לא הבנתי!!!

All I Have

New member
לא הבנתי!!!

את כל הקטע עם הנ"ש... לא הבנתי גם את כל הפורום הזה הוא ממש מסובך... שמישהו יסביר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifהסבר../images/Emo26.gif

נ"ש זה ראשי תיבות של "ניצול שרשור". את תראי שהפורום מורכב משרשורים, שרשורים. זאת אומרת שמישהו פותח הודעה, והשאר מגיבים להודעה ואז נוצר שרשור. וככה יש כמה הודעות ששורשרו אליה תגובות. לפעמים מישהו רוצה רק להגיד משהו קטן, ובמקום לפתוח הודעה חדשה, הוא יגיב להודעה שכבר קיימת, שלא ממש קשורה למה שהוא רוצה להגיד. לכן, הוא יכתוב נ"ש, זאת אומרת שהוא מנצל את העובדה שיש כבר שרשור קיים במקום לפתוח חדש. זה כל הסיפור.. אם תרצי עוד הסברים, את יכולה לשאול בכיף
מקווה שהבנת..

../images/Emo41.gif../images/Emo93.gif

אני כל הזמן שוכחת NP PROMISE ME YOU'LL TRY אני מתה על השיר הזה יש בו משהו אמיתי כזה, לא יודעת

../images/Emo41.gifארז תמחק את האתר של אור

מהקישורים לפחות אם האתר של איתי לא מתעדכן אז הדבר האחרון שהפורום הזה צריך זה איזה פרסומת לאיזה פרום מתרומם

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifטוב חבר'ה...

הבנו מה אנחנו חושבים עליו אבל זה לא לעיניין להתחיל להזכיר אותו כל פעם! זה רק פותח פתח לריבים... תאמינו לי שארז לא משאיר את הכתובת בכוונה, ואפשר להעיר לו על זה במסר, או בהודעה רגילה, בלי "תיאורים".. ואני לא מגנה כאן על אף אחד, אני פשוט לא בעד ריבים בפורום

QueIronia

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo51.gifשאמרתם, לא שמתי ../images/Emo23.gif

שהאתר עדיין שם... נמחק

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifצריך לנצל שרשור

כי אם נפתח הודעה חדשה על כל משהו שנרצה להגיד, כל השרשורים החשובים יותר סתם ירדו עמוד, לא חבל?

All I Have

New member
עכשיו אני מבינה!!!

תודה אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה עלייך!!!!!!! עכשיו אני מבינה מה זה כל הנ"ש והדברים המוזרים האלה...חחחחח דרך אגב... איך קוראים לך? כי בפרטים כתוב שקוראים לך אל וודס... או שאת ריס וויתרספון (ככה כותבים את זה?) או שפשוט תאמרי לי איך קוראים לך כי נמאס לי לכתוב פה שטויות!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifחחחח

קודם כל אני שמחה שהבנת... דבר שני, הלוואי והייתי ריס וויתרספון
ומי שצריך לדעת את השם שלי, יודע.. בנתיים את יכולה לקרוא לי מנדי

J To The Lo

New member
מנדי,די לשקר!!!

כן,היא ריס וויתרספון והיא כאן Under Cover Girl,what the fuck is wrong with ya?! NP-ITS SO HARD-BIG PUN:) And its so hard..yeah... niggers wanna be like pun and they gonna bust there guns and its so hard niggers train' to fuck my wife niggers train' to take my life and its so hard שחורים,לטינים=ניגגגגגגגרים לבנים=בעעעעע בגלל זה מותר לביג פאן שהוא לבן להגיד ניגרררררס, הוא במקור מפורטו ריקו רק לידע כללי:) והשיר הזה שוווווולט!

Saucy Girl

New member
נ"ש- לכל מי שאוסף חומר על ג'ני

מעיתונים, שיקנה מעריב לנוער, יש חמשיר שמישהי חיברה והיא מסתלבטת עליה, ובמדור הרכילות מחמיאים לה, ועוד ועוד ועוד. ובמדור של צליל, זה עם הטלפון, היא גם מסתלבטת עליה
צ'או

All I Have

New member
אני ייתן לה מכות!!!

מישהו מכיר את הילדה הזאת? שתסתכל קודם על עצמה ואחר כך תקלל את ג'ניפר!!! ש-ת-י-ח-נ-ק-! סליחה על המילים...!!! אם מישהו מכיר אותה שייתן לי את הטלפון שלה אני כבר יהרוג אותה...ושינתק איתה ת'קשר!!!

שירההה *נדחפת לפורום מתוך שיעמום*

איזה ילדה
את לא מתביישת לקלל ככה??? אה ועשיתי סדר בעיתונים אם כבר מדברים על זה, יש לי כאן חומר לתת לך *פסססססס- לוחשת* סינגלים
מה ככה? ממצב נעל שלי?

All I Have

New member
../images/Emo24.gifסנובהההההה

עם כל הכבוד... אני נותנת לך גם הרבה חומר!!! אז תביאי לי את החומר על ג'ני המושלמת!!! ונחשוב עלייך...חחח *תזכרי מי שפך עלי מים...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והרטיב לי את כל החולצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo12.gif

את עדיין כועסת עליי מאז שישנו אצל אפורי???
ס22ה אני יביא :) אה ותיראי
נכון הילדה היפיופה שלי גדלה???? אאאאאאאאאאאאאאא מושלמת שליייייייייייייייי תראי איזה מתוקהההההההההההההההההה רוצה להדפיס לי את זה בגדול???

למעלה