתכנתים לא תמיד יכולים לחשוב כמו אנשי ארט

באחד הניסיונות האחרונים שלי ליצור משחק ניסיתי להסתייע בבן משפחה (ע"ע גרפיקאי עצלן) לסקיצות מכיוון שאני הכבשה השחורה בכל הנוגע לגרפיקה ובאיזושהי נקודה קלטתי עד כמה אני פשוט לא קולט... זה לא עניין של לעשות את הקווים ישרים הצללות או תלת מימד , אלו פרדיגמות שלמות של זרימה עיצוב תנועה ורפרנס שהן זרות לי לחלוטין אולי אפשר לומר שזו טביעת היד של האומן שיוצר את הקומפוזיציה וכל סרט הדרכה ללימוד ציור או גרפיקה שלמדתי ממנו פשוט חידד לי את זה יותר ויותר , אפילו עשיתי מחקר השוואתי קטן בגרפיקה ועיצוב של דמויות וסביבה בכמה סרטי דיסני וקרטונס כדי לנסות ליצור לעצמי בסיס של טכניקות ולהשלים את התפיסה אבל זה ממש רחוק ממני נראה לי שאני פשוט אעבוד על הקטעים הטכניים כמו שסומבודי הציע

למעלה