לא הבנתי!!!

אני לא סנוביתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!

ואת לאאאאאאאאא נעל!!!!!!!! ויש סינגלים נכון?????????????? THANK U!!! מווווואאאאהההההה

All I Have

New member
לא סנובה אין סינגלים!!!!!!!!!!!!!!!

כי את סתם רעה!!! ומי נעל מי?

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifבנות בנות!!!

יש מסרים בשביל השיחות האישיות האלה...

../images/Emo41.gifנ"ש מנדי ../images/Emo50.gif במבחן מחר

אני יהיה באילת ואני לא יכתוב עד יום ראשון

All I Have

New member
מה את נוסעת לאילת?!?!?!?

יהההההה איזה כיף לך!!!
גמני רוצההההההההההההההההההה תעשי חייםםםםםםםםם

All I Have

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחח

זה לא סכסוכים היא פשוט מתחנפת אליי כדי שאני יביא לה סינגלים מלונדון... של ווסטלייף (ואוו-היא ביקשה לציין)...חחחחח ואנחנו קצת שיכורות ברגע זה...חחחח *עוד 16 ימים!!! *ג'ניפר שולטת!!!

All I Have

New member
אהה ובהצלחה במבחן...../images/Emo50.gif

ששמעתי עליו לפני שנייה...חחח אני ילדה ממש מחורפנת!!! *עוד 16 ימים!!! *ג'ניפר לופז שולטת!!!

All I Have

New member
בטעות שלחתי את הנ"ש אז...

אני עכשיו אצלה...ויש לה אנטנה מאוד מוזרה בטלפון...חחח היא יצאה מהמקום ונשאר רק קפיץ...חחחחח ולמנדי...אין לי כוח לכתוב עוד הודעה.... במה המבחן?

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifבסוציולוגיה

וזה בסדר, אפשר לכתוב כמה דברים בהודעה אחת...

All I Have

New member
אימאלההההה

מה זה סוציולוגיה? טוב... אני כבר יתבגר...חחחח *תוספת של מור: מקווה שההתבגרות שלך תקרה ב-ק-ר-ו-ב-!* כאילו שאת בעצמך בוגרת...!!! את והנעליים שלך... טוב זה היה דו-שיח מיותר ביני לבין מור...חחח בקיצר...בהצלחה במבחן!!! ותקחי איתך תמונה של ג'ניפר ואז יהיה לך מזל ותקבלי 100 *מקווה**תוספת של מור: ושל בריאן
* (אל תשימי לב אליה היא קצת מחורפנת ברגע זה...) *עוד 16 ימים!!! *ג'ניפר מושלמת!!!

../images/Emo41.gifאני שנה הבאה מתחילה בגרויות

וזה ממפחחיידד
ושירה הנה סיבה למה כיף להיות קטנה לך יש עוד 2\3 שנים ומנדי בהצלחה ומה זה בכלל סוציאולוגיה???? ושתי חמסות מג'ניפר למזל (סתם משעמם לי) ואני צריכה לקום עוד 3 בייי

All I Have

New member
../images/Emo13.gifיש לי עוד שנתיים...

אני חושבת... כי אני עולה ל-ט' אבל לא נורא... נשרוד... או שפשוט אני ינשור מבצפר... וזהו!!! ואז אני יטוס לפגוש את ג'ניפר!!!!!!!!!!!!!! *עכשיו זה עוד 15 ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *ג'ניפר לופז שולטת!!!!!

למעלה