ומה קורה אם כל המשחקים שלי שאפתניים?

רשימה
הנה כמה מהדוגמאות שזנחתי: 1. משחק פלטפורמה מורכב מ-50על50 שלבים (סגנון Knytt), ולשחקן יש 24 שעות בדיוק עד שהוא מת ועליו לבנות מגדל כדי להגיע לאלים (ניתן לעדכן את השלבים ע"י טיילים שהשחקן והכפר שלו בונים). מדובר במשחק חקר ואינטרקציה מאשר משחק פלטפורמה-אקשן, עם הרבה דמויות מעניינות (שאפילו חכתבתי חלק מהאופי שלהם במסמך האפיון...). בניתי מנוע, אבל אז הבנתי שלכתוב את כל התוכן יקח שנים.
הנה דוגמא ראשונית למנוע (תתעלמו מהדשא שצומח באמצע המסך, זה סתם טעות בעיצוב שלב). 2. משחק מושפע מ-Alchemy של פופקאפ - בניתי GUI שנראה מעולה, תכננתי מערכת שיפור דמות ומלא דברים שלא אהבתי מהמשחק המקורי של אלכמי (שלפעמים מזל תוקע את השחקן כמה שהשחקן יכול להיות טוב). לא זוכר למה לא המשכתי, אני חושב שהרגשתי שאני מעתיק יותר מאשר עושה משהו.
אפשר לראות סגנון גרפי פה (אין loader אז יש לחכות עד שהמסך יראה נורמלי). 3.
TPOW - משחק אסטרטגיה בתורות עם רעיון שאפתני (שהשחקן יוצר את הקסמים והיצורים באופן דינאמי עם מערכת משאבים בסגנון Sacrifice [נשמות ומאנה למי שמכיר]). זה עדיין משהו שאני מת לעשות, אבל ברגע שהתחלתי לעבוד על גרפיקה של יצורים, התאכזבתי מהיכולת הגרפית שלי, והחבר ששכרתי שיעשה לי אותם היה עצלן מידי. זה התפתח ל-Star Relic עליו אני עובד עכשיו [מה שכן אני מאוד אוהב את הסגנון הגרפי אותו יצרתי שם]. 4. Star Relic - המקורי! זה רק השם למען האמת. פרוייקט שהתחלתי עם חברים, אחד מוזיקאי, אחד גרפיקאי, אחד כותב סיפורים ואני המתכנת. בסוף יצא שאני עשיתי הכל לכתוב סיפור זה היה קצר, המוזיקאי היה עצלן (הוא גם גרפיקאי, והוא אותו אחד שהיה עצלן ב-
TPOW). קיצר, לא יצא כלום. יש מנוע (אין מקום בקישורים בתוכן ההודעה יותר אז צירפתי בסוף). בכל אופן, מדובר ב-top view shooter שאמור להיות סוג של אינדיאנה ג'ונס בחלל. המנוע עושה בעיות, ומדובר בעבודה של יומיים בקושי אז תנו כבוד P:. 5. בובליק נגד זוזליק - משחק מטומטם שעשיתי עוד ב-AS2 עם חבר. עבודה של יום וחצי. אופטימזציה גרועה ומשחקיות עוד יותר גרועה. שחקן אחד עם העכבר, שני עם המקלדת. מחליפים נשקים עם אנטר קטן, שחקן עם המקלדת אוכל משבצות עם ספייס. תהנו D:. כמובן שזה קצת ממה שיש, ופה ושם יש לי עוד כמה דברים. המשחקים היחידים שבאמת סיימתי הם Stochastic ו-Nautilus (ששניהם התחילו ונגמרו בתור פרוייקט מוטיבציה לתקופת מבחנים, הראשון נכתב בשבוע בזמן לימודים לחדו"א, והשני במשך תקופת מבחנים שלמה) + כמה משחקים קטנים ללקוחות (וכמובן משחקים ללקוחות זה משהו שמוגדר מראש לכן אין בעיית מוטיבציה / אפיון). צירפתי לינק ל-Stochastic כי אני לא בטוח שרוב האנשים בפורום מכירים את המשחקון הזה (גם פה דרך אגב, לא היה לי מושג באופטימיזציה). רעיונות אחרים למשחקים? יש עוד המון D: