לא הבנתי משהו.....

ואם לענות על השאלה שלה

מכיוון קצת אחר... אם נדמה לך שכביכול תמיד כל העולם נגדנו ובעד הפלסטינאים אולי במקום ישר להכנס לעמדת התגוננות תנסי לראות למה באמת יש סיבות להיות נגדנו אולי כי אנחנו מדכאים עם אחר? לדעתי זאת סיבה טובה

elinale

New member
חלק ניכר ממה שהצגתם נשמע לי נכון

והגיוני, אך יש בדברכם גם עניין של דעה; אני אישית חושבת שכניסתנו לשטחים,למרות היותה פוגעת בעם הפלסטיני היא חיונית כאשר הרשות לא נלחמת בטרור. לי מעולם לא היו בעיות עם הפלסטינאים ותמיד הייתי בעד שלום איתם,אבל כאשר הם הולכים ומתפוצצים אצלנו הרגש הזה מתערער מאוד. נכון, יש בצד השני ללא ספק מספיק אנשים ששואפים לשלום,אבל צפיה בסרטונים שבו החמאס קורא לדברים כמו "לא נעצור עד שנקבל את ירושלים" "לא יהיה שקט עד שישראל תתן לנו את ארצנו" הורסת את השאיפה. אותה אמונה נפלאה בשלום הפכה אצלי אישית לרצון לקטול את אותן הפגיעות בעם היהודי (ואם דרכי שלום והידברות לא כ"כ הולכות אז נכנסים לשטחים). בקיצור לדעתי הכל פה עניין של דעה. כמובן והייתי שמחה מאוד אילו אנחנו והפלסטינאים לא היינו צריכים לדכא אחד את השני והיינו חיים בשלום זה לצד זה.

כמו שכבר נאמר

ברגע שאת ממשיכה לדכא את הפלסתינאים, את בהחלט גורמת להם לתמוך בטרור במקום לרצות להתנגד אליו. תחשבי על זה טוב.

גם אני לא הבנתי משהו...

ובעצם-כמעט אף אחד לא מבין את המשהו הזה,רק כמעט-כי יש כאלה שכן מבינים- והנה ההסבר: שרון והבן שלו הסבכו בפרשת האי היוני (שוחד בחירת,כספים לא חוקיים וכו'), אריק שרון מפחד שעדנה ארבל-(היתה היועצת המשפטית לממשלה)- תתבע אותו,ולכן המציא את ההתנתקות בתור כיסוי!(כולם עסוקים בהתנתקות ו אף אחד לא שם לב שעדנה ארבל לא תבעה אותו! מי אני יגיד לכם...רק בריאות שיהיה לקרצייה הזאת.

למעלה